تحولات منطقه باید آغاز تجدید قوای ملت ها باشد

دکتر احمدی نژاد گفت: تحولات منطقه باید آغاز تجدید قوا، بیداری، انتخاب تاریخ ساز ملت ها و در هم شکستن هیمنه شیطانی سلطه گران باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمود احمدی نژاد، رییس جمهور پیش از ظهر امروز(6 مرداد) در مراسم آغاز آبگیری سد گتوند علیا که بلندترین سد خاکی کشور است، با بیان اینکه ما باید به نقطه ای از پیشرفت برسیم که در مبادلات جهانی اثرگذار باشیم گفت: دشمنان از پیشرفت ایران وحشت دارند چرا که اگر ایران پیشرفته شود بساط آنها از دنیا برچیده می شود.

 

وی افزود: آنها می دانند که اگر ایران پیشرفته شود اندیشه ها، آداب و رسوم و سنت ها و... به طور طبیعی ملت ها را فرا خواهد گرفت از این رو برای اینکه جلوی پیشرفت ما را بگیرند موضوع هسته ای ایران را بهانه می کنند وگرنه خودشان هم می دانند که ما به دنبال ساختن بمب نیستیم و اگر بخواهیم چنین کاری انجام دهیم از کسی هراسی نداریم و به همه می گوییم.

 

دکتر احمدی نژاد، تصریح کرد: امروز همه باید دست در دست هم دهند و در راه پیشرفت گام بردارند و هر کس تحت هر عنوان یا شعاری ذهن و اراده ملت ایران را از مسیر پیشرفت به جایی دیگر معطوف کند حتماً خائن است.

 

وی با اشاره به اینکه آن چیزی که از ملت ها می ماند ارزش های ساختن است؛ اضافه کرد: ما باید موانع را از سر راه خود برداریم، زشت است که در کشور ما نقطه محروم وجود داشته یا روستایی از آب خوردن محروم باشد و نتواند نیاز های پایه خود را تهیه کند.

 

رئیس جمهوری اسلامی ایران، خاطر نشان کرد: ملت ایران نشان داد که ظرفیت عظیمی برای تحول دارد باید دست در دست هم دهیم و همه ظرفیت ها را جهت پیشرفت و اعتلای ارزش های این سرزمین فعال کنیم.

 

وی با تشریح روند طولانی و مشکل سدسازی درباره سد گتوند، بیان کرد: این سد یکی از مهم‌ترین سدهای کشورمان می باشد که به همت متخصصان ایرانی ساخته شده و در مقاطعی در کارگاه این سد 10 هزار نفر در حال کار بودند، این سد حاصل اندیشه‌ها، تلاش‌ها و فداکاری‌های بسیاری است و تاکنون هزار و 700 میلیارد تومان برای آن هزینه شده و تا تکمیل آن، 700 الی 800 میلیارد تومان دیگر هزینه خواهد شد.

 

وی با اشاره به پل این سد، یاد آور شد: این پل پروژه عظیمی است و امیدواریم مسیر اهواز به اصفهان که مسیر این پل می باشد به زیباترین مسیرهای جهان تبدیل شود چرا که خوزستان زیباست و باید زیباتر هم بشود؛ در دنیا یک پنجم این پل را می زنند و چند میلیون کارت پستال از زاویه های مختلف آن تهیه و منتشر می کنند و آن را اوج توانمندی مهندسین خود می دانند.

 

دکتر احمدی نژاد، عنوان کرد: می بینید که در دنیا تحولات هست و دشمنان، به شدت ضعیف شدند اما معنای آن این نیست که قدرت فریب و ضربه زدن را ندارند؛ آنها می خواهند در واپسین دوران عمر خود با طراحی هایی که کردند اختلاف و درگیری درست کنند تا به واسطه آن خود را نجات دهند.

 

وی بیان داشت: حق ملت هاست که آزاد بوده، از کرامت و عدالت برخوردار باشند و انتخاب کنند و چرا که آزادی بزرگ ترین هدیه الهی به انسان است؛ اعمال خوب زمانی پذیرفته می شود که آزادانه راه درست را انتخاب کنیم اما همه باید مراقب باشند که از این تحولات نجات رژیم صهیونیستی بیرون نیاید و پایه های سلطه آمریکا در منطقه ما تقویت نشود.

 

رئیس جمهور، ادامه داد: دشمنان اسلحه ها را می فروشند بعد دعوا و درگیری درست می کنند که این اسلحه ها مصرف و سرزمین ها نابود شود بعد سراغ ملت ها می روند که نفت و منابعشان را بگیرند از این رو ما باید این حلقه را بشکنیم.

 

وی افزود: دشمن همیشه از مسیر مدیران و حاکمان کوچک، پست، خودخواه و دل‌سپرده به پستی‌های دنیا استفاده می‌کند و وارد عمل می‌شود، صد سال در منطقه ما از همین روش استفاده کرده‌اند، حالا می‌خواهند همین روش‌ها را تجدید و نوسازی کنند، تحولات منطقه باید آغاز تجدید قوا، بیداری، انتخاب تاریخ ساز مجدد ملت ها و در هم شکستن هیمنه شیطانی سلطه گران باشد.

 

دکتر احمدی نژاد، اذعان داشت: زمانی بود که هر کس پول می‌خواست، باید در برابر خزانه صف می‌کشید و درخواست می‌کرد، اما اکنون بودجه‌های عمرانی پیش‌بینی شده و چند برابر منابع عمرانی می‌توان منبع استحصال کرد.

 

وی با رد مشکل کمبود منابع در کشور تصریح کرد: منابع به اندازه کافی وجود دارد، اما سیستم‌های اداری طوری است که اگر کسی پشت میز بنشیند، احساس می کند یک امپراطوری به دست آورده، اگر مشکلات اداری را برطرف کنیم، کارها راحت‌تر پیش خواهد رفت.

 

وی اضافه کرد: اخیراً چند جلد کتاب درباره اسناد جنگ جهانی دوم منتشر شد، کشورهای سلطه‌گر که برای پیروزی از ایران به عنوان پل استفاده و کشور ما را تصرف کردند، خودشان می‌گویند که ایران پل پیروزی بود اما حق وتو را برای خود برداشتند و ابزار تسلط‌شان را بیشتر کردند تا کشور ما هم بیشتر زیر سلطه رفت.

 

رئیس جمهور، اظهار داشت: تجربه ما از مطالعه آن دوران این است که اگر می ‌خواهیم آن دوره تکرار نشود و در دنیا عزت داشته و صاحب اثر باشیم، باید پیشرفته و قدرتمند باشیم و برای قدرتمندشدن باید ایران را بسازیم و تبدیل به قدرت‌های اول منطقه شویم و این شدنی است.

 

لازم به ذکر است، سد گتوند علیا در استان خوزستان در پنج کیلومتری شهرستان گتوند واقع شده و پس از سد کرخه دومین مخزن ذخیره آب کشور محسوب می‌‌شود، حجم ذخیره آب در دریاچه این سد چهار و نیم میلیارد متر مکعب است، این سد بلندترین سد خاکی کشور بوده و دارای 182 متر ارتفاع است که دریاچه‌ای به طول 90 کیلومتر مربع ایجاد می کند.

 

مرحله اول آبگیری این سد حداکثر تا تراز 140 خواهد بود و در این تراز 280 میلیون متر مکعب آب ذخیره می شود، نیروگاه برق آبی گتوند علیا نیز با چهار واحد 250 مگاواتی در فاز اول و چهار واحد دیگر در فاز دوم سالانه به طور متوسط چهار هزار و 250 میلیون کیلو وات ساعت برق تولید می کند.

 

نیروگاه گتوند علیا که بیشترین انرژی برق آبی را در کشور تولید خواهد کرد، هم اکنون دو واحد نیروگاهی آن به پیشرفت 100 درصدی رسیده است که در صورت ارتفاع گرفتن آب مخزن آماده راه‌اندازی بوده و دو واحد دیگر نیز تا پایان شهریور به اتمام می‌رسد.

 

تاکنون بیش از 15هزار میلیارد ریال در طرح گتوند علیا هزینه شده که با ذخیره پنج میلیارد متر مکعب آب و با تولید چهار هزار و 250 میلیون کیلو وات ساعت برق در سال در رشد و توسعه بخش کشاورزی و صنعت استان خوزستان مؤثر خواهد بود.

 

رکورد خاکریزی ماهانه در کشور با انجام یک میلیون و 200هزار متر مکعب خاکریزی طی یک ماه و نیز رکورد خاکریزی روزانه در کشور با انجام 51 هزار متر مکعب خاکریزی در جریان ساخت سد گتوند علیا به ثبت رسیده است.

 

در طرح سد گتوندعلیا که به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی و از شاهکارهای مهندسی کشور و منطقه به شمار می ‌رود، حدود80 میلیون متر مکعب عملیات خاکی انجام شده که بیش از 32 میلیون متر مکعب آن عملیات خاکریزی بدنه سد بوده و نیز طول کل تونل‌های حفاری شده این طرح نیز بالغ بر 27 کیلومتر است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 55074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha