مجموعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد جشنواره کتابخوانی رضوی را ماندگار کرد

خبرگزاری شبستان: با هدف گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی، استاندار، معاونین و جمعی از کارمندان استانداری کهگیلویه و بویراحمد به جمع شرکت کنندگان جشنواره کتابخوانی رضوی پیوستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و رئیس انجمن کتابخانه‌ های عمومی استان، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی استان، جمعی از کارکنان استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی در جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کردند.

 

سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در این آئین به اثرات برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی در سطح ملی اشاره کرد و گفت: اگر ما بتوانیم فرهنگ رضوی را در جامعه حاکم کنیم، جامعه پویا و آرمانی خواهد بود.

 

وی نهادینه کردن این فرهنگ را کار سختی دانست و افزود: باید همه تلاش کنیم آنچه مدنظر ائمه معصومین (علیهم السلام) بوده و جامعه‌ ای که آنها انتظار داشته و مدینه فاضله‌ ای که آنها برای ما طراحی کردند به آن نزدیک شویم.

 

خادمی، یکی از بزرگترین نعمت‌ های خداوند برای ملت ایران را وجود بارگاه مطهر امام هشتم حضرت امام رضا (علیه السلام) دانست و اظهار داشت: ما باید از همه ظرفیت ‌های این امام بزرگوار در همه سطوح کشور استفاده کنیم.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه نباید این موضوع مختص به استان خراسان و مشهد باشد، یادآور شد: این ایده چند سال قبل در کشور مطرح شده و به خوبی در حال اجراست.


خادمی با اشاره به اینکه، این استان میزبان جشنواره ‌های موضوعی امام رضا (علیه السلام) با مشارکت مردم است، ادامه داد: تلاش بر این است که برنامه ‌ها متناسب با آنچه در سطح ملی تعیین شده اجرا شود و همچنین در سطح استان برنامه‌ هایی به صورت استانی داشته باشیم.


وی تصریح کرد: ائمه معصومین و به ویژه امام ‌رضا (علیه السلام) یکی از بهترین الگوهایی است که می‌ توان از زندگی ‌نامه، احادیث و نصیحت‌ های آنان استفاده کرد تا سطح فرهنگ مردم را به آن اندازه‌ ای که مدنظر قرآن است، نزدیک کرد.


رئیس انجمن کتابخانه ‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد به اهداف جشنواره برای آشنایی مردم با فرهنگ رضوی اشاره کرد و گفت: فرهنگ رضوی در همه حوزه‌ ها و استان‌ ها گسترش پیدا کرده و اثرگذاری مطلوبی داشته است.


خادمی، همچنین کتاب را میراث گرانبهای قرن‌ ها دانش و تجربه دانست و گفت: کتاب و کتابخانه، منبع بزرگ دانش و محراب مقدس دانایی است و همیشه باید مورد توجه باشد.

 

 

 

کد خبر 559410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha