به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در این جلسه با توجه به جایگاه و ارتباط الگوی پیشرفت اسلامی ساختارهای نظام و قوای سهگانه، تحلیل وضعیت ساختار حقوقی نظام و قوای سهگانه و همچنین موضوعات موثر بر الگوی پیشرفت اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.
علی کشوری از اعضای شورای علمی همایش عدالت و پیشرفت در این همایش طی سخنانی اظهار داشت: در ادبیات انقلاب، ضمن بحث در مورد علت مقاومت بی نظیر جمهوری اسلامی در برابر دشمنی های سنگین استکبار جهانی، به دو نکته بسیار مهم در ارتباط با ساختار حقوقی نظام اشاره شده است.
وی ادامه داد: بر پایه تحلیل ولی فقیه، کارآمدی و ظرفیت نظام به دو محور «ساختار حقوقی نظام» که در قانون اساسی به تفصیل در مورد آن بحث شده است و «ساخت حقیقی و هویت نظام» که همان محتوای اسلامی نظام است، بازگشت دارد که نخستین و مؤثرترین عامل بقای نظام اسلامی، ساخت حقیقی و هویت اسلامی این نظام است.
عضو شورای علمی همایش عدالت و پیشرفت گفت: ساخت حقیقی و هویت اصلی نظام اسلامی، همان آرمانها و شاخصهای انقلاب است که طرح آنها در شرایط و محیط اجتماعی مدرنیته، درخشندگی و تلألؤ خاصی مییابد و با وجود همه مخالفتها انگیزه مقاومت را در دلها زنده نگه میدارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت پژوهشی جامعةالمصطفی العالمیه، وی ادامه داد: به عنوان مثال در طول سالهای پس از انقلاب، آرمان عدالت اسلامی، درخشندگی خود را حفظ کرده و با وجود طرح همه شعارهای موازی هم اکنون به عنوان اصلی ترین شعارهای مردم و مسئولان مطرح است، در بعد بیرونی هم تشکیل جبهه مقاومت ذیل پرچم اسلام، اصلیترین گرایش در میان مردم منطقه است این در حالی است که همه توان سازمان ملل و کشورهای غربی برای ارائه راهحلهای جایگزین به کار گرفته شده است.
کشوری گفت: مبتنی بر تحلیل یاد شده شناسایی و طرح اجتماعی همه شاخصهای اجتماعی اسلام و محوریت یافتن همه آنها در برنامهریزی و نظریهپردازی، زمینه اصلی برای فهم ضرورت تولید الگوی پیشرفت اسلامی محسوب می شود.
پایان پیام/
نظر شما