به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی جشنواره عمار، هفتمین همایش فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی که گروهی از فعالان بحرینی و عراقی هم در آن حضور داشتند، شیخ یوسف الناصری، معاون جنبش «حرکه النجباء» عراق به سخنرانی پرداخت.
شیخ یوسف الناصری که حجت الاسلام حمیدرضا غریبرضا سخنانش را برای جمع ترجمه میکرد، با اشاره به کلمات قصار امیرالمومنین (ع) گفت: در یکی از فرمایشات علی (ع) در نهجالبلاغه آمده است: «به هر کس که نیازمند شوی اسیر او می شوی و از هر کس که بی نیاز شوی نظیر او می شوی و به هر کسی که احسان کنی، فرمانروا و امیر او می شوی».
وی در تبیین این حدیث بیان کرد: این روایت یکی از احادیث راهبردی برای ساختن انسان، خانواده، جامعه، دولت و تمدن است.
معاون «حرکه النجباء» عراق با اشاره به سفرهای متعدد خود به نقاط مختلف دنیا و دیدار با هنرمندان سایر قارهها اظهار داشت: این جلسه با حضور مجاهدان عرصه هنر، برای من بسیار ارزشمند است، بویژه اینکه در حسینیهای برگزار میشود که به نام «حسینیه هنر» نامیده شده است و معتقدم رسالت چنین حسینیه ای برای مردم ایران و جهان بسیار ارزشمند و مهم است.
یوسف الناصری افزود: ما در میدان های جهاد چهره به چهره در حال مبارزهایم ولی شما با دوربینهای خود با میلیونها نفر تعامل برقرار میکنید و پیامی که شما حامل آن هستید بسیار مهم است؛ شاید مجاهدان زیاد هستند ولی کسانی که بر دوش خود دوربین بگیرند و این مجاهدتها را برای تاریخ ثبت کنند، کم هستند.
دولتی مستقل است که زیر سایه دیگری نباشد
شیخ یوسف الناصری ادامه داد: از منظر امیرمومنان(ع)، دولت مستقل، دولتی است که در زیر سایه دولت بزرگتر دیگری بنا نشود و امروزه در قواعد ساختار دولت ها در عصر جدید هم، بر روی این مسئله تاکید میشود.
وی در همین راستا بیان کرد: یکی از ارکان این دولت مستقل، اقتصاد مستقل است، به طور مثال، دولت چین از شهروندان خود درخواست کرده است که هر کس در محل زندگی خود نیازهای روزمره اعم از میوه و سبزی را کشت و تولید کند. با چنین نگاهی بود که حضرت امیر(ع) چاههایی حفر میکردند که به برکت آبهایی که از آنها استحصال میشد، نخلستانهایی به وجود آمد که یثرب را تبدیل به مدینهای زیبا کرد.
معاون «حرکه النجباء» خاطرنشان کرد: امیرالمومنین(ع) با به کارگیری همین روش و تقسیم جویبارها به آب مربوط به شرب، کشاورزی و استفاده حیوانات در بصره و کوفه هم عمران و آبادانی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه آنچه که بشر از ابتدای تاریخ تا ظهور امام عصر(عج) کشف کرده یک حرف از حروف علم است و حضرت 25 برابر این دانش ها را به بشر تقدیم خواهد کرد، تاکید کرد: ما باید برای اینکه بتوانیم تمدن جهانی بسازیم و خود را برای تمدن مهدوی آماده کنیم باید به گونهای تمدنسازی کنیم که به غیرمسلمانان نیازمند نباشیم. باید تولیدات داخلی خود را به حد صادرات برسانیم تا دیگران خواهان استفاده از دانش و تکنولوژی ما باشند و بتوانیم صادر کننده این محصولات باشیم.
این فرمانده حشد الشعبی گفت: ما در مقاومت اسلامی نیازمند نیروهای انسانی زیادی نیستیم، چرا که فرهنگ علوی قهرمانان و رشیدمردان مجاهد را تربیت کرده و در اختیار ما قرار داده است بلکه ما نیاز به امتی داریم که به لحاظ اقتصادی به خود تکیه کند و بتواند آنچه را که در میدان مقاومت و درعرصههای دیگر زندگی بدان نیاز دارد، خود تولید کند.
به یک امت پایدار و مقاوم احتیاج داریم
الناصری با بیان اینکه ما نیازمند مادرانی هستیم که نیازها را برآورده کنند نه کارخانههایی که غذاها را تولید کنند، خاطرنشان کرد: در عید فطر سال گذشته، مادران عراقی از داخل منزل خودشان برای مجاهدان، شیرینی و کلوچه دستساز میفرستادند اما وقتی که نیاز، مقداری بیشتر شد، عدهای گفتند که بهتر است این مواد در آشپزخانههای بزرگ طبخ شود، اما ما گفتیم همان کلوچههایی که مادران مجاهدان، با دست خود میپزند برکت بیشتری دارد و ارتباطی عاطفی بین رزمندگان و مادران در خانه، به وجود میآورد.
وی در همین باره ادامه داد: ما فقط به مجاهدانی که سلاح به دست بگیرند، نیاز نداریم بلکه به یک امت پایدار و مقاوم احتیاج داریم که یکی از نشانههای این امت تکیه بر اقتصاد مقاومتی است.
امروز دیگر مقاومت اسلامی پراکنده نیست
معاون حرکة النجباء در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به الطاف خدا بر ایمان به خدا، پیامبر(ص) و ولایت امیرمومنان و رهبری رشید، آگاه و با بصیرتی چون امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله خامنهای، تصریح کرد: با مدیریت رهبر انقلاب اسلامی، امروز دیگر مقاومت اسلامی پراکنده نیست و خط مقاومت در همه کشورها از جمله عراق، سوریه، یمن، بحرین و لبنان، یکپارچه و در یک مسیر در حال حرکت است.
وی در پایان با اشاره به روز قدس گفت: ممکن است کسی سوال کند چرا رهبران ما به خصوص امام خمینی(ره) تا این حد به روز قدس اهمیت داده اند؟ در پاسخ باید گفت امروز قدس اشغال شده و این نماد شکست و عقبماندگی امت اسلامی است؛ پرچم پیروزی بالا نخواهد رفت مگر اینکه قدس را به طور کامل آزاد کنیم.
الناصری با بیان اینکه در دیدگاه رهبر انقلاب استراتژی قدس در مرکز قرار دارد، افزود: آزادسازی قدس به معنای تشکیل دولت و امت اسلامی واحد در راه تحقق آرمانهای اسلامی است و این استقلال، اقتصاد مقاوم را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در میدان جنگ، خون شهدای ما درهم میآمیزد، پیروز میشویم و جلو می رویم، تصریح کرد: مطمئن باشید تا وقتی رهبری آگاه و بصیر داریم پیروزی و نصرت با ما خواهد بود.
تقدیر از فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی
بنابرین گزارش، در ادامه این گردهمایی، با حضور پدر شهید احمدی روشن و شیخ یوسف النصاری بر روی سن برنامه، از حسین کریمی، فروشنده کفشهای ایرانی و مصطفی ساعتچی، تولید کننده بازیهای فکری داخلی تقدیر شد.
اما پایان بخش هفتمین گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، شعرخوانی یکی از شاعران جوان کشور بود.
عرفانپور از نبرد با صهیونیستها و «هتل کوبرگ» گفت
میلاد عرفانپور که اخیرا در دیدار رهبری با شاعران هم بخاطر شعر «هتل کوبرگ»، سروده مشترکش با محمدمهدی سیار، توجه رهبر انقلاب را هم جلب کرده بود، شعرخوانی خود را با قرائت شعر نماهنگ «دولت کاریکاتور» آغاز کرد.
عرفانپور بعد از شعر این، سروده «هتل کوبرگ» را که اخیرا در دیدار شاعران با رهبری، مورد توجه و تمجید مقام معظم رهبری هم قرار گرفته بود، برای حاضران خواند.
مقدمه این شعر به صورت زیر است:
من به لبخند گرگ بدبینم
به دروغ بزرگ بدبینم
گرمتر می شود مذاکره ها
تنگتر می شود محاصره ها
این چه بازیست این چه شطرنج است
که نصیب پیادهها رنج است
میثاقی مشترک برای «حمایت از مصرف کالای ایرانی»
براساس این گزارش، در حاشیه این گردهمایی سالانه، فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با امضای میثاقنامهای که در محوطه حسینیه هنر نصب شده بود، متعهد شدند با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری، حمایت عملی از مصرف کالای ایرانی را اولویت خود قرار دهند.
حجت الاسلام حمیدرضا غریبرضا، پدر شهید احمدی روشن، محمدصادق کوشکی، محمدحسین نیرومند، محمد گلریز، ابوالقاسم طالبی، رضا زادهمحمدی، بهروز افخمی، سیدسلیم غفوری، جواد شمقدری، امید مهدینژاد، محمدحسن بدری، علی صدرینیا، میلاد عرفانپور و... از جمله افرادی بودند که این میثاقنامه را امضا کردند و با پویش «حمایت از مصرف کالای ایرانی» عکس یادگاری گرفتند.
متن این میثاقنامه به این صورت است:
باسمه تعالی
میثاقنامه فعالان جبهه فرهنگی انقلاب برای حمایت از اقتصاد مقاومتی
باتوجه به ضرورت نقشآفرینی مردم و فعالان فرهنگی در اقتصاد مقاومتی به عنوان «لوکوموتیوِ پیشرفت» و نه «واگنهای پیرو»؛
ما، اعضا و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، متعهد میشویم؛
1- همچون مدافعان حرم که برای امنیت کشور از جان خود میگذرند، ما نیز برای پیشرفت اقتصاد کشور از مال خود بگذریم و هنگام خرید، نه فقط کالاهای باکیفیت داخلی، که به طور هدفمند، حتی کالاهای با کیفیت کمتر را بر مشابه خارجی آنها ترجیح دهیم.
2- در صورت نبود کالای داخلی، اولویت با خرید تولیدات کشورهای عضو جبهه مقاومت است.
3- با پرداخت هزینه و خرید محصولات فرهنگی و هنری، از تولید آثار هنریِ انقلابی نیز حمایت کنیم.
4- در رسانههای خود از تبلیغ کالاهای خارجی خودداری و از تولیدات داخلی حمایت کنیم.
5- فروشندگانی را که صرفا کالاهای داخلی میفروشند شناسایی و معرفی کنیم.
6- به اندازه توان، با زبان و عمل در اقناع عمومی نسبت به ضرورت مصرف کالای داخلی بکوشیم.
7- برای شناسایی و معرفی افراد موفق سه حوزهی تولید، توزیع و مصرف، در رسانهها و شبکههای اجتماعی تلاش کنیم.
8- ضمن اولویتبندی مخارج خود، قبل از حلکردن مسائلی همچون ازدواج و اشتغال فرزندان و فامیل، از مصارف غیرضروری پرهیز کنیم.
9- از خرید محصولاتی که منجر به افزایش وارداتِ کشور شود، پرهیز کنیم.
10- با به انجام رساندن متعهدانه وظایف شغلی، برای افزایش بهرهوری در فعالیتهایمان سعیکنیم.
11- ضمن پرهیز از اشرافیتطلبی، حمایت از محرومان جامعه را از مسئولان
نظر شما