به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، 2 تیر در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان، گفت: یکی از کارهای مهم و جهادی این سازمان در ماه مبارک رمضان امسال، اعزام 635 مبلغ به روستاها و مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بود.
وی با بیان اینکه این روحانیون آموزش دیده هستند و به امر تبلیغ دین و معارف اسلامی می پردازند، اظهار داشت: این سازمان از ظرفیت روحانیون در پارک ها و اماکن گردشگری شهرستان های بویراحمد و دنا جهت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استفاده می کند.
برازش، به فعالیت های حوزه قرآنی این سازمان اشاره و ادامه داد: برگزاری محافل قرآنی، روخوانی، روان خوانی، تجوید در دستور کار قرار داشته و در مناطق مختلف استان در حال برگزاری است.
این مسئول فرهنگی و تبلیغی کهگیلویه و بویراحمد، از استقبال مردمی از این محافل قرآنی خبر داد و افزود: طرح تربیت سالانه 100 حافظ قرآن در دستور کار قرار دارد که مورد استقبال قرار گرفته است.
وی راه اندازی واحد خواهران در این اداره کل را از دیگر برنامه ها برشمرد و عنوان کرد: در این واحد از ظرفیت بانوان نخبه جهت برگزاری کلاس های مشاوره رایگان در زمینه آسیب های اجتماعی و طلاق استفاده می شود.
برازش، با بیان اینکه تاکنون سه کارگاه آموزشی در شهرستان های گچساران، کهگیلویه و شهرستان بویراحمد در زمینه آسیب های اجتماعی برگزار شد، یادآور شد: در این کارگاه ها حدود 600 نفر از روحانیون طرح مستقر و هجرت، مربیان پرورشی آموزش و پرورش و اقشار تاثیرگذار استان حضور داشتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، اعتبارات حوزه فرهنگی تبلیغات اسلامی این استان را حدود هفت میلیارد ریال دانست و افزود: حدود 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از این مبلغ در حوزه فعالیت های قرآنی هزینه می شود.
وی این سازمان را به تنهایی متولی کار و فعالیت قرآنی ندانست و خاطرنشان کرد: دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در زمینه برنامه های قرآنی فعالیت دارند.
برازش، با بیان اینکه به نسبت آمار جمعیتی و گستره استانی بیشترین خانه قرآنی را داریم، ادامه داد: فعالیت حدود 500 خانه قرآنی به صورت مردمی و خودجوش، سطح فعالیت ها را در استان افزایش می دهد.
این مسئول فرهنگی و تبلیغی کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه در زمینه قرائت خانه های خانگی در استان فعالیت چشمگیری صورت می گیرد، گفت: 12 موسسه قرآنی در استان وجود دارد که به علت نبود مکان مناسب برای فعالیت تعطیل هستند.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته فعالیت هایی در قالب اوقات فراغت اجرا می شد، عنوان کرد: با توجه به اینکه اوقات فراغت متولی خاصی نداشته و بسیاری از دستگاه ها در این زمینه فعالیت داشتند، برگزاری گفتمان های دینی در دستور کار سازمان قرار گرفت و نتایج مطلوبی در پی داشت.
برازش گفت: تاکنون حدود 100 گفتمان دینی در مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه برگزار شده و این گفتمان ها خدمات ارزشمندی به جوانان ارائه می دهد.
نظر شما