چشم انداز وزارت ارشاد ریشه کنی بی سوادی قرآنی در کشور است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه باید با حرکتی جهادی و انجام فعالیت های دقیق و گسترده در جهت رفع مظلومیت فرهنگ بکوشیم گفت: چشم انداز ما این است که در کشور فرد ناآشنا با قرآن نداشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید محمدحسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سومین همایش ملی مدیران موسسات فرهنگی قران و عترت گفت: امیدواریم امسال بودجه ای که برای موسسات قرانی تصویب شده یعنی نیم درصد از اعتبارات تمام دستگاه ها تحقق پیدا کند و امسال شاهد رشد فعالیت های قرآنی از لحاظ کمی و کیفی باشیم.

وی افزود: سال گذشته بخشی از اعتبارات فرهنگی تحقق نیافت اما امسال جبران می شود و هم نیم درصد بودجه دستگاه ها محقق شود و هم اعتبارات فرهنگی به صورت تفکیک شده در اختیار دستگاه های فرهنگی استان ها قرار گیرد.

حسینی با تاکید بر سرمایه گذاری بر روی حرکت های خودجوش مردمی گفت: موسسات قرآنی باید سعی کنند از خیرین قرآنی کمک بگیرند و تنها بر بودجه های دولتی متکی نباشند.

 

وزیر ارشاد با اشاره به کلام مقام معظم رهبری در مورد رفع مظلومیت از فرهنگ گفت: باید با حرکتی جهادی و انجام فعالیت های دقیق و گسترده در جهت رفع مظلومیت فرهنگ بکوشیم و با همکاری یکدیگر فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهیم.

وی تصریح کرد: چشم انداز ما این است که در کشور فرد ناآشنا با قرآن نداشته باشیم و حتی در سطح جهانی الهام بخش باشیم به طوری که تنها روحانیون و مدیران فرهنگی نباشند که دغدغه قرآن دارند بلکه قرآن به تمام خانواده ها راه یابد.

حسینی قرآن را حامل وحدت مسلمانان دانست و گفت: با اتکای به قرآن می توانیم بر ابرقدرت های پیروز شویم و همچنین کشورهایی مانند عربستان را که قرآن را سپر خود قرار داده اند تا ماهیت خود را بپوشانند رسوا کنیم.


وی بر لزوم برخورداری خادمان و فعالان قرآنی از اخلاق نیکو تاکید کرد و گفت: رفتار یک فعال قرآنی باید مانند پیامبر باشد و در جمع قرآنی نباید هیچگونه اختلاف و نزاعی به چشم بخورد.

وزیر ارشاد با اشاره به طرح پیوست فرهنگی گفت: قانون الزام کرده که هر پروژه ای که در کشور ایجاد می شود باید پیوست فرهنگی داشته باشد و این پیوست فرهنگی قطعاً متکی بر محتوای قرآن است. بنابراین فعالان قرآنی استانها و شهرستانها باید محتوای مناسب با این پیوستها را طراحی کنند.

حسینی تاکید کرد: یکی از کارهایی که در سالهای اخیر تجربه شده و خوب جواب داده این است که از شخصیتها و بزرگان قرآنی تقدیر به عمل آید. مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید دارند بنابراین فعالان قرآنی باید با شناسایی شخصیت ها و علمای قرآنی منطقه خود و تقدیر از آنها الگوهای عینی را به جوانان و نوجوانان معرفی کنند.

 

وزیر ارشاد پیشنهادی هم برای تدریس قرآن داشت و گفت: یکی از روش هایی که می توان ارزش قرآن را به جوانان معرفی کرد این است که از روش مقایسه ای استفاده کنیم همان کاری که قرآن نیز انجام داده است و در موارد بسیاری با مقایسه خدای واحد با بت های درون و بیرون انسان مردم را به توحید و خداپرستی دعوت کرده است یکی از روشهای دیگر این است که سخنانی را که اندیشمندان مذاهب دیگر در ستایش قرآن گفته اند به جوانان گوشزد کنیم.

شایان ذکر است اولین همایش ملی مدیران امروز پنجشنبه 6 مرداد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رحیم پورازغدی، حجت الاسلام محمدی و جمعی از مدیران موسسات فرهنگی برگزار شد.

پایان پیام/


 

کد خبر 55070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha