به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، آیتالله محمد نقی لطفی، امامجمعه ایلام، عصر امروز(26 خرداد) در نشست فصلی استادیاران و مربیان حلقههای صالحین، اظهار کرد: تکیهگاه سخنرانیهای چند سال اخیر مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی بوده که نشان دهند اهمیت این امر ازنظر ایشان است.
وی، افزود: هم دولت و مجلس و کارشناسان اقتصادی به این نتیجه رسیدهاند که تنها را برونرفت از مشکلات اقتصادی توجه به اقتصاد مقاومتی است و آنکسانی که باید به این نتیجه برسند امروز با به نتیجه نرسیدن برجام، به این نتیجه رسیدهاند.
امامجمعه ایلام، بابیان اینکه از برجام آنچه به دست آمد توافق روی میز بوده است، گفت: امروز هیچ گشایشی در بهبود وضعیت اقتصادی مردم حاصل نشده و ازآنچه در شعارها و تبلیغات مسئولان ارشد دولتی بوده است خبری نیست و در عمل خود آنها به این نتیجه رسیدهاند که هیچ خبری در زمینه برجام نیست.
آیتالله لطفی، با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی یک سیاست راهبردی است، افزود: اقتصاد مقاومتی یک برنامه مدون و مشخص با همه ملزومات است که ملزومات آن ظرفیتها و توانمندیهای داخلی است که باید امروز موردتوجه قرار گیرد تا از رکود اقتصادی خارج شویم.
وی، یکی دیگر از مؤلفههای اقتصاد مقاومتی را مبارزه با قاچاق کالا عنوان کرد و ابراز کرد: اگر اقتصاد مقاومتی میخواهد عملیاتی شود اولین عامل آن مبارزه با قاچاق کالا و کاهش واردات از خارج کشور است که متأسفانه اخباری وجود دارد که واردات کالا آنها کالاهای غیرضروری در حال افزایش است.
امامجمعه ایلام، بیان کرد: یکی دیگر از عاملهای اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی مدیریت جهادی است که با این نوع مدیریت ما در دوران دفاع مقدس موفق بودیم و همچنین دانش هستهای و موشکی نیز با تکیهبر مدیریت جهادی حاصلشده است.
آیتالله لطفی، گفت: بعد از برجام مشخص شد که اروپاییهای نیز خود هیچ اختیاری از خود ندارند و بعد از برجام 185 هیئت اقتصادی خارجی به کشور آمدند و فقط در حد تفاهمنامه باقی ماند و هیچ کاری از پیش نرفت و بسیاری از آنان از سرمایهگذاری در ایران عقبنشینی کردند.
وی، با اشاره به اینکه دلبستگی به مجامع بینالمللی در خصوص شکایت داراییهای بلوکهشده کشور یک اشتباه است که این سازمانها برای حمایت از کشورهای ظالم تأسیسشده بهطوریکه سازمان امنیت در اقدام اخیر خود رژیم کودک کش اسرائیل را از لیست ناقضین حقوق بشر خارج کرده است.
امامجمعه ایلام، ابراز کرد: دستگاه دیپلماسی سیاست خارجی کشور باید از سیاست لبخند بیرون بیاید و به دیپلماسی تهاجمی روی آورد و نباید ما در مقابل دشمنان به مجامع بینالمللی متوسل شویم بلکه باید بااقتدار در مقابل آنها بایستیم.
نظر شما