حجت الاسلام و المسملین میثم امرودی در نشست خبری برنامه های ماه مبارک رمضان امسال که تحت عنوان "فصل وحی" برگزار می شود، گفت: یکی از اقدامات شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان قرآنی کردن چهره تهران است به این معنی که امسال 47 اثر هنری، 164 عرشه ، 33 بیلبورد و 80 پرتال شهری چهره شهر را دگرگون می کنند. ضمن اینکه دور میدان ولیعصر (عج) و انقلاب نیز به 53 اثر هنری مزین می شود.
وی افزود: پیش بینی کرده ایم که در22 منطقه پایتخت تابلوهای مختلفی با موضوع آیات قرآنی، دعاهای ماه مبارک رمضان و جملات بزرگان نصب شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان امسال در سه نوبت چهره شهر تغییر می کند، عنوان کرد: همزمان با 15 رمضان و ولایت امام حسن مجتبی(ع) شهر چهره جشن را به خود می گیرد و در لیالی قدر هم حال و هوای شبهای شهادت در شهر به خوبی متبلور می شوند. درنهایت نیز مراسم روز قدس با محوریت صیهونیسم و مقابله با آن برگزار می شوند.
میثم امرودی همچنین به حمایت از هیات ها و موسسه های قرآنی، جلسات خانگی و دارالقران ها درماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: امسال قرار است تا با توجه به شرایط و کیفیت فعالیت اماکن قرآنی حمایت هایی از موسسات قرآنی صورت بگیرد. و 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای حمایت از مستقیم از 2700 موسسه قرآنی درنظر گرفته ایم.
به گفته وی این 2 هزار و700 موسسه شامل 500 موسسه قرآنی ، 354 خانه قرآن شهرداری ، 500 خانه قرآن و 500 جلسه شاخص قرآنی و 1100 جلسه خانگی می شود . ضمن اینکه 22 شورای قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان در مناطق فعال هستند و در حال حاضر 354 خانه قرآن محلات و 7 درالقران پذیرای شهروندان هستند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه سخنان خود از افتتاح 3دارالقران در مناطق 11، 7 و 4 طی روزهای آتی خبرداد و گفت: قرار است تا پایان سال 95 شناسنامه قرآنی شهرتهران تهیه شود و اطلاعات جامع در این خصوص در اختیار مسوولان قرار بگیرد.
امرودی ادامه داد: امسال در نظر داریم تا30 نمایشگاه قرآنی را در بوستان های مناطق 22 گانه، باغ موزه قصر، درب شرقی وغربی عباس آباد و برج میلاد برگزار کنیم.
وی استفاده از ذخیره ها و افراد شاخص محلی در اجرای برنامه ها را از مهمترین ویژگی های برنامه های فصل وصل معرفی و عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت های جشنوراه های شکوفا و مشکات و بزرگان و نخبگان محلی تلاش کردیم تا با کمترین هزینه بیشترین مشارکت مردمی را با خود همراه بسازیم .
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه به برگزاری تورهای گردشگری در شبهای ماه رمضان اشاره کرد وگفت: قرار است تا در 8 مسیر تورهای گردشگری تاریخی ، تفریحی ، زیارتی ، مذهبی برگزار شود.
به گفته امرودی امسال نیز مانند سال گذشته 700 طلبه خانم و آقا در ایستگاه های مترو و اماکن عمومی برای پاسخگویی به سوالات شهروندان مستقر می شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه محور فعالیت های شهرداری در ایام ماه مبارک رمضان فقرزدایی در شهر است، تصریح کرد: تاکنون 22 مجتمع یا مجموعه مرکزی خیرین در مناطق را برای کمک رسانی به محرومین تشکیل دادیم تا با حفظ کرامت انسانی این افراد حمایت های لازم صورت گیرد.
امرودی با بیان اینکه در ولادت کریم اهل بیت شاهد طرح جدیدی در کمک رسانی به محرومین خواهیم بود گفت: فقرایی که تحت نظر شهرداری تهران هستند تحت حمایت هیچ نهادی نیستند. به همین دلیل امسال کارت هایی برای استفاده این افراد از فروشگاه های شهروند پیش بینی شده است که این کارت ها به دلیل حفظ آبروی این افراد هیچ تفاوتی با سایر بن های شهروند ندارد. علاوه بر این طبق دستور شهردار تهران به مناطق و نواحی، نانوایی هایی که نان نسیه به مردم داده اند تسویه حساب می شوند.و خیرین نیز در جریان اینکه کمک آنها در اختیار چه خانواده ای قرار گرفته است.با حفظ کرامت نیاز مندان قرار می گیرند.
وی گفت: در لیالی قدر در مسجد جامع خرمشهر برنامه ویژه ای شامل اهدای افطار و سحر انجام می شود. ضمن اینکه در همین محدوده نمایشگاه شمیم وحی از ساعت 21 تا 23 ضمن برپایی غرفه های متنوع فرهنگی، آموزشی و ورزشی پذیرایی هنرمندان و شهروندان خواهد بود. و هرایستگاه مترو به ایستگاههای فرهنگی تبدیل می شوند.
امرودی تهیه آمایش جغرافیایی مناطق محروم را از دیگر برنامه های شهرداری در ماه مبارک رمضان دانست و بیان کرد: از 4 ماه گذشته اقدامات لازم برای شناسایی محرومان و فقرا انجام شد و ما تمام تلاش مان را برای شناسایی این افراد می کنیم.که تا کنون 41هزار پلاک برای کمک شناسایی شده است.
وی در ادامه از طرح جدیدی خبر داد که در آن همسایه فقیر توسط سایر همسایه ها مورد حمایت قرار خواهد گرفت . و امسال نیز طرح گلریزان برای آزادی بانوان زندانی برگزار خواهد شد.
نظر شما