به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی بنیادشهید و امور ایثارگران، سردار محسن انصاری روز یکشنبه 23 خرداد در مراسم تجلیل از فعالین برگزاری سومین کنگره ملی بزرگداشت شهدا (روز شهید) و نهمین کنگره تجلیل از ایثارگران گفت: هدف مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری مراسم بزرگداشت روز شهدا علاوه بر تجلیل از مقام شامخ شهدا، نهادینه کردن این روز در افکار عموم جامعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی ادامه داد: پیش از برگزاری نخستین کنگره ملی بزرگداشت شهدا و مراسم مرتبط با روز شهید، بر اساس نظرسنجیها میزان آشنایی مردم با این روز یک و شش دهم درصد بود و پس از برگزاری نخستین کنگره و مراسم در سال 92، میزان این آشنایی به 17 درصد افزایش یافت و پس از دومین کنگره در سال 93 نیز میزان آشنایی مردم با این روز به 35 درصد رسید.
قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با نتایج نظرسنجیهای صورت گرفته در خصوص آشنایی مردم با روز بزرگداشت شهدا پس از برگزاری سومین کنگره ملی روز شهدا در اسفند 94 گفت: بر اساس نظرسنجی انجامشده توسط «پژوهشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی»، میزان آشنایی مردم با روز بزرگداشت شهدا پس از برگزاری سومین کنگره ملی بزرگداشت روز شهدا در سال 94 به حدود 45 درصد رسیده است.
سردار انصاری به نوآوریهای صورت گرفته در زمینهٔ برگزاری کنگره ملی روز شهدا در اسفند سال 94 اشاره کرد و گفت: علاوه بر رویکردهای سابق، محله محوری و مسجد محور کردن فعالیتهای مرتبط با روز شهید و همچنین استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی و تشکلهای مردمنهاد در این زمینه از اقدامات جدیدی بود که برای نخستین بار در سومین سال برگزاری بزرگداشت شهدا انجام شد و خوشبختانه نتایج بسیار خوبی نیز در پی داشت.
وی افزود: شعار «راه شهیدان ادامه دارد» نیز بهعنوان شعار بزرگداشت شهدا در سال 94 انتخاب شده بود که مورد استقبال قرار گرفت و این شعار در برنامههایی که از سوی سایر دستگاهها برای بزرگداشت این روز برگزار شد نیز بهره برداری شد.
قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، با بیان اینکه 22 اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید بهفرمان امام خمینی (ره) است، ادامه داد: با وجود این، افتخار بنیاد این است که در این روز برخلاف رویکرد معمول سایر دستگاهها، بنیاد شهید و امور ایثارگران به معرفی خود نمیپردازد، بلکه با نگاهی بلندتر به معرفی شهدا، روز بزرگداشت شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میپردازد، زیرا معتقدیم افزایش فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم و نهادینه شدن آن بهترین فعالیت خواهد بود.
سردار انصاری به نقش رسانهها در پوشش مراسم روز بزرگداشت شهدا اشاره کرد و گفت: صداوسیما در این زمینه همکاری بسیار خوبی داشت و سایر رسانهها از جمله خبرگزاریها، وبسایتها و روزنامههای متعددی نیز به پوشش مناسب برنامهها و فعالیتهای این روز پرداختند. همچنین در کنار فعالیت رسانهها، از فضای مجازی به شکل مطلوبی استفاده شد و در همین راستا دومین همایش جبهه مجازی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تشکیل شد که اساسنامه این جبهه بهزودی به تصویب مراجع ذیربط خواهد رسید.
وی به شکلگیری ستاد برگزاری کنگرهها و یادوارهها در بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و گفت: این ستاد با دستور حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در سال گذشته جایگزین ستاد برگزاری روز بزرگداشت شهدا شد و از آن زمان تاکنون 18 جلسه آن تشکیل شده است.
قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: این ستاد تاکنون برنامههایی چون «همایش ملی تجلیل از پدران شهدا»، «هشتمین کنگره ملی تجلیل از ایثارگران»، «هشتمین کنگره ملی تجلیل از ایثارگران»، «هشتمین کنگره ملی تجلیل از جانبازان 70 درصد»، «دیدار با مقام معظم رهبری»، «دیدار با رییسجمهوری»، «کنگره ملی بزرگداشت روز شهدا»، «نهمین کنگره ملی تجلیل از ایثارگران» و «مراسم تجلیل از پدران آسمانی» را برگزار کرده است
نظر شما