لزوم توضیح دولت درباره حقوق های نجومی مدیران/ انتصاب رئیس دفتر دبیرخانه مجلس خبرگان

خبرگزاری شبستان:انتخاب هیئت رییسه کمیته بین الملل خانه احزاب ایران، اظهارنظر درباره تک دوره ای بودن روحانی زود است، لزوم توضیح دولت به مردم درباره حقوق های نجومی مدیران برخی از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، انتخاب هیئت رییسه کمیته بین الملل خانه احزاب ایران، اظهارنظر درباره تک دوره ای بودن روحانی زود است، لزوم توضیح دولت به مردم درباره حقوق های نجومی مدیران برخی از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

کمیته بین الملل خانه احزاب ایران هیات رییسه خود را انتخاب کرد

اولین جلسه کمیته بین الملل امروز با حضور بازرسین و برخی اعضای شورای مرکزی خانه احزاب تشکیل شد و حجت الاسلام والمسلمین فومنی نایب رییس کمیته و محمد جواد نوری دبیر اول از جمعیت جوانان انقلاب اسلامی و میرزایی دبیر دوم از حزب ندای ایرانیان به عنوان هیات رییسه کمیته بین الملل انتخاب شدند.

در ادامه برنامه کمیته بین الملل مورد بررسی اعضای کمیته قرار گرفت.

اظهارنظر درباره تک دوره ای بودن روحانی زود است

حجت‌الاسلام اکرمی، رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در مورد مهمترین اولویت دولت در آخرین سال تصدی گری از دور اول ریاست جمهوری به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: دولت دو اولویت دارد یکی توجه به درآمدها و هزینه‌ها و مسائل جاری کشور و دوم موضوع اقتصاد مقاومت و همه باید تلاش کنند از رسانه تا منبری‌ تا از ظرفیت های موجود در کشور استفاده شود.

حجت الاسلام اکرمی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نقش اقتصاد مقاومتی در افزایش اشتغال و تولید تصریح کرد: عملی شدن اقتصاد مقاومتی موجب جذب افراد بیکار به اشتغال شده و صادرات غیرنفتی را فعال‌تر می کنند.

وی در مورد احتمال تک دوره ای شدن ریاست جمهوری اظهار کرد: نکته اول در مورد ریاست جمهوری سال 96 باید در سال 96 صحبت کرد نه سال 95 و نکته دوم اینکه تجربه کشوری ما نشان می دهد که از زمان ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای به ترتیب آقایان هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد؛ ریاست جمهوری دو دوره ای بوده است و دلیلی ندارد که به سمت یک دوره ای شدن ریاست جمهوری برویم.

حجت الاسلام اکرمی گفت: مشکل اصلی کشور تک دوره ای شدن ریاست جمهوری نیست بلکه مشکل اصلی کشور رکود، بیکاری، اشتغال، مساله اعتیاد و ولنگاریهای فرهنگی است که باید به آن بپردازیم.

دولت حقوق های نجومی مدیران را به مردم توضیح دهد

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می‌گفت، افزود: تحولات عراق را زیر نظر داریم. رصد این تحولات برای امنیت ملی ما و منطقه ما حیاتی است.

حبیبی تصریح کرد: اگر رژیم صهیونیستی آمریکا و انگلیس و آل سعود دست حمایت خود را از تروریستها در منطقه بردارند مسئله تروریسم در عراق و سوریه  بسرعت حل می‌شود.

وی با اشاره به تحولات سوریه اظهار داشت: آمریکا و همپیمانانش با اصرار بر برکناری اسد می‌خواهند پایگاه تروریستها را در سوریه تقویت کنند. رژیم صهیونیستی آشوب در سوریه را برای امنیت خود حیاتی می‌داند لذا جنایاتی که در سوریه رخ می‌دهد با کمک رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد. وی آزادی فلوجه را به مردم عراق تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد بزودی مردم عراق از شر جنایتکاران داعش آسوده ‌شوند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اعلام انحلال جمعیت الوفاق و دو تشکل دیگر سیاسی در بحرین توسط آل خلیفه بیان داشت: مردم بحرین این روزها روزگار بدی را پشت سر می‌گذارند. انحلال گروههای اسلامی و شیعی در این کشور مصداق نقض آزادی بیان و آزادی‌های سیاسی است. رژیم آل خلیفه فکر می‌کند جلوگیری از بیان حقایق توسط گروههای اسلامی می‌تواند جلوی اعتراضات مردمی را بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسایل داخلی و موضوع حقوقهای نجومی برخی مدیران دولتی را تبعیض و بی عدالتی توصیف کرد و گفت: دولت برای حقوق‌های نجومی به مدیران خود در حالی که بیکاری و فقر و تعطیلی بنگاه‌های تولیدی پیکره اقتصاد کشور را رنج می‌دهد برای مردم توضیح دهد.

حبیبی با اشاره به مصاحبه دادستان دیوان محاسبات که پرداخت‌های نجومی حقوق به برخی از مدیران دولتی از سال ۹۳ شروع شده گفت: نباید مسئولان دولتی فرافکنی کنند و همه چیز را به دولت قبلی نسبت دهند. برفرض هم این نظر درست باشد دولت فعلی ۳ سال است سر کار است معنا ندارد رویه دولت گذشته را ادامه دهد. ۳ سال برای اصلاح پرداختها زمان کمی نیست.

وی با اشاره به حقوق و دستمزد و پاداش ۵۷ میلیون تومانی رئیس صندوق توسعه ملی تصریح کرد: مگر صندوق توسعه ملی به جز دریافت و پرداختهای قانونی چه کار ویژه‌ای انجام می‌دهد که مدیر اصلاح‌طلب آن باید نزدیک به ۶۰ میلیون تومان در ماه حقوق بگیرد.

وی با اشاره به دستور پیگیری موضوع حقوقهای نجومی از سوی رئیس جمهور به جهانگیری گفت:  امیدواریم این پیگیری‌ها به نفع مردم و نظام نتیجه‌بخش باشد.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نشست سران قوا در هفته گذشته اظهارداشت: این اولین نشست سران قوا در سال ۹۵ است. سال ۹۵ سال اقدام و عمل است. مردم می‌خواستند ببینند خروجی این نشست برای اقدام و عمل در مورد اقتصاد مقاومتی چیست؟ اینکه در پایان نشست به رسانه‌ها نصیحت شود که امید را ترویج کنند به نظر می‌رسد جای نصیحت به رسانه‌ها نشست سران قوا نیست. امید وقتی ترویج می‌شود که مردم شاهد کارآمدی دولت باشند. ببینند مشکلات آنها به ویژه مشکلات معیشتی آنها در حال حل شدن است. امید وقتی شروع می‌شود مردم ببینند تبعیض و بی عدالتی در رفتار دولت دیده نمی‌شود. پرداخت حقوقهای نجومی را مردم تبعیض و بی عدالتی می‌دانند امید وقتی تبلیغ و ترویج می‌شوند که مردم ببینند بنگاههای تعطیل شده بازگشایی شده و جوانان بیکار در آن مشغول کار شده‌اند. البته شاید در جلسه مزبور موضوعات مهمی هم مطرح شده باشد که ما از آن بی‌خبریم.

حبیبی همچنین با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام گفت: موضوع بدعهدی آمریکا و موضع صریح رهبری در مورد اینکه اگر آمریکاییها برجام را پاره کنند ما آن را آتش می‌زنیم موجی از نشاط انقلابی و امیدواری در جامعه ما پدید آورد و تکبیر حضار در این نشست در حقیقت تکبیر ملت هم محسوب می‌شود.

انتصاب رئیس دفتر دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری

آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در حکمی حجت الاسلام حسن سامعی را به عنوان رئیس دفتر دبیرخانه این مجلس ابقاء کرد. متن حکم آیت الله شاهرودی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام آقای حسن سامعی دام توفیقاته

سلام علیکم

با احترام، نظر به تعهد، تجارب و عملکرد مثبت شما در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری،  به موجب این حکم جنابعالی را به سمت رئیس دفتر دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری منصوب می نمایم.

امید است با اتکال به ایزد متعال و بهره گیری از امکانات و ظرفیت های موجود در انجام وظایف محوله، کوشا بوده و با همدلی و تلاش و مساعدت همکاران ارجمند در به ثمر رسیدن اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری موفق باشید.

سید محمود هاشمی شاهرودی

رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری

موفقیت دولت در پاسخگویی به مطالبات مردم ورود به دور بعد را تضمین می‌کند

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در مورد اولویتهای دولت یازدهم در سال آخر تصدی گری و احتمال تک دوره ای شدن ریاست جمهوری به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: احتمال همه چیز وجود دارد و این موضوع بستگی به آرا مردم دارد و اینکه دولت چه خدماتی را ارایه دهد و آیا توانسته است در رفع مشکلات مردم موفق باشد.

وی با بیان اینکه مساله اقتصادی مهمترین اولویت جامعه کنونی در حال حاضر است افزود: در حال حاضر مهمترین اولویت کشور اشتغال و مسایل اقتصادی است. ازدحام نیروهای بیکار و جویای کار نشاندهنده اولویت و تسریع در رسیدگی به این امر است.

وی گفت: دولت می تواند با بکارگیری نیروهای جوان در حل مسایل اقتصادی پیشگام باشد اما آیا دولت می‌تواند و یا توان این را دارد که در رفع رکود و مسایل اقتصادی با بکارگیری این نیروها دارد؟ ما نه نیرو در جامعه کم داریم و نه خلاء ظرفیت و استعداد اما متاسفانه بیکاری در جامعه وجود دارد.

حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: باید ببینیم دولت در برداشتن این مشکلات چقدر موفق است و چقدر می تواند به ادامه کار در دور بعدی ریاست جمهوری امیدوار باشد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در مورد اولویتهای دولت اظهار کرد: تمام اولویتها را مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان را رهبر انقلاب مطرح کردند و اگر همان فرمایشات را مورد توجه قرار دهند تقریباً می‌توان گفت: که اولویت‌های کشور محقق شده است.

حجت‌الاسلام ابراهیمی یادآور شد: رهبر انقلاب در این دیدار 6 اولویت مهم را برای کشور برشمردند و این 6 اولویت را موجب توانمندی کشور دانستند و اگر دولت بتواند به این موارد که ذکر شد جامعه عمل بپوشاند موفقیت بزرگی را کسب خواهد کرد و مردم نیز قطعاً از دولت استقبال می‌کنند و اگر در این راه موفق نشود قطعاً مردم نیز مطالباتی دارند و دوست دارند که دولت پاسخگوی انها باشد.

وی در مورد فعالیت‌های تشکل جامعه روحانیت مبارز در ماه مبارک رمضان گفت: تمام برنامه‌های جامعه روحانیت مبارز در چارچوب رهنمودهای مقام معظم رهبری است و جامعه روحانیت تمام تلاشش این است که بتواند به رهنمودهای امام (ره) و توصیه‌های رهبری جامعه عمل بپوشاند و این امر فقط در ماه مبارک رمضان نیست و در سایر ایام سال نیز دنبال می شود.

وی گفت: جامعه روحانیت معتقد است که خوشبختی جامعه در عمل توصیه‌ها و رهنمودهای رهبر انقلاب است به همین جهت تمام تلاش و کوشش جامعه روحانیت این است که بتواند این توصیه‌ها را در جامعه اعمال کند و به انها عمل کند و این امر وظیفه یکایک افراد جامعه و همچنین جامعه روحانیت است و این موضوع را برای خود تکلیف می‌دانیم.

حجت‌الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: به میزانی که توان داشته باشیم تلاش می‌کنیم تا دولت و مردم تشویق شوند جایگاه جامعه روحانیت ترغیب و تشویق و تبلیغ است و عمل به توصیه‌های رهبر انقلاب را وظیفه خود می‌دانیم.

وی با اشاره به ظرفیت ماه مبارک رمضان یادآور شد: با توجه به ظرفیتی که در این ماه شریف وجود دارد در مساجد و منابر و هر کجا که زمینه تبلیغ وجود داشته باشد این توصیه‌ها را تبلیغ و ترویج می‌کنیم و جامعه روحانیت تلاش می کند تا بتواند سرباز خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.

رئیس جمهور باید چتری برای تمامی گروههای سیاسی درکشور ایجاد کند

حسین کنعانی مقدم، مسئول کمیته سیاسی جبهه ایستادگی در مورد ارزیابی از عملکرد دولت درخصوص احزاب به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: در دولت یازدهم شاهد یک نوع آرامش در بستر سیاسی احزاب و گروهها بودیم و حضور جبهه های مختلف را در انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان شاهد این است که احزاب فضای بهتری را برای فعالیتها و رقابتهای سیاسی پیدا کرده‌اند و توانستند مشارکت سیاسی مردم را در انتخابات شکل دهند.

عضو شورای سیاستگذاری جبهه ایستادگی با اشاره به بازگشایی خانه احزاب در دولت یازدهم تصریح کرد: این مشکل مدتها بود که گریبانگیر کشور شده بود که با حمایت وزارت کشور و دولت این خانه بازگشایی شد و اکنون نیز به فعالیت خود ادامه می دهد از این جهت دولت اقدامات مثبتی داشته است.

کنعانی مقدم با بیان اینکه آیا احزاب در تصمیم سازی های سیاسی اثرگذار هستند یا خیر تصریح کرد: به نظر می رسد فقط 1 یا 2 حزب با رئیس جمهور کار می کنند و در تصمیم سازی ها حضور دارند و نمی توان گفت: که اراده سیاسی که در کشور شکل می گیرد محصول مشارکت تمام احزاب است به هر حال اگر بناست احزاب جایگاه خود را داشته و فعالیت کنند مکانیزم آن باید تعریف شود تا همه بتوانند اظهارنظر کرده و اثرگذار باشد و اینگونه که فقط چند حزب در تصمیم سازی سیاسی کشور اثرگذار باشد این موضوع نمی تواند توسعه سیاسی و همه جانبه‌ای را ایجاد کند.

وی با اشاره به نقش روحانی در متوازن کردن سیاستهای داخلی گفت: اقداماتی که دولت در تعادل سازی و رفع تشنج در داخل کشور انجام داد و ایجاد امنیتی برای فعالیت سیاسی با استقبال احزاب و گروههای سیاسی مواجه شد و رسانه‌ها نیز در این راستا توانستند به رسالت خود عمل کنند.

کنعانی مقدم تصریح کرد: نکته ای که به نظر می رسد این است که باید دولت در بحث تعامل با احزاب و گروههای سیاسی که در خط و مشی رئیس جمهور نیستند نتوانست یک تعامل خوبی را ایجاد کند و با گروههای تندرو و یا جریانهای مخالف و منتقدانی که تحمل دولت را ندارند مورد خطاب قرار داده و این موضوع مورد نارضایتی بسیاری از گروهها قرار گرفته است. به نظر می رسد رئیس جمهور در بیانات خود باید به گونه ای باشند که چتری برای حمایت از تمام گروههای سیاسی در کشور ایجاد کند.

کد خبر 553214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha