به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، امیر دریادار حبیب الله سیاری در مراسم استقبال از ناوگروه چهل و یکم و بدرقه ناوگروه چهل و دوم در منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش به حضور دانشجویان در ماموریت های دریایی جهت کسب دانش و تجربه، تاکید کرد: دانشجویان در طول مدت ماموریت تمام وقت خود را برای کسب دانش و تجربه در بحث دریانوردی در آب های آزاد بگذارند و مربیان و اساتید نیز باید برای تربیت دانشجویان تلاش و کوشش کنند.
وی به اهداف اعزام ناوگروه ها به آب های آزاد جهان اشاره کرد و افزود: نشان دادن جایگاه، اقتدار و توانمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، مبارزه با ایران هراسی، ارسال پیام صلح و دوستی ملت ایران، برخورداری از تسلط اطلاعاتی، به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی و عملیاتی و تامین امنیت خطوط مواصلاتی ازجمله اهداف است.
امیر دریادار سیاری، نشان دادن توانمندی نیروی دریایی را یکی دیگر از اهداف اعزام ناوگروه ها برشمرد و عنوان کرد: فرمانده معظم کل قوا در سال 88، کلمه «راهبردی» را به نیروی دریایی ارتش اطلاق نمودند و این نیرو از آن زمان حوزه ماموریت ندجا متفاوت و با جدا شدن از آب های کم عمق ساحلی، در آب های آزاد بین المللی حضور یافت.
وی از حضور در آب های آزاد به عنوان لازمه راهبردی بودن نیروی دریایی ارتش یاد کرد و گفت: بسیاری از کشورها تصور نمی کردند که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی بتواند حضوری مستمر در آب های دور دست داشته باشد اما امروز این نیرو با حضور فعال و موثر در آب های آزاد توانمندی خود را به رخ کشیده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری(حفظه الله) که فرمودند: «انجام ماموریت های نیروی دریایی در آب های آزاد، موجب سرافرازی نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی است»، تصریح کرد: امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی تا مدار 10 درجه در خلیج عدن و تنگه باب المندب حضوری مستمر دارد و تمامی تحرکات کشورهای بیگانه را در دریا و ساحل رصد می کند.
سیاری تامین امنیت خطوط مواصلاتی جمهوری اسلامی را بخش دیگری از ماموریت ناوگروه های اعزامی دانست و خاطرنشان کرد: این تجربه را از دوران دفاع مقدس کسب کرده ایم، از جزیره خارگ تا تنگه هرمز 10 هزار نفتکش را اسکورت کردیم تا چرخ اقتصاد کشور در زمان جنگ همچنان به حرکت درآید.
وی در خاتمه تاکید کرد: برای اجرای تدابیر فرماندهی کل قوا به همت بلند، عزم و اراده لازم، توانمندی فنی و برخورداری از نیروی شجاع و با دانش روز نیاز می باشد که نیروی دریایی ارتش برخوردار از همه این موارد است.
به گزارش شبستان، پس از این مراسم ناوگروه چهل و دوم متشکل از ناوشکن «الوند» و ناو پشتیبانی «تنب» جهت انجام ماموریت های محوله با بدرقه فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اسکله منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش را به مقصد آب های آزاد ترک کرد.
نظر شما