به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سیدفضل الله موسوی، کاندیدای حقوقدانی شورای نگهبان امروز 23 تیرماه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به 4 سال سابقه نمایندگی خود گفت: به نظر می رسد این سابقه می تواند برای حضور در شورای نگهبان و درک بهتر موقعیت نمایندگان و تعامل این نهاد با مجلس موثر باشد.
وی گفت: اینجانب در یک خانواده مذهبی و اهل علم در اصفهان متولد شده ام، تحصیلات دیپلم خود را در اصفهان و لیسانس را از دانشگاه تهران و دکترا را از کشور انگلستان اخذ کردم.
وی ادامه داد: در حال حاضر در دانشگاه تهران به عنوان عضو هیئت علمی استخدام شدم و مدت 24 سال است که در این سمت مشغولم و رتبه 31 پایه استادی را دارا هستم. همچنین دارای سمت های اجرایی در دانشگاه حقوق نیز بوده ام، در سال 89 استاد نمونه کشوری و در سال 92 استاد برگزیده در دانشگاه تهران شدم و دارای چندین جلد کتاب های تخصصی و علمی هستم و راهنمای بیش از 150 پایان نامه بوده ام.
وی گفت: مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در مجموع قوه مقننه را تشکیل می دهند که نیازمند هماهنگی بیشتر میان این دو نهاد است که فعالیت آنها مکمل یکدیگر است و البته مصوبات با تایید شورای نگهبان به تصویب می رسد.
این کاندیدای حقوقدانی شورای نگهبان معتقد است بخشی از مشکلات مربوط به روند اجرایی در برخی از امور در شورای نگهبان است که از آن جمله می توان به روند تشخیص صلاحیت ها در دوران انتخابات اشاره کرد.
وی گفت: این تشخیص صلاحیت ها ممکن است به دلیل کمبود وقت به درستی بررسی نشده باشد که البته ما شاهد تلاش های شبانه روزی شورای نگهبان در زمان انتخابات بودیم.
وی تاکید کرد: باید حاکمیت قانون ملاک عمل باشد نه مسایل دیگر بنده به عنوان حقوقدان و به عنوان کسی که اگر در این شورا حضور یابم سعی می کنم که تمامی تلاش خود را در جهت اعتلای قانون و انقلاب به کار گیرم.
وی گفت: وجود حقوقدانان در شورای نگهبان در کنار فقها برای آن است که قوانین در مجرای قانونی تصویب شوند و تعابیر شرع و حقوق در آنها رعایت شود.
نظر شما