به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، امروز(23 تیر) در دیدار اختصاصی مشاوران امور بانوان و خانواده واحدهای تابعه دانشگاه که همزمان با هفته عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، با اشاره به موضوع کشف حجاب توسط رضا شاه و واقعه تاریخی کشتار مردم متحصن در مسجد گوهرشاد برای مسئله حجاب در 21 تیر 1314، گفت: تاریخ نگاری در طول سالیان برای بیان واقعیت های اتفاق افتاده بسیار لازم و حیاتی است.
وی با بیان اینکه در روایات از نگارش تاریخ به عنوان احیا کننده یاد شده، تصریح کرد: ممکن است با نقل خلاف آنچه روی داده تمام ارزش هایی که زمانی برای حفظ آن خون ها ریخته شده پایمال شود و حتی منجر به بروز تضاد گردد لذا نگارش تاریخ از اهمیت ویژه ای می یابد.
وی با اشاره به نسبت و رابطه حجاب و عفاف و مردود بودن این تفکر که اصل عفاف است و حجاب قابل ملاحظه می باشد، افزود: حجاب کف الزام دینی و عفاف اوج و سطح متعالی است و دین اکتفا به حجاب را کافی نمی داند و زن مسلمان باید در محیط عمومی و در برابر نامحرم دارای حجاب باشد.
حجت الاسلام شفیعی، با بیان اینکه همچنین لازم است علاوه بر حجاب باید عفت نیز حفظ شود و این امر به معنای درونی شدن حجاب و رعایت بایدها و نبایدهاست، اضافه کرد: در تفسیر دین، حجاب باید حفظ شود و نوع و مقدار آن نیز در تعالیم دینی مشخص شده است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر آن در دین علاوه بر حجاب، داشتن عفاف و حیا نیز توصیه شده است، عنوان کرد: پیش از انقلاب، زنان خانواده های مذهبی در جامعه حضور پیدا نمی کردند اما پس از انقلاب اسلامی الگوی جدیدی به عنوان حضور اجتماعی زن مسلمان با الزامات شرعی و اخلاقی ایجاد شد.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، ابراز کرد: ارتباط زن و مرد در محیط کاری با حفظ چارچوپ و حفظ توجه به نهاد خانواده توسط کارمندان و عدم غفلت از آن با وجود مشغله های زیاد و همچنین گسترش شبکه های اجتماعی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
نظر شما