تحصیل ۹۰ هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه سراسر کشور /حوزه علمیه آماده همکاری با واتیکان است

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام‌والمسلمین جمشیدی گفت: مجموعه حوزه‌های علمیه خواهران و برادران آماده همکاری‌های اساسی با واتیکان است تا برای پیشبرد صلح، امنیت و سلامتی و ارتقای ارزش‌های معنوی و الهی با هم تعامل داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور امروز (25 خرداد) در نشست علمی «دین، خانواده و تحولات اجتماعی؛ درنگی بر راهکارها و بایسته‌های تعامل شیعه و کاتولیک» که با حضور اسقف اعظم پالیا، وزیر خانواده واتیکان در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، با بیان این که زنان در حوزه‌های علمیه ایران نقش ویژه ای دارند، عنوان کرد: در نظام روحانیت شیعه، محدودیت علمی برای خواهران در طول تاریخ وجود نداشته است و امروز هزاران زن در رشته‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار داشت: زنان می‌توانند در تمامی رشته‌های علوم اسلامی مشغول به تحصیل، تحقیق و فعالیت باشند و می‌توانند در عرصه‌های تبلیغی، پژوهشی و آموزشی اثرگذار باشند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تصریح کرد: امروز 490 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور وجود دارد که تعداد آن کمتر از مدارس علمیه برادران نیست.

 

وی افزود: 90 هزار طلبه خواهر مشغول به تحصیل هستند، در سطوح مختلف علمی و در رشته‌های متنوع و تخصص‌های گوناگون فعالیت می‌کنند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تأکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی ایران، شرایط برای تحصیل خواهران در عرصه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های دینی فراهم شده است و غنای علمی باعث شده است که در بسیاری از سطوح آموزش خواهران، صرفا اساتید خواهر اثرگذار هستند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی بیان داشت: امیدواریم که حضور شما در ایران و قم زمینه ای برای تفاهم بیشتر و همگرایی قوی تر بین ادیان ابراهیمی در تحقق ارزش‌های الهی باشد.

 

وی گفت: این حضور باعث شود که غبارهایی که در ساحت‌های اندیشه‌های ناب دینی ایجاد شده است، برطرف شود و زمینه‌های همکاری فراهم شود.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور عنوان کرد: ادیان ابراهیمی و ادیان توحیدی نقاط مشترک زیادی دارند که می‌توانند برای نجات انسان‌ها و رفع آلام بشری تلاش کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی اظهار کرد: سیره نبوی و سیره زندگی حضرت عیسی (ع) و منش و دستورات پیامبران الهی می‌تواند الگو و دستورالعملی برای انسان‌های وارسته در دنیا باشد.

 

وی تصریح کرد: مجموعه حوزه‌های علمیه خواهران و همچنین برادران آمادگی دارند که از نشست‌های مشترک و ملاقات‌های علمی و همکاری‌های اساسی با واتیکان داشته باشد تا برای پیشبرد صلح، امنیت و سلامتی و ارتقای ارزش‌های معنوی و الهی با هم تعامل داشته باشند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور در پایان اظهار امیدواری کرد که تفاهم نامه‌هایی بین دو دین اسلام و مسیحیت امضا شود و این تفاهم نامه‌ها در قالب پروتکل‌هایی به شکل عملی درآید و بتوان از آنها استفاده کرد.

کد خبر 551084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha