رئیس جمهور باید چتری برای تمامی گروههای سیاسی درکشور ایجاد کند

خبرگزاری شبستان: عضو شورای سیاستگذاری جبهه ایستادگی با اشاره به نقش دولت در راه اندازی خانه احزاب گفت: اراده سیاسی که در کشور شکل می گیرد محصول مشارکت تمام احزاب نیست و به نظر یک یا دو حزب با رئیس جمهور کار می کنند.

حسین کنعانی مقدم، مسئول کمیته سیاسی جبهه ایستادگی در مورد ارزیابی از عملکرد دولت درخصوص احزاب به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: در دولت یازدهم شاهد یک نوع آرامش در بستر سیاسی احزاب و گروهها بودیم و حضور جبهه های مختلف را در انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان شاهد این است که احزاب فضای بهتری را برای فعالیتها و رقابتهای سیاسی پیدا کرده‌اند و توانستند مشارکت سیاسی مردم را در انتخابات شکل دهند.

 

بازگشایی خانه احزاب اقدام مثبت دولت یازدهم

عضو شورای سیاستگذاری جبهه ایستادگی با اشاره به بازگشایی خانه احزاب در دولت یازدهم تصریح کرد: این مشکل مدتها بود که گریبانگیر کشور شده بود که با حمایت وزارت کشور و دولت این خانه بازگشایی شد و اکنون نیز به فعالیت خود ادامه می دهد از این جهت دولت اقدامات مثبتی داشته است.

 

مشارکت تنها دو حزب در تصمیم سازی سیاسی کشور توسعه سیاسی و همه جانبه نیست

کنعانی مقدم با بیان اینکه آیا احزاب در تصمیم سازی های سیاسی اثرگذار هستند یا خیر تصریح کرد: به نظر می رسد فقط 1 یا 2 حزب با رئیس جمهور کار می کنند و در تصمیم سازی ها حضور دارند و نمی توان گفت: که اراده سیاسی که در کشور شکل می گیرد محصول مشارکت تمام احزاب است به هر حال اگر بناست احزاب جایگاه خود را داشته و فعالیت کنند مکانیزم آن باید تعریف شود تا همه بتوانند اظهارنظر کرده و اثرگذار باشد و اینگونه که فقط چند حزب در تصمیم سازی سیاسی کشور اثرگذار باشد این موضوع نمی تواند توسعه سیاسی و همه جانبه‌ای را ایجاد کند.

 

وی با اشاره به نقش روحانی در متوازن کردن سیاستهای داخلی گفت: اقداماتی که دولت در تعادل سازی و رفع تشنج در داخل کشور انجام داد و ایجاد امنیتی برای فعالیت سیاسی با استقبال احزاب و گروههای سیاسی مواجه شد و رسانه‌ها نیز در این راستا توانستند به رسالت خود عمل کنند.

 

دولت نتوانست با احزابی که در خط مشی او نیستند تعامل خوبی برقرار کند

کنعانی مقدم تصریح کرد: نکته ای که به نظر می رسد این است که باید دولت در بحث تعامل با احزاب و گروههای سیاسی که در خط و مشی رئیس جمهور نیستند نتوانست یک تعامل خوبی را ایجاد کند و با گروههای تندرو و یا جریانهای مخالف و منتقدانی که تحمل دولت را ندارند مورد خطاب قرار داده و این موضوع مورد نارضایتی بسیاری از گروهها قرار گرفته است. به نظر می رسد رئیس جمهور در بیانات خود باید به گونه ای باشند که چتری برای حمایت از تمام گروههای سیاسی در کشور ایجاد کند.

 

موفقیت رئیس جمهور در اقتصاد مقاومتی و برداشتن تحریمها ورود به بدور بعدی را تضمین می کند

وی در مورد احتمال تک دوره ای شدن ریاست جمهوری اظهار کرد: این موضوع بستگی به یکسال باقیمانده از عمر دولت یازدهم بستگی دارد و اگر دولت روحانی بتواند شعارهای خود عمل کرده و در راس اقتصاد مقاومتی اقدامهای عملی انجام داده و به توصیه های رهبری جامعه عمل بپوشاند و در خصوص برجام نیز به نقطه ای برسد که بتواند بحث تحریمها را بردارد روحانی با رای بیشتر از مرحله قبل قبول خواهد شد و اما اگر موفق نشود احتمال تک دوره ای شدن وجود دارد.

 

اقتصاد مقاومتی و برجام مهمترین اولویت دولت

وی در مورد مهمترین اولویت دولت در اخرین سال تصدی گری ان اظهار کرد: برجام و اقتصاد مقاومتی، رفع بیکاری، و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم از اولویتهای مهم دولت است. همچنین ایجاد رفاه اجتماعی و مکانیزمهای خروج از رکود از دیگر اولویتهای دولت محسوب می شود.

 

وی در مورد برنامه‌های جبهه ایستادگی در ماه مبارک رمضان گفت: جلسات همیشگی این جبهه به روال سابق برگزار می شود و درخصوص مسایل گوناگون روال عادی این جبهه بحث و گفتگو می شود. و امری که رسانه‌ای باشد عنوان نشده است.

 

 

کد خبر 552047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha