شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با علما و اساتید حوزه علمیه قم دیدار کردند

خبرگزاری شبستان: اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در اولین روز حضور در قم با آیت الله سعیدی، آیت‌الله فاضل لنکرانی و آیت‌الله خرازی دیدار کردند و به ارائه گزارش فعالیت های خود در ایام دهه کرامت پرداختند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در صبح روز چهار شنبه (13 مرداد) با آیت الله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، آیت الله فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) و آیت الله خرازی، استاد حوزه علمیه قم دیدار کردند.

 

در هر یک از دیدار هایی که توسط شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت صورت گرفت، چند نفر از اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت به ارائه گزارشی از فعالیت های خود پرداختند.

 

شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در صبح امروز (13 مرداد) پس از زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) از کتابخانه آستان مقدس آن حضرت بازدید کردند و پس از آن با آیت الله سعیدی دیدار کردند.

 

 

دهه کرامت؛ دهه فجر معارف اسلامی است

 

در این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین صفر فلاحی، معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه (س) در دیدار شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) عنوان کرد: دهه کرامت و آغاز جشن‌های کرامت بیش از دو دهه است که از آستان مقدس حضرت معصومه (س) آغاز می‌شود.

 

معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان این که مردم نهاد شدن جشن‌های دهه کرامت در سراسر کشور و خارج کشور مشهود است، به برنامه های آستان مقدس حضرت معصومه (س) در دهه کرامت اشاره کرد و گفت: مراسم افتتاحیه جشن‌های دهه کرامت با حضور و سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی در روز پنج شنبه (14 مرداد مصادف با میلاد باسعادت حضرت معصومه علیها السلام) ساعت 7 وسی دقیقه برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین فلاحی به برنامه هایی چون برگزاری همایش های مختلف از جمله همایش «درپناه تو»، برنامه آموزشی «شخصیت شناسی»، اعزام کاروان های سفیران کریمه به 14 استان کشور و کشورهای مختلف، ویژه برنامه های زائران غیرایرانی و ... اشاره کرد و افزود: دهه کرامت به عنوان دهه فجر برای معارف ناب اسلامی و مسائل دینی در کشور است که امید است نهایت استفاده از این دهه صورت بگیرد.

 

دانشنامه امام رضا (ع) در قم تدوین می‌شود/چهارمین همایش حدیث رضوی در قم برگزار می‌شود

 

در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین عباس دانشی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به این که برنامه‌های متنوعی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ فاطمی و گرامیداشت دهه کرامت در قم برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال چهارمین همایش حدیث رضوی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مجموعه‌های مختلف در مهر سال جاری در قم برگزار می‌شود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم یکی دیگر از فعالیت‌های ترویج فرهنگ رضوی را برگزاری جشنواره نمادها و المان‌های رضوی عنوان کرد و گفت: در سال گذشته جشنواره کریمه اهل بیت در حوزه تئاتر برگزار شد و امسال نیز دومین جشنواره کریمه اهل بیت (ع) در قم برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین دانشی افزود: تدوین دانشنامه امام رضا (ع) از جمله اقدامات مهمی است که در قم صورت می‌گیرد، تدوین دانشنامه امام رضا (ع) توسط تعدادی از پژوهشگران حوزه علمیه قم و با مسئولیت جامعه المصطفی و با همکاری بنیاد بین المللی امام رضا (ع) در دستور کار است و تا کنون یک جلد آن منتشر شده است.

 

ترجمه 15 عنوان کتاب با موضوع فرهنگ رضوی به زبان‌های مختلف

 

همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین محمد سالار، معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به این که مجمع جهانی اهل بیت (ع) با همکاری موسسات و سازمان هایی است که در عرصه بین الملل همکاری دارند، برنامه‌های متنوعی در ایام دهه کرامت در کشورهای مختلف در نظر گرفته است، تصریح کرد: ما باید فرهنگ را به خارج از کشور منتقل کنیم و ایام دهه کرامت فرصتی برای انتقال و ترویج مکت اهل بیت (ع) به دنیاست.

 

وی، ترجمه و چاپ کتاب در سیره اهل بیت (ع) به ویژه امام رضا (ع) و حضرت معصومه (ع) را از جمله اقدامات مجمع جهانی اهل بیت (ع) در جهت ترویج معارف رضوی برشمرد و تصریح کرد: به همت مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، 15 عنوان کتاب در ارتباط با فرهنگ رضوی به زبان‌های مختلف از جمله انگلیسی، فرانسه و ... ترجمه شده است که در کشورهای مختلف توزیع می‌شود.

 

معاون بین الملل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: اخیرا ترجمه زندگانی و سیره حضرت معصومه (س) به زبان اردو در هندوستان توزیع شد که از جمله کارهای ارزنده محسوب می‌شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین سالار یادآور شد: همایش تجلیل از خادمان رضوی با حضور میهمانان بین المللی در روز (20 مرداد) در مشهد برگزار می‌شود و خادمان اهل بیت (ع) و خادمان فرهنگ رضوی از نقاط مختلف جهان مورد تجلیل واقع می‌شوند.

 

وی با بیان این که 3400 مبلغ تحت پوشش مجمع جهانی اهل بیت (ع) هستند، عنوان کرد: تعدادی از مبلغان در ایام دهه کرامت به 80  منقطه اعزام می‌شوندکه به ترویج معارف اهل بیت می‌پردازند.

 

کتب مناظرات امام رضا(ع) به سبک روان در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد

 

حجت الاسلام و المسلمین امیر ابراهیم زاده، مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله) در دانشگاه ها عنوان کرد: کمیته دانشگاهیان در شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت به مدت سه سال است تشکیل شده است و در زمینه برگزاری مراسم در دهه کرامت فعالیت می‌کند.

 

مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: در سال گذشته، نخستین جشنواره بانوی کرامت به همت کمیته دانشگاهیان در کشور برگزار شد و امسال دومین جشنواره ملی بانوی کرامت در مهر سال جاری به تصدی گری دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.

 

وی تصریح کرد: رصد شبهات شبکه‌های اجتماعی در دستور کار کمیته دانشگاهیان قرار گرفته است، همچنین بررسی کتبی که در رابطه با مناظرات امام رضا (ع) نوشته شده است به سبک زبان دانشجویان در دانشگاه ها توزیع می‌شود.

 

مراسم گرامیداشت حمزه بن موسی(ع) در حرم عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار می‌شود

 

سیدعلیرضا شمس نیا، نماینده آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با بیان این که آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در ایام دهه کرامت ویژه برنامه‌های متعددی برگزار می‌کند، عنوان کرد: در ایام دهه کرامت، نخستین مراسم بزرگداشت احمدبن موسی (ع) در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار می‌شود.

 

شمس نیا افزود: از آنجا که مرقد مطهر امامزاده حمزه بن موسی (ع) در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) واقع شده است، روز 8 ذی القعده به عنوان بزرگداشت حمزه ابن موسی (ع) در نظر گرفته شده است.

 

نماینده آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) یادآور شد: دو محفل انس با قرآن کریم ویژه برادران و خواهران و دو محفل انس با قرآن کریم ویژه خواهران در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود.

 

 

برگزاری 410 هزار مراسم دهه کرامت در نقاط مختلف کشور

 

حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور عنوان کرد: هدف از شکل گیری شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، شکرگزاری نعمت‌های الهی است و برای این که مقام شکرگزاری را در ایام دهه کرامت به جای آوریم، چهار هدف تکریم، تجدید پیمان، ترویج و تحکیم معارف اهل بیت (ع) را دنبال می‌کنیم.

 

وی افزود: محور حرکت شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، آستان‌های مقدس است، اگر ما آستان‌های مقدس را محور قرار دهیم و همه برنامه ها همگام با آستان‌های مقدس پیش رود، حرکت به صورت منسجم و شبکه ای خواهد بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی با اشاره به این که بیش از 14 هزار مهدکودک تحت پوشش بهزیستی است، گفت: هم اکنون 22 هزار کانون فرهنگی هنری، 40 هزار پایگاه بسیج، 80 هزار مسجد و 8 هزار بقاع متبرکه در سراسر کشور در دهه کرامت برنامه‌های متنوعی برگزار می‌کنند.

 

وی با اشاره به این که همه سازمان ها و نهادها در ایام دهه کرامت برنامه های متنوعی در دستور کار خود دارند، تصریح کرد: در ایام دهه کرامت بیش از 410 هزار مراسم در مدارس، مساجد، اصناف، کانون‌های مساجد، آستان‌های مقدس و ... در سراسر کشور برگزار می‌شود تا گام هایی در جهت ترویج معرفت اهل بیت (ع) برداشته شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: در سال جاری، 77 کشور در ایام دهه کرامت برنامه‌های متنوعی به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) برگزار می‌کنند.

 

اهل بیت (ع) در جبهه فرهنگی همواره فعالیت می‌کردند/فرهنگ اهل بیت (ع) در دهه کرامت، باید همراه با شادی ترویج شود

 

آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) در دیدار شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت عنوان کرد: ما در ایام ولادت‌ها و اعیاد مذهبی باید شادی را به صورت صحیح نشان دهیم و ثابت کنیم که مکتب اهل بیت (ع) مکتب شادی است و همان طور که در ایام سوگواری برای اهل بیت (ع) اشک می‌ریزیم، در ایام شادی و جشن نیز باید لبخند بر لبان مومنان باشد.

 

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان این که معارف اهل بیت (ع) در ایام دهه کرامت تحقق ببخشیم، تصریح کرد: اهل بیت (ع) در هر مقطعی که فرصتی ایجاد می‌شد، در جبهه فرهنگی و اعتلای کلمه الله کوتاه نمی‌آمدند و آتش بس نداشتند که این مسأله جبهه فرهنگی در داستان سفر اجباری امام رضا (ع) مشاهده می‌شود.

 

وی ادامه داد: دشمنان در زمان امامت امام رضا (ع) اهداف حیله گرانه داشتند، در این شرایط امام رضا در سفر خود به ایران، جلوه ای از مبارزه بی امان و احقاق حق و تجلی کلمه الله را به منصه ظهور گذاشتند.

 

آیت الله سعیدی با بیان این که فرهنگ اهل بیت (ع) در دهه کرامت، باید همراه با شادی ترویج شود، اظهار داشت: فرقه سازی یکی از کارهای رایج پس از رحلت پیامبر بود، اما به خاطر فعالیت هایی که امام رضا در جامعه داشتند، در زمان امام رضا (ع) فرقه ای ایجاد نشد.

 

 

انتشار 32 محصول رسانه‌ای با موضوع حضرت معصومه (س) در دهه کرامت

 

شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت پس از دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، با آیت الله فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) دیدار داشتند،

 

در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادقی، مسئول کتابخانه و موزه آستان مقدس حضرت معصومه (س) اظهار داشت: آستان مقدس حضرت معصومه (س) در ایام دهه کرامت بیش از 420 عنوان برنامه در نظر گرفته است که مهم ترین هدف در اجرای برنامه ها، تکریم زائران و مجاوران در دهه کرامت است.

 

وی برگزاری همایش، نشست‌های تخصصی، محافل انس با قرآن کریم، آیین خطبه خوانی، مسابقات و کارگروه‌های مختلف از جمله برنامه‌های دهه کرامت ذکر کرد و بیان داشت: در ایام دهه کرامت، 32 محصول رسانه ای با موضوع حضرت معصومه (س) و در قالب فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، تیزر و ... به همت روابط عمومی آستان مقدس حضرت معصومه (س) تولید شده است که در شبکه‌های استانی، ملی و بین المللی نشر می‌یابد.

 

حجت الاسلام و المسلمین صادقی با بیان این که برنامه کاروان سفیران کریمه به صورت استانی، ملی و بین المللی برگزار می‌شود، گفت: در ایام دهه کرامت محافل قرآنی با حضور قاریان برجسته در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار می‌شود، همچنین در شب میلاد و روز میلاد حضرت معصومه (س) مراسم نقاره زنی حرم مطهر پس از 6 سال تعطیلی احیا می‌شود.

 

وی با بیان این که مراسم خطبه خوانی در صبح روزهای دهه کرامت با حضور کارکنان ادارات مختلف انجام می‌شود، افزود: کتاب‌هایی با موضوع امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) به همت آستان مقدس حضرت معصومه (س) تولید شده است که به صورت مکتوب و یا در فضای مجازی منتشر می‌شود.

 

دهه کرامت جایگاه معنوی ویژه‌ای در عرصه بین‌الملل دارد

 

هاشم بیاتی، نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شورای دهه کرامت در دیدار شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با آیت الله فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) عنوان کرد: امروز دهه کرامت نه تنها در ایران اسلامی نهادینه شده است بلکه در جهان گسترش یافته است، به طوری که امروز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، 80 نمایندگی رسمی رایزنی فرهنگی در اقصی نقاط دنیا دارد.

 

بیاتی افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 110 دفتر فرهنگی در جهان دارد که با حضور بیش از 150 مبلغ بین المللی که آشنا به زبان‌های محلی کشورهای مختلف هستند، در ایام دهه کرامت به ترویج معارف اهل بیت (ع) و پیرامون سبک زندگی اسلامی، سبک فرهنگ رضوی می‌پردازند.

 

وی گفت: امروز دهه کرامت جایگاه معنوی خود را در عرصه بین الملل پیدا کرده است، امسال به مناسبت ایام دهه کرامت بیش از 20 هزار بسته فرهنگی در میان اقوام و ملت‌های مختلف توزیع شده است.

 

تفکرات افراطی باید از تفکر وهابی جدا شود

 

همچنین حجت الاسلام و المسلمین محمد شریف شریفی، کارشناس فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اهمیت تقریب مذاهب اسلامی و وحدت جهان اسلام در دنیای امروز، گفت: امروز  مهم ترین و پردغدغه ترین مباحثی که در جهان اسلام وجود دارد، حاصل تفاوت‌ها و انشقاق هایی است که بین مذاهب مختلف ایجاد شده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین شریفی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌های اهل سنت در حوزه ادب و شعر و دلنوشته‌ها و فیلم نامه و ... در طول سال و در ایام دهه کرامت دنبال می‌شود.

 

وی تصریح کرد: ارادت و محبتی که اهل سنت نسبت به اهل بیت (ع) دارند، از دیرباز غیرقابل کتمان است، شعرای اهل سنت شعرهای مختلفی درباره اهل بیت (ع) سروده اند و ارادت و مودت زیادی نسبت به اهل بیت علیهم السلام دارند.

 

عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت تأکید کرد: اگر ما بتوانیم تفکرات افراطی را از تفکر وهابی جدا کنیم، جلوی خونریزی‌ها را می‌توانیم بگیریم، بنابراین ما باید در این زمینه فعالیت کنیم.

 

 

ثبت ملی حدیث سلسله الذهب در حال پیگیری است

 

حجت الاسلام و المسلمین صابری، کارشناس فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزاری برنامه جشن تکلیف برای فرزندان کارکنان را از جمله فعالیت‌های سازمان میراث فرهنگی در ایام دهه کرامت ذکر کرد و ادامه داد: همایش جشن تکلیف در سازمان‌های میراث فرهنگی برگزار می‌شود و این همایش‌ها با هدف معرفی امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود.

 

 وی بیان داشت: در ایام دهه کرامت اقلام تبلیغی با هدف ارائه مفهوم کرامت و بیان مکارم اخلاق در مراکز فرهنگی تاریخی و واحد‌های اقامتی و پذیرایی تهیه و توزیع می‌شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین صابری پیگیری ثبت ملی حدیث سلسله الذهب را از دیگر اقدامات سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: حدیث سلسله الذهب از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در یونسکو به عنوان اثر معنوی ثبت شده قابل پیگیری است.

 

وی یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی  و گردشگری با مراکز اقامتی و پذیرای واقع در شیراز، خراسان رضوی و قم برنامه ریزی داشته است تا زائران دهه کرامت در این ایام از تخفیف ویژه ای در مراکز اقامتی و پذیرایی برخوردار شوند.

 

 

مسئولین فرهنگی بیانات اهل بیت(ع) را با ترجمه‌های روان و زیبا به نسل آینده منتقل کنند/نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای آسیب‌های فرهنگی را ریشه‌یابی کنند

 

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) در دیدار شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت عنوان کرد: در متون دینی ما اهل بیت (ع) به عنوان کلید اصلی برای حل مشکلات مطرح شده اند و راه نجات مشکلات، اجتماع حول محور اهل بیت (ع) است.

 

وی با بیان این که متون ائمه معصومین (ع) در جامعه عملی شود، گفت: هر سال تعداد زائران در آستان‌های مقدس رو به افزایش است، اما عمده بهره برداری از حضور مردم در آستان‌های مقدس از جمله آستان مقدس حضرت معصومه (س)، آستان قدس رضوی، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و آستان مقدس احمدبن موسی (ع) است.

 

آیت الله فاضل لنکرانی تصریح کرد: امروز به برکت نظام اسلامی، تحول بزرگی در آستان‌های مقدس به وجود آمده است که باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

 

وی تصریح کرد: امروز آستان‌های مقدس بنا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) به قطب فرهنگی کشور تبدیل شده است و این مسأله وظیفه را برای مسئولین فرهنگی بیشتر می‌کند.

 

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) اظهار داشت: 34 مرکز فرهنگی و رسانه ای در شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت حضور دارند که می‌توانند آسیب‌های فرهنگی را ریشه یابی کنند.

 

وی با اشاره به وضعیت نامناسب حجاب در جامعه و حضور اتاق اصناف در شورای بزرگداشت دهه کرامت تصریح کرد: امروز ما با حضور شوراهای مختلف فرهنگی باید پوشش مناسب را حل کرده باشیم، مغازه دار باید بداند که فروش لباس بدن نما و نامناسب، خیانت به نظام و خیانت به شهدا است و کسب او حلال نیست.

 

آیت الله فاضل لنکرانی گفت: بیانات اهل بیت (ع) تمام مشکلات روحی و اعتقادی نسل جوان را برطرف می‌کند، بنابراین مسئولین فرهنگی باید کلمات اهل بیت (ع) را با ترجمه‌های روان و زیبا به نسل آینده منتقل کنند.

 

وی تأکید کرد: ریشه انقلاب اسلامی در ولایت است و اگر اعتقاد امام در ولایت نبود، انقلاب اسلامی ایران به وقوع نمی پیوست، انقلاب اسلامی ایران یک جوهره ولایی دارد و ولایت فقیه ما از این جوهره است، علت حدوث انقلاب و علت بقای انقلاب اسلامی، ولایت است که باید در جامعه به آن عمق ببخشیم.

 

 

زمینه فعالیت‌های مختلف در مساجد فراهم شود/ دشمن از ائتلاف مسلمانان می‌ترسد

 

شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت نماز ظهر و عصر را به امامت آیت الله خرازی اقامه کردند و پس از ارائه گزارش حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور درباره برنامه های ایام دهه کرامت، آیت الله خرازی، استاد حوزه علمیه قم به سخنرانی پرداخت و تصریح کرد: یکی از وظایف بزرگ جامعه شیعه، اتحاد و ائتلاف است.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که دشمن از ائتلاف مسلمانان می ترسد، اظهار داشت: دشمن تنها از ناحیه عدم اتحاد و ائتلاف مسلمانان توانسته است به اسلام و مسلمانان ضربه بزند، بنابراین مسلمانان باید همواره اتحاد و ائتلاف خود را حفظ کنند.

 

وی با اشاره به این که مسلمانان در مذهب‌های مختلف دارای مشترکاتی هستند، گفت: هر یک از مسلمانان عقایدی دارند که باید محترم شمرده شود، اما مشترکاتی هم بین مسلمانان وجود دارد که باید تقویت شود.

 

آیت الله خرازی با اشاره به اهمیت فعالیت مساجد در کشور، عنوان کرد: مساجد محل عبادت هستند و گرچه در مساجد، عبادت مقدم بر سایر کارهاست اما باید کمال استفاده را از مساجد داشته باشیم.

 

وی یادآور شد: متأسفانه امروز مردم که در مسجد حضور می‌یابند، نسبت به یکدیگر آشنایی ندارند، در حالی که افراد باید در مسجد همدیگر را بشناسند، دفتری برای شناسایی مومنین در مساجد تشکیل شود و هنر‌ها و صنعت‌های افراد در دفتر ثبت شود، در این صورت، مساجد فعلیت و فاعلیت پیدا می‌کند و اثرگذاری بیشتری دارد.

 

استاد حوزه علمیه قم در پایان تصریح کرد: تلاش شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در برگزاری مراسم مختلف در ایام دهه کرامت قابل تقدیر است که امید است تلاش شما مورد توجه امام عصر (ع) قرار بگیرد.  

 

 

کد خبر 563091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha