سامانه بهین یاب برای اختصاص تسهیلات رونق تولید راه اندازی شد

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سامانه بهین‌یاب با هدف دریافت درخواست‌های واحدهای صنعتی و تولیدی در زمینه اختصاص تسهیلات رونق تولید راه‌اندازی شده و در اختیار متقاضیان قرار دارد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا فیاض امروز (13 مرداد) در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان با تاکید بر ضرورت اتخاذ تدابیری برای حمایت از تولید با بهره گیری از ظرفیت های همه دستگاه های عضو ستاد رفع موانع تولید در مراکز استان ها، ابراز داشت: سامانه بهین یاب یکی از تدابیری است که می توان به بهره گیری از تسهیلات اعطایی در آن بخشی از مشکل نقدینگی تولید را رفع کرد.

 

وی اختصاص تسهیلات رونق تولید را یکی از مهم‌ترین راهکارهای دولت در راستای عملیاتی ساختن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و به تبع آن، رشد و توسعه تولیدی داخلی  دانست وادامه داد: در طرح رونق تولید، واحدهای صنعتی و تولیدی واجد شرایطی که نیاز مالی و سرمایه‌ای دارند، در سامانه مشخص‌شده ثبت‌نام می‌کنند و درخواست آنها برای پرداخت تسهیلات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

فیاض با تاکید براینکه باید بتوانیم در شش ماهه دوم این تعداد واحدها به تولید برسند، افزود: هرچندکارگروه ها را طولانی کنیم زمان برای اینکه واحدها به تولید برسند کوتاه است.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه یک ماه وقت داریم که واحدهای کوچک و متوسط مشکلات محدودی دارند حل کنیم تا راندمان خوبی در پایان سال داشته باشند، اظهار کرد: اگر این وقت را از دست دهیم جبران آن مقدور نیست و در نتیجه در پایان سال نمی توانیم ارزیابی درستی داشته باشیم.

 

فیاض با بیان اینکه استان هرمزگان در بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و رفع موانع رتبه اول در کشور را دارد اضافه کرد: استان سمنان از لحاظ سرعت عمل در بررسی مشکلات های واحدها رتبه دوم در کشور را دارد.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تقویت واحدهای تولیدی در شهرستان های کشور، گفت: تسهیلات مناسبی در سال جاری برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان سمنان در نظر گرفته شده و از سوی دیگر خوشحالیم که امروز بانک‌های عامل تلاش دارند تا بتوانند در بخش حمایت از تولید اقدامات و عملکرد خوبی را به نمایش بگذارند.

 

وی  خواستار برگزاری مستمر جلسات کارگروه رفع موانع تولید شد و بیان داشت: خوشبختانه استان سمنان در این زمینه یکی از استان های پیشگام به شمار می رود که تا کنون نسبت به برگزاری ۲۵نشست اقدام و در آنها به مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی رسیدگی کرده است.

 

فیاض افزود: تولید از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که معتقدیم می تواند یکی از ارکان مقابله با رکود باشد لذا دولت تلاش کرده تا با اتخاذ تدابیری، بخش صنعت و معدن را در کشور به پویایی برساند.

 

پرداخت تسهیلات در استان سمنان به واحدهای تولیدی نسبت به کشور مطلوب است

استاندار سمنان از ثبت نام دو هزار و ٢٥ واحد تولیدی و صنعتی در سامانه بهین یاب خبردادوگفت: مشکلات 599 واحد تولیدی بررسی و به بانک های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.

 

محمدرضا خبازادامه داد: 250 واحد از599 واحد مرتبط با وزارت صنعت،معدن و تجارت است .

 

وی تصریح کرد:  با پرداخت تسهیلات دو هزار و 729 میلیارد ریال و رونق تولید و فعالیت دوباره این واحدها ، برای سه هزار ٥٦٩ نفر ایجاد اشتغال می شود.

 

خباز، شرایط استان سمنان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی را نسبت به کشور مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این استان باید با تلاش همه مسئولان، رتبه اول کشوری در پرداخت تسهیلات رونق تولید و رفع مشکلات واحدها را کسب کند.

 

استاندار سمنان همچنین از تصویب ارائه تسهیلات رونق تولید به ٢٢٤ واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی این استان که در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده بودند خبردادوافزود: مشکلات 25 واحد صنعتی بررسی شده که  بیش از 245 میلیارد ریال تسهیلات برای رونق این واحدها مصوب شده است که به بانک ها معرفی شوند.

 

 به گفته وی  برای 531 نفر با راه اندازی و فعال شدن این واحدها شغل ایجاد می شود.

 

خباز به بررسی مشکلات 199 شرکت تولیدی بخش کشاورزی استان سمنان، اشاره داشت وافزود: بیش از 293 میلیارد ریال به این واحدها تسهیلات پرداخت می شود.

 

وی با بیان اینکه دلیل اصلی عملکرد نامطلوب برخی از بخش ها در شرایط اقتصادی کنونی، درک نکردن شرایط حساس کشور است اضافه کرد: کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار گرفته و همه مدیران به ویژه مدیران بانک ها باید شرایط این امر مهم را درک کنند و برای رفع مشکلات فعالیت واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری بخش خصوصی همکاری داشته باشند.

 

250 واحد تولیدی به بانکها برای دریافت تسهیلات  معرفی شدند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیزدر این جلسه با بیان اینکه تاکنون دو هزار واحد تولیدی جهت اخذ تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند، افزود: 250 واحد تولیدی صنعتی جهت اخذ تسهیلات به ارزش بیش از 270 میلیون تومان به بانکهای عامل معرفی شدند.

 

بهروز اسودی اضافه کرد:به 31 واحد تولیدی صنعتی به ارزش ریالی 638 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.

 

وی با بیان اینکه  پرداخت 245 میلیارد ریال تسهیلات به 25 واحد تولیدی صنعتی بررسی و به تصویب اعضای کارگروه رسیده است، اظهار کرد: مشکلات سه واحد تولیدی صنعتی در زمینه امور مالیاتی، بانک و تأمین اجتماعی بررسی و در جهت رفع موانع پیش روی تولید تصمیماتی گرفته شده است.

 

 

کد خبر 562919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha