گالری مجازی هنر خصوصی است و ربطی به دولت ندارد

خبرگزاری شبستان: ریاست شورای سیاست گذاری گالری مجازی ایران هنر با بیان اینکه گالری مجازی هنر خصوصی است و ربطی به دولت ندارد،گفت:این سامانه زمینه تدریجی تشکیل یک بانک اطلاعاتی بود که ما آرزوی آن را داشتیم ونشده بود،این بانک از خود فروش آثار مهمتراست.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، آیین رونمایی از گالری مجازی هنرمندان عصر شنبه دوم مرداد با حضور  جمعی از هنرمندان و چهره های فرهنگی هنری از جمله احمد مسجدجامعی، مجید ملانوروزی، علی جنتی، رجبی معمار، حسام الدین آشنا  در  خانه هنرمندان برگزار شد.

 

سیدجمال هادیان، ریاست شورای سیاست گذاری گالری مجازی ایران هنر در این آیین درباره شکل گیری گالری مجازی هنرمندان گفت: ایده این گالری مربوط به 15 سال پیش است، زمانی که در حوزه هنری در خدمت حاج آقا زم بودم سال گذشته با مشورت جوانان خوش ذوق این ایده عملیاتی شد. این سامانه تنها نمایشگاه و فروشگاه هنری نیست مجموعه اطلاعات هنرمندان و آثارشان است که در این سامانه ثبت می شود. این زمینه تدریجی تشکیل یک بانک اطلاعاتی بود که ما آرزوی آن را داشته باشیم  و نشده بود، این بانک از خود فروش آثار مهم تر است.

 

وی افزود: ذات هنر با خلاقیت و نوآوری همراه است در مسایل هنری و فرهنگی ایده های ناب داریم اما اگر در ذهن بماند به درد نمی خورد، ایده باید پیوست اجرایی داشته باشد. اگر قرار باشد ایده ما به رانت دولتی وابسته باشد به ثمر نمی رسد. ایده این کار از مجموعه جوانانی از صفر تا 100 تشکیل شده است و بخش خصوصی است و ربطی به دولت هم ندارد، تنها سرمایه آن جوانان خلاق در زمینه آی تی است. در این مجموعه بیش از 9 ماه یک تیم زحمت کشیدند و از الف شروع کردند تا به پایان کار رسیدند.

 

ریاست شورای سیاست گذاری گالری مجازی ایران هنر اظهار داشت: اولین و مهمترین امتیاز این کار این است که سرس آن به هیچ نرم افزاری وابستگی ندارد، از روز اول برگرفته از یک ضرب المثل اصلی است که «اصل برتر از کپی است».

 

وی با اشاره به اهداف شکل گیری گالری مجازی ایران هنر گفت: در این سامانه آثار اصیل ارایه می شوند اهداف مهمی پشت این کار وجود داشت که آثار هنری اطلاع رسانی شوند و این آثار به خانه ها و ادارات راه پیدا کند.

 

 سیدجمال هادیان افزود: حمایت مادی و معنوی از هنرمندان، ثبت آثار هنری و اختصاص عواید این سامانه به بیماری های صعب العلاج هنرمندان از دیگر اهداف این سامانه است.

 

ریاست شورای سیاست گذاری گالری مجازی ایران درباره ویژگی های سامانه مجازی هنر گفت: گرافیک این سامانه یک ویژگی خاص دارد و پیچیدگی ندارد، اسناد خطی، چاپ سنگی، نقاشی، خطاطی در آن قرار گرفته اند، گالری این قابلیت را دارد که اسناد کشوری و دست نویس مشاهیر را در صفحه خاصی دارد، در این سامانه هر صفحه برای یک هنرمند در نظر گفته می شود و اثر هنری نیز یک صفحه دارد که کلیه اطلاعات اثر در آن هست، امکان برگزاری حراج مجازی در این سامانه پیش بینی شده است حراج فصلی در این سامانه برگزار می شود. این سایت همچنین هنرمندان را معرفی می کند. در بخش هنرمندان خودآموخته  این سامانه بخشی را به این هنرمندان اختصاص داده است امکاناتی برای مجموعه داران و آموزش وجود دارد، یک سامانه اطلاع رسانی در دل سایت وجود دارد که در لحظه اطلاعات مربوط به بازار تجسمی و هنرمندان را مطرح می کند که می تواند مرجعی برای رسانه ها باشد.

کد خبر 560563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha