به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، بسیاری از کارشناسان معتقدند هدف از این حملات، هشدار گروه تروریستی داعش بود که هنگامی که این گروه در موضع دفاعی قرار گیرد، به مراتب عملیات خود را گسترده تر خواهد کرد.
شکست بزرگ داعش در شهر «فلوجه»، موانع بزرگی برای این گروه در عراق ایجاد کرده و این گروه تروریستی تلاش می کند اذهان را از توهین ها و تحقیرها در میدان جنگ منحرف کند.
«فواز جرجس» یک پژوهشگر مستقر در لندن گفت: داعش یک مبارزه وجودی به راه انداخته است. آینده داعش به مویی بند است و این گروه تلاش می کند خود را سر پا نگاه دارد.
داعش نیاز به ارسال یک پیام داشت و ماه رمضان زمینه مناسب برای این کار را ارائه کرد.
اکثر مسلمانان این ماه را به عنوان زمانی برای درون نگری، صلح و تقوا می دانند، اما تروریست ها آن را ماهی برای جنگ افروزی تلقی می کنند.
هفته قبل از آغاز ماه مبارک رمضان، داعش از طرفداران خود خواست در هر کجا که می توانند دست به حملات تروریستی بزنند.
«عمر متین»، که به داعش اعلام وفاداری کرده بود، 49 نفر را در یک کلوپ شبانه همجنسگرایان در اورلاندو در ایالت فلوریدا در تاریخ 12 ژوئن کشت. تروریست ها همچنین 44 نفر را در فرودگاه اصلی استانبول در 28 ژوئن کشتند. در عین حال، شماری از تروریست ها 20 گروگان را در یک رستوران در بنگلادش در اول ژوئیه قتل عام کردند.
چنین حملاتی الزاما از داخل این گروه تروریستی هدایت نشده اند و تنها به منظور رعب افکنی اجرا شده اند.
در یمن در تاریخ 27 ژوئن، هفت حمله همزمان در بندر جنوبی مکلا علیه اهداف امنیتی صورت گرفت که 43 کشته بر جای گذاشت. در یکی از آنها، یک بمب در یک جعبه از مواد غذایی کار گذاشته شده بود که قرار بود سربازان با آن افطار کنند.
به گفته شاهدان، در خشونت بنگلادش برخی از قربانیان قبل از کشته شدن شکنجه شده بودند.
ساکنان بغداد که سال ها جنگ سخت را سپری کرده اند، معتقدند بمب گذاری سوم ژوئیه که 175 نفر در آن کشته شدند، بی سابقه بوده است. آنها گفتند مردم در آتشی به دام افتاده بودند که یکی از مرگبارترین حملات از زمان تجاوز آمریکا به عراق در سال 2003 محسوب می شد.
موج خشونت با بمب گذاری های انتحاری سه گانه در عربستان سعودی به اوج خود رسید. حملات ظاهرا با هماهنگی داعش صورت گرفته بود.
این گروه است به طور فزاینده در موضع دفاعی در سوریه و عراق قرار گرفته است. این گروه پس از شکست استراتژیک در فلوجه، به سرعت در حال از دست دادن مواضع خود است.
«ابراهیم بایرام» تحلیلگری از بیروت گفت هدف این گروه پنهان کردن شکست هایش است.
جرجس گفت حملات مدینه تعجب آور نبود زیرا دیگر خط قرمزی وجود ندارد.
نظر شما