فقدان نگرش هاي برنامه محور در برخي حوزه هاي توسعه اي كردستان

خبرگزاری شبستان: رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كردستان با انتقاد از برخي مديران دستگاه هاي اجرايي گفت: هنوز در تعدادي از دستگاه ها برنامه و برنامه ريزي يك حلقه مفقوده به شمار مي آيد و مشكل اصلي توسعه در برخي حوزه ها فقدان نگرش هاي برنامه محور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان؛ بهرام نصراللهي زاده، رئیس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان در نشست با هيئت مشاوران سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور در سنندج با اشاره به اينكه نيروي انساني ارزشمندترين سرمايه استان كردستان براي توسعه به شمار مي آيد، گفت: سازمان مديريت و برنامه ريزي در تلاش است تا با بهره گيري از اين نيروهاي دلسوز و خوش فكر و كارآمد بتواند تسهيل گر امور توسعه در استان باشد.

 

وي از جهت گيري وزارت نيرو و تخصيص آب سدهاي استان انتقاد كرد و گفت: من قبلاً گفته ام و باز هم تكرار مي كنم منطق اقتضا مي كند در جايي كه آب استحصال و برداشت مي شود اگر ظرفيت و پتانسيل باشد قبل از هر جاي ديگري بايد همانجا مورد بهره برداري و استفاده قرار گيرد.

 

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان افزود: وزارت نيرو  آب سدهاي استان كردستان را عادلانه توزيع نمي كند چرا كه وقتي در استان كردستان زمين و اراضي مناسب و حاصلخيز قابل تبديل از ديمي به آبي وجود دارد هيچ توجيهي براي انتقال آب به ساير مناطق باقي نمي ماند و استان كردستان بايد در سياست گذاري آبي كشور نقش پر رنگ تري داشته باشد.

 

وي افزود: شوراي برنامه ريزي و توسعه استان در نظام تدبير تغييراتي را ايجاد كرده و بجاي اينكه صرفاً شوراي توزيع اعتبارات باشد به سوي تجزيه و تحليل ظرفيت هاي توسعه قدم برمي دارد و تلاش مي كند با ايجاد نگرش فرابخشي بين دستگاهها، چالش ها و پتانسيل هاي حوزه هاي مختلف را احصاء كند.

 

نصراللهي زاده گفت: شوراي برنامه ريزي و توسعه در سال 94 حوزه هاي مختلف راه، آب، كشاورزي، آموزش، بهداشت و فرهنگ را بررسي نموده است.

 

وي با تاكيد بر اينكه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان كردستان نيز بصورت جزء به جزء ظرفيت هاي بالقوه استان را مورد بررسي قرار مي دهد، گفت: فرش، شيلات، زنبورعسل، مسكن، آب و... از مواردي هستند كه در ستاد اقتصاد مقاومتي استان در مورد آنها تصميم گيري شده موفقيت هايي نيز در اين زمينه حاصل شده است.

 

كردستان نزديكترين دروازه ورود ايران به مديترانه و اروپا است

بهرام نصراللهي زاده با اشاره به اينكه استان كردستان نزديكترين دروازه اتصال ايران به درياي مديترانه و بازارهاي اروپايي مي باشد، گفت: مبادلات مرزي در سال 93 در مرز باشماق به 6 ميليارد دلار رسيده است و اين موضوع بيانگر ظرفيت بالاي استان در ترانزيت كالا به شمار مي آيد.

 

وي از برنامه ريزي و پيگيري جدي براي جذب بيش از 10 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري در استان كردستان در قالب تعدادي پروژه بزرگ و اشتغال زا خبر داد و گفت: اين موضوع را از برنامه هاي مهم استان قرار داده ايم.

 

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي با انتقاد از وضعيت شاخصهاي راههاي استان كردستان گفت: متاسفانه زيرساخت هاي ارتباطي استان وضعيت مناسبي ندارند به همين دليل هدف اول خود را بهبود و توسعه راههاي استان قرار داده ايم.

 

وي همچنين تاكيد كرد كه سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور با اصلاح شاخص ها و توزيع اعتبارات بر مبناي توازن منطقه اي، زمينه نقش آفريني هر چه بيشتر استان كردستان را در توسعه ملي فراهم كند.

 

نصراللهي زاده با انتقاد از برخي مديران دستگاه هاي اجرايي گفت: هنوز در تعدادي از دستگاه ها برنامه و برنامه ريزي يك حلقه مفقوده به شمار مي آيد و مشكل اصلي توسعه در برخي حوزه ها بيشتر از آنكه كمبود پول و اعتبارات براي انجام پروژه ها باشد مشكل فقدان نگرش هاي برنامه محور است.

 

وي گفت: هنوز برخي مديران در برابر واگذاري پروژه ها مقاومت كرده و واگذاري پروژه هاي نيمه تمام را به معني واگذاري اقتدار خود تلقي مي كنند.

 

نصراللهي زاده گفت: تيم نظارتي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان براي نظارت بر روند اجراي پروژه هاي عمراني تشكيل شده و اين تيم در تلاش است تا با ارزيابي دقيق و گزارش گيري از همه پروژه ها در استان ضمن نظارت بر هزينه ها و اعتبارات تخصيص يافته مشكلات و موانع احتمالي را برطرف نمايد.

 

رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي کردستان خاطر نشان کرد: تلاش سازمان مديريت و برنامه ريزي استان علاوه بر جذب سرمايه گذار جهت انجام و اجراي پروژه هاي بزرگ، قراردادن منابع استان در خدمت رونق توليد و اشتغال است.

 

 

کد خبر 563199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha