باید نیمه پر لیوان را هم دید

خبرگزاری شبستان: وزیر ارشاد در اجلاس مدیران کل استان ها به دفاع از عملکرد مدیران ارشاد پرداخت و گفت: خیلی‌ها فقط نیمه خالی لیوان را نگاه می کنند، در حالیکه با وجود همه کاستی ها باید نیمه پر لیوان را هم ببینیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، علی جنتی در سومین اجلاس سراسری مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، به دفاع از عملکرد و کارنامه مدیران استانی و مرکز پرداخت و تاکید کرد:  وزارت ارشاد افتخار می‌کند که مدیرانی متعهد، مخلص و کارآمد دارد. مدیرانی سطح علمی، کارآیی و تجربه فراوان که در دوره های گذشته، کمتر شاهد حضور مجموعه ای در این سطح بوده ایم.

 

وزیر ارشاد با بیان اینکه خیلی‌ها فقط نیمه خالی لیوان را نگاه می کنند، در حالیکه با وجود همه کاستی ها باید نیمه پر لیوان را هم ببینیم، به شرح عملکرد معاونین و روسای سازمان‌های تابعه وزارتخانه اشاره کرد و گفت: سازمان حج و زیارت یکی از سازمان‌های فعال وزارت ارشاد است که در هیچ دوره‌ای بعد از انقلاب، مدیری با ویژگی های آقای اوحدی در راس کار نداشته است.

 

وی با بیان اینکه مدیریت مسائل ناشی از فاجعه منا معرف تلاش های اوحدی است، ادامه داد: در فاجعه منا بیش از ۴۶۰ زائر ایرانی به شهادت رسیدند که شناسایی و انتقال پیکر آنان به کشور نیازمند تدبیر و مدیریت ویژه ای بود که  با پیگیری‌های شبانه‌روزی سازمان حج و زیارت، انجام شد. برگزاری اربعین حسینی که فعالیت های سازمان در ساماندهی آن مورد توجه مقام معظم رهبری هم قرار گرفت، از جمله دیگر فعالیت های موثر این نهاد است.

 

جنتی همچنین به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اشاره کرد و گفت:  از زمان تشکیل این سازمان از سال 73 تا پیش از دوره حاضر، همه مدیرانی که آمدند و رفتند از خارج سازمان می‌آمدند اما این اولین دوره‌ای است که فردی با تجربه ۲۵ ساله در ستاد و کشورهای خارجی، مدیریت سازمان را بر عهده گرفته است. همه کسانی هم که با ایشان همکاری می‌کنند، از دفتر مقام معظم رهبری گرفته تا مجمع اهل بیت (ع) ، مجمع تقریب مذاهب و سایر نهادهایی که در خارج از کشور فعالیت دارند معتقدند در این دوره دیپلماسی فرهنگی ایران و فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور پویاتر شده‌ است.

 

وی چاپ کتاب های مختلف با ترجمه های قابل اعتنا و مناسب را بخشی از عملکرد قابل توجه این سازمان دانست و گفت: من از ابتدای این دوره تأکید داشته‌ام همه کسانی که از این سازمان به خارج از کشور اعزام می‌شوند، هم  از خود سازمان انتخاب شوند و هم زبان بلد و کارآمد باشند. اصلا رایزن فرهنگی که زبان بلد نیست به خارج از کشور می رود که چکار بکند. جای خوش بختی است که شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که با حضور ده، پانزده نفر از شخصیت های برجسته کشور تشکیل می شود، همواره از گزارش‌ عملکرد و فعالیت این نهاد رضایت داشته است.

 

 

 

 

کد خبر 560727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha