حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با ارائه گزارشی از دوازدهمین مجمع عمومی اتحادیه تشکلهای قرآنی کشور گفت: طبق اساسنامه اتحادیه، ما موظف هستیم هر ساله مجمع عمومی مدیران اتحادیه را با حضور نمایندگان برگزار کنیم، بر این اساس دوازدهمین مجمع عمومی با حضور جمع کثیری از مدیران موسسات سراسر کشور چهارشنبه 24 تیرماه طی دو روز در همدان برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با توجه به رسالت خود در خدمت به مؤسسات مردمنهاد قرآنی در یک سال منتهی به مجمع دوازدهم اقدام به برگزاری طرحها و برنامههای مختلف در جهت ترویج فرهنگ انس با قرآن کرده است که میتوان در 4 حوزه سیاستگذاری و تصمیم سازی کلان؛ امور رسانهای و اطلاعرسانی؛ فعالیتهای محتوایی و آموزشی؛ امور اجرایی و عملیاتی سیاستگذاری و تصمیم سازی کلان ذکر کرد.
محمدی ادامه داد: در حوزه سیاستگذاری و تصمیم سازی کلان برپایی جلسات هیئتمدیره؛ جهت تعیین تکلیف وضعیت مؤسسات قرآنی کشور و ایجاد دبیرخانه واحد برای صدور مجوز مؤسسات، جلسات مشورتی متعددی برگزار شد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور همچنین برگزاری نخستین جشنواره رسانههای مکتوب و دیجیتال قرآنی کشور "اتقان"؛ انتشار ماهنامه خبری اتقان؛ ارسال پیامکهای اطلاعرسانی و راهاندازی کانال تلگرامی اتحادیه و اینستاگرام را ازجمله فعالیتهای اتحادیه درزمینهٔ رسانه و امور اطلاعرسانی دانست.
وی با اشاره به مهمترین فعالیتهای محتوایی و آموزشی اظهار داشت: تولید نرمافزارهای هوشمند تلفن همراه از جمله اطلس جامع موسسات با هدف در اختیار قرار دادن اطلاعات جامعی از کلیه مؤسسات قرآنی کشور، گنجینه نور و حیات طیبه از دیگر تولیدات اتحادیه می باشد.
محمدی با اشاره به برگزاری نشستهای تخصصی و خبری متعدد در سال ۹۴ گفت: عقد تفاهمنامه با بهزیستی؛ تفاهمنامه با قوه قضائیه، برگزاری 15 نشستهای تخصصی و پژوهشی با حضور کارشناسان حوزه قرآنی در محل اتحادیه، باهدف بررسی مسائل و مشکلات مؤسسات و جامعه قرآنی، از دیگر اقدامات اتحادیه در سال ۹۴ بوده است.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور راهاندازی خانه ایدههای قرآنی را یکی دیگر از فعالیتهای آموزشی مطرح کرد و گفت: اتحادیه با هدف حمایت از طرحهای مؤسسات، کیفیتبخشی به فعالیتها و بهرهمندی همه فعالان و مؤسسات قرآنی، در راستای ایجاد بستر جمعآوری، پایش و کارشناسی ایدهها و طرحهای قرآنی در کشور و حمایت از طرحهای مهم و ناب ملی، اقدام به راهاندازی خانه ایدههای قرآنی کشور و دریافت طرحهای فاخر قرآنی مؤسسات نموده است.
وی به پیوستن بیش از ۱۰۰ موسسه به اتحادیه خبر داد و گفت: بیمه تکمیلی فعالان قرآنی؛ ارائه خدمات قرضالحسنه و تسهیلات ویژه به موسسات قرآنی ازجمله برنامههایی بوده است از در امور اجرایی و عملیاتی اتحادیه برگزار شده است.
محمدی گفت: در پایان این همایش هیئت مدیره فعلی اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور تا زمان به نتیجه رسیده موضوع ادغام اتحادیه ها در سمت خود ابقا شدند.
نظر شما