به گزارش خبرگزاری شبستان، روزنامه تایمز انگلیس در گزارشی نوشت: گفت و گو بین مسلمانان و غیر مسلمانان در تمامی زمان ها ضروری بوده است اما اکنون به بالاترین درجه از ضرورت خود رسیده است. و در هیچ زمانی از سال بهتر از ماه رمضان چنین فرصتی به دست نمی آید.
در حالی که برخی از سیاستمداران از مسلمانان آمریکا در یک فوتبال سیاسی استفاده می کنند، سطح جنایات ضد اسلامی به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
ما نمی توانیم در ترس از دیگران و جهل زندگی کنیم. ما باید با مردم از نژادها و مذاهب مختلف ارتباط برقرار کنیم. و این کار را با تحقیقات دقیق انجام دهیم.
ترس محرک قدرتمندی است و مسلمانان آمریکا از کمترین محبوبیت در میان تمامی مذاهب در امریکا برخوردار هستند. این ترس بر اساس علم و دانش نیست. بلکه بر اساس جهل است. شمار کمی از آمریکایی ها تا کنون یک مسلمان را از نزدیک ملاقات کرده اند و در نتیجه میان اسلام واقعی و افراط گرایی نمی توانند تمایز قائل شوند.
خبر خوب این است که نه تنها ما می توانیم این شکاف را پر کنیم، بلکه تاریخ هم به نفع ما است. در طول تاریخ، اسلام و مسلمانان نقش محوری در پیشرفت امریکا ایفا کرده اند. قبل از شکل گیری امریکا، مسلمانان آفریقایی 15 درصد از کسانی را تشکیل می دادند که در جهان جدید به بردگی گرفته می شدند. مسلمانان به معنای واقعی کلمه با همان کارگری و بردگی خود به ساخت این کشور کمک کردند و در این کشور سهم مهمی دارند که هر کسی ندارد. علاوه بر این زمانی که ایالات متحده استقلال از بریتانیا را اعلام کرد، تنها مراکش که اکثریت ملت آن مسلمان بودند، اولین کشوری بود که حاکمیت امریکا را به رسمیت شناخت.
مسلمانان آمریکایی از این کشور در تمامی جنگ ها دفاع کرده اند و تا به امروز هزاران نفر از آنها در هر شاخه ای از نیروهای مسلح خدمت می کنند. نزدیک به یک دهم پزشکان آمریکایی مسلمان هستند که این امر نمودی از تعهد اساسی مسلمانان برای خدمت به همه بشریت است.
اما شما از سخنان برخی از سیاستمداران چنین برداشتی را ندارید. امریکا در چهارراهی قرار دارد و مهم است که همه ما با هم در یک مسیر حرکت کنیم.
بیش از 3 میلیون مسلمان آمریکایی، هر کدام با تاریخی هیجان انگیز و خانواده ای پویا و آینده ای آرمانی در این کشور زندگی می کنند. این ماه رمضان به ملاقات آنها بروید. در یکی از مراسم های افطاری مساجد شرکت کنید و در صورت امکان با یک دوست مسلمان آمریکایی روزه بگیرید.
ریشه کلمه «رمضان» از «گرمای شدید» یا «سوزاندن» می آید. در طول ماه رمضان، مسلمانان دست به جهاد باطنی می زنند و تلاش می کنند ناخالصی ها را از جسم، ذهن و روح خود بزدایند. این ماه، ماه ترمیم قلب و روح و ترمیم روابط هم با خدا و هم با همنوعان است.
ما نیاز داریم به تاریخ بازگردیم تا ارتباط بین اسلام و امریکا را درک کنیم. «محمد علی» قهرمان جهانی بوکس نمادی از مسلمانان است.
ماه رمضان فرصتی برای مسلمانان و غیر مسلمانان است تا واقعا با یکدیگر ادغام شوند. این ماه فرصتی است تا ما ترس و جهل را که در حال حاضر آینده ما را به خطر انداخته از خود دور کنیم و اعتماد، محبت و علم را جایگزین آن کنیم. جاده پیش روی ما بی خطر نیست و به همین دلیل است که ارزشمند است. از این ماه باید برای وحدت صلح آمیز بین مسلمانان و غیر مسلمانان بهره برد.
این عمل پیشرفت صدها سال پیش روی ما را تضمین خواهد کرد.
نظر شما