حجت الاسلام علی دشتکی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: در ماه مبارک رمضان طرح منبر متعالی در 40 مسجد با حضور 40 نفر از اساتید برگزار و در 400 مرکز به شبهات دینی پاسخ داده می شود.
وی ضمن تاکید بر مردمی شدن برنامههای فرهنگی، افزود: برگزاری جمع خوانی قرآن کریم، برپایی محافل انس با قرآن، برگزاری تفسیر، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از نمونه های بارز مردمی شدن این گونه برنامه هاست.
وی از اجرای طرح جهادی آموزش قرآن کریم در مناطق روستائی همدان خبرداد و تصریح کرد: همچنین در سایر مناطق شهری و روستائی ۱۲۰ مورد جزءخوانی قرآن کریم، ۱۱۲ محفل انس با قرآن و 350 برنامه روخوانی و روانخوانی قرآن کریم برگزار می شود.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان از اعزام یک هزار و 500 مبلغ و مبلغه در مساجد، هئیات های مذهبی در ماه رمضان خبرداد و اظهار داشت: از این تعداد 600 مبلغ غیر بومی در راستای تبلیغ دین در مناطق مختلف استان اعزام شدند.
حجت الاسلام دشتکی خاطرنشان کرد: مبلغان دو هزار و 100 محل را برای پوشش تبلیغی خود به کار می گیرند و بستر معنوی برای روزه داران فراهم می کنند.
وی گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری هنوز هم روش تبلیغ یکی از شیوههای اثرگذار در ترویج مفاهیم دینی است و در حال حاضر بسیاری از اهالی روستاها تحصیلکرده هستند، مبلغان باید در ارائه مطالب مفید اهتمام ویژه داشته باشند.
وی تصریح کرد: ماه رمضان فرصتی برای تبلیغ و ترویج امور دینی و مذهبی است و منبرهای ماه مبارک رمضان باید برای بیان مفاهیم دینی باشد.
نظر شما