به گزارش خبرنگار شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی فنی و حرفه ای خراسان جنوبی، حسین خوش آیند در دیدار با مدیران آموزشگاههای آزاد استان به مناسبت هفته ملی مهارت اظهار کرد: منشا بسیاری از معضلات اجتماعی، فقر، اعتیاد و آسیب های اجتماعی را بیکاری بوده که یکی از اصلی ترین دلایل بیکاری در جامعه فقدان مهارت است
وی، مهارت آموزی را از مهمترین عناصر ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: امروزه اشتغال یکی از ضروریات ویژه و مهم جامعه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی ادامه داد: در همین راستا دولت و نظام بحث های آموزشی، مهارتی، آموزش های غیررسمی را بر عهده ما محول کرده است.
خوشایند با تاکید بر لزوم توسعه و گسترش بخش خصوصی در ارائه آموزش های فنی و حرفه ای، عنوان داشت: در حال حاضر در سطح کشور دو سوم آموزش های فنی و حرفه ای در بخش خصوصی و یک سوم در سطح دولتی ارائه می شود اما این روند در خراسان جنوبی برعکس بوده است.
وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات و چالش های موجود در زمینه کاهش گرایش افراد به سمت آموزشگاههای آزاد و بخش خصوصی در استان آسیب شناسی شود، بیان کرد: در همین راستا مجموعه فعال در آموزشگاهها و بخش خصوصی در این راستا می توانند ما را یاری کنند.
وی با اشاره به ارائه یک میلیون و ۹۵۹ هزار و ۴۶۴ نفرساعت آموزش فنی و حرفه ای در بخش دولتی فنی و حرفه ای استان در سال ۹۰، گفت: این رقم در سال گذشته به سه میلیون و ۱۲۵ هزار نفر ساعت آموزش رسیده که نشان از روند رشد عملکرد این بخش بوده است.
خوشایند اضافه کرد: این در حالی است که در چهار سال گذشته تعداد نیروی های این اداره در بخش مذکور به میزان ۵۰ نفر کاهش یافته است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی از فعالیت ۱۴۴ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در سطح استان خبر داد و گفت: بیشترین آموزشگاهها در شهرستان های بیرجند، قاین و نهبندان فعال است.
خوش آیند با بیان اینکه متقاضیان تاسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای می توانند در ۲۱ رشته به دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه آزاد اقدام کنند، بیان داشت: رشته هایی از قبیل بهداشت و ایمنی، الکترونیک، مکانیک، برق، حمل و نقل، صنایع چوب، مخابرات، مدیریت و صنایع، صنایع دستی(دوخت های سنتی) هنرهای تجسمی، هنرهای تزیینی و هنرهای نمایشی از جمله این رشته هاست.
نظر شما