به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان؛ بهرام نصراللهي زاده، در جلسه شوراي امر به معروف و نهي از منكر سازمان با اشاره به اينكه امر به معروف و نهي از منكر خارج از وظيفه اداري يك مسئوليت شرعي و اخلاقي است، اظهار داشت؛ كشور ما اسلامي است و احكام و اخلاق و شعائر اسلامي در همه لايه هاي آن بايد مشهود باشد.
وي افزود: امروزه نگرش متفاوتي در حوزه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه شايع شده است و آن صرفاً خلاصه كردن اين فريضه مهم در موضوعاتي چون حجاب است.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان تصريح كرد: موضوعاتي چون حجاب و عفاف جزو بديهيات زندگي است و براي همه ما بايد اين موضوعات از اصول اصلي زندگي مان باشد، بنابراين بايد در حوزه هاي ديگر امر به معروف و نهي از منكر در ادارات همچون پاسخ گويي صحيح به ارباب رجوع، انضباط اداري، صرفه جويي، پرهيز از اتلاف منابع و غيره آمر به معروف و نهي از منكر باشيم.
وي خاطرنشان كرد: اگر در يك اداره منابع حيف و ميل شود و براساس مصالح جامعه هزينه نشود اين خود منكر است و بايد ضمن پرهيز از اين اقدامات تلاش كنيم يك سيستم اداري معنوي و پايبند به اخلاق و اصول شرعي داشته باشيم.
نصراللهي زاده افزود: فضاي اداري بايد فضاي دوستي، همكاري، حفظ حرمت و تعامل باشد و هنجارهاي پذيرفته شده و ارزش هاي اسلامي از سوي همه رعايت شود.
وي بزرگترين معروف را در سيستم اداري ايجاد يك سيستم اداري كارآمد جهت خدمتگزاري به مردم عنوان كرد و گفت: هيچ مسئوليتي بالاتر از پاسخگويي، خدمتگزاري و احساس مسئوليت در مقابل حق الناس نيست.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي داشتن فضاي پاك و سالم، توام با احترام را در ادارات به سود جامعه دانست و گفت: همه بايد سعي كنيم با رفتار حسنه و انجام كار صحيح مردم را به امر به معروف و نهي از منكر دعوت كنيم و شفافيت و كارآمدي را در خدمت به مردم استان مهم ارزيابي كرد.
وي باشاره به اينكه گاهي سيستم اداري نسبت به ارباب رجوع يك سيستم متكبر است، گفت: ترويج فرهنگ نقد و نقدپذيري خود از معروفات است كه سيستم اداري بايد براي خود نهادينه كند.
نظر شما