به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی شامگاه یکشنبه در هشتادو سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی اظهار کرد: از همه مجموعه هایی که در برگزاری برنامه های دهه کرامت و بیرق گردانی رضوی در سال گذشته تلاش هایی داشتند تشکر می کنیم.
وی گفت: ورود خدام حرم مطهر رضوی به استان کردستان و بیرق گردانی پرچم بارگاه مطهر امام رضا(علیه السلام) شور و نشاط و تحرک اجتماعی خاصی را در استان ایجاد کرد و موجب تغیر نگاه ها به استان شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: مودت به اهل بیت در سایه عمل است و کسانی که به اهل بیت نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) عشق می ورزند اقدامات مفید و موثری انجام می دهند زیرا شخیصت امام رضا(ع) و خواهر مکرمه ایشان برای مردم ایران جایگاه والایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: انعکاس خبری حضور خدام حرم مطهر رضوی در استان فرهنگی کردستان بازتاب ویژه ای در کل کشور داشت و تاثیرات فراوانی داشت و باعث تقویت هر چه بیشتر وحدت شد و تقویت فرهنگ اسلامی در مردم ما ایجاد انگیزه می کند و موجب تقویت همبستگی و برادری بیشتر مردم می شود.
آیت الله حسینی شاهرودی افزود: مجموعه اقدامات فرهنگی دهه کرامت یک کار جمعی است و همه مجموعه ها وظایف خود را به نحو احسنت انجام دهند و این کار گسترده اثرات فرهنگی خاصی دارد.
وی تصریح کرد: شروع نشدن پروژه کتابخانه مرکزی برای استان یک درد است و این موضوع باید بصورت جدی پیگیری شود و مطالعات اولیه آن سریعتر انجام شود زیرا این مجموعه ها که زیرساخت های عمومی فرهنگ جامعه محسوب می شود از نیازهای اساسی استان است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: ایجاد کتابخانه مرکزی بسترهای ساخت و ساز آن بارها و بارها مورد توجه قرار گرفته و نیازمند یک عزم جدی ملی و استانی است و امید است سازمان مدیریت و برنامه ریزی در برنامه ششم خود بودجه خاصی را به این موضوع اختصاص دهد.
وی افزود: همه مجموعه ها تلاش کنند که مظلومیت فرهنگ کتابخانی در استان رفع شود و پروژه کتابخانه مرکزی یک نیاز جدی برای استان است.
آیت الله حسینی شاهرودی افزود: لازم است در جلسه ای جداگانه شیوه های مختلف افزایش فرهنگ کتابخانی پیگیری شود و شرایطی که در باب فرهنگ داریم چندان مناسب نیست زیرا غربی ها به سبک نرم در حال تغیر فرهنگ ما هستند.
وی خاطر نشان کرد: اگر مقایسه اندکی بین شاخص های کنونی با بسیاری از شاخص های ۱۰ سال پیش داشته باشیم درمی یابیم که چه تغیراتی ایجاد شده و بسیاری از این شاخص ها از بین رفته است.
نظر شما