شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خوزستان افزایش می یابد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان اظهار داشت: تلاش می کنیم با برنامه های متعدد شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات را در استان افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، علی صالح نساج، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان، امروز(26 تیر) در مراسم معارفه خود گفت: ایجاد انگیزه و حمایت از فعالان حوزه ICT می‌تواند در توسعه و رشد این حوزه‌ تاثیر گذار باشد.

 

وی با بیان اینکه خوزستان جزو استان ‌های استراتژیک کشور است، بیان کرد:  با توجه به استعدادها و ظرفیت ‌های این استان می‌توان رونقی در حوزه ICT در بخش توسعه صادرات محصولات ‌با کیفیت بومی و همچنین در جهت توسعه فناوری در این حوزه ایجاد کرد.

 

صالح نساج، به برنامه های خود در حوزه مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی جهت پیشبرد برنامه ششم توسعه، پیشبرد برنامه ‌های اقتصادی ملی در سطح استان، افزایش سطح امنیت فضای سایبری، پیگیری امور مربوط به توسعه دولت الکترونیک و خدمات الکترونیک، تلاش در جهت افزایش سهم تولید محتوای بومی استان و تلاش جهت فعال سازی مراکز شتاب دهنده کسب و کار دیجیتال از جمله این برنامه ها است.

 

وی همچنین از برنامه ریزی برای برگزاری طرح فرآفرین با همکاری جهاد دانشگاهی در شهریور ماه امسال خبر داد و گفت: تلاش می کنیم با برنامه های متعدد شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات را در استان افزایش دهیم.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان ،اضافه کرد: بر اساس آمارها شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان در رتبه شانزدهم کشور است، همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان 24 درصد و میانگین کشوری 40 درصد است.

 

همچنین علیرضا ملکی جهان مدیرکل سابق فناوری اطلاعات و ارتباطات خوزستان، در این مراسم گفت: در حیطه برنامه های نظارتی توانستیم استان را به جایگاه ویژه ‌ای برسانیم که عقد تفاهم نامه مستقیم با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور عراق از سوی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از آن جمله است.

 

وی بیان کرد: این اقدام منجر به ایجاد و تاسیس دو شعبه ارائه تولیدات بومی و تجهیزات گوشی ‌های همراه، تبلت و کامپیوتر در دو شهر عراق شد .

 

ملکی جهان همچنین با اشاره به بهره ‌برداری از مرکز دیتا و واگذاری آن به بخش خصوصی اذعان داشت: اکنون بیش از 15 سرویس ادارات مختلف بر روی این مرکز دیتا فعالیت می‌ کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: تشکیل کارگروه ‌های مدیریت بحران و پدافند غیر عامل به صورت انحصاری در راستای مانور امنیت سایبری، تشکیل کارگروه توسعه دولت الکترونیک در شورای اداری استانداری، مشارکت فعال در کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی و به توازن آن ارتقای پهنای باند به صورت ملی و پایش مرزی با بهره گیری از امکانات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جنوب غرب کشور از دیگر فعالیت های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان است.

 

وی به راه‌ اندازی اینترنت پر سرعت در بیش از 1750 روستا و ارائه مودم و سیم کارت رایگان به دهیاری ‌های دارای بیش از 100 روستا اشاره کرد و گفت: همچنین 250 مرکز تلفن روستایی ثابت در دوره مدیریت اینجانب انجام شده است.

 

کد خبر 558894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha