به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وحید ناصری امروز ( 14 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تاسیس شرکت ارتباطات زیرساخت، اظهار کرد: این شرکت به عنوان تنها متولی شبکه های مادر مخابراتی و ارتباطی ایران است و اقدامات گوناگونی در بحث برقراری ارتباطات بینالملل و بین استانی، شبکه اصلی فیبر نوری، شبکه انتقال و ایستگاههای زمین ماهوارهای در حوزه فعالیت این شرکت قرار میگیرد.
وی افزود: از سال 93 شرکت ارتباطات زیرساخت جایگاه استانی خود را در خراسان جنوبی از قالب نمایندگی به اداره کل ارتقا داده است.
5 درصد مراکز و سایت های دیتای کشور در خراسان جنوبی است
مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت خراسان جنوبی با اشاره به وجود 38 ایستگاه فیبر نوری در استان، گفت: این ایستگاهها از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تاکنون45 درصد رشد داشته است و بر این اساس5 درصد مراکز و سایت های دیتای کشور در خراسان جنوبی است.
ناصری با بیان اینکه تاکنون بیش از 60 هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: در خراسان جنوبی طول مسیر فیبرنوری 2 هزار و 400 کیلومتر بوده که در دولت یازدهم اکنون این میزان با افزایش 50 درصدی به 3 هزار و 600 کیلومتر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع اکنون 82 هزار کیلومتر تار فیبر نوری در استان وجود دارد، بیان کرد: فیبر نوری بسترساز تبادل سریع و با کیفیت اطلاعات است.
لزوم حفظ حریم شبکه فیبر نوری/ خسارات ناشی از قطعی ناخواسته شبكه فيبرنوری بالا است
مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه شبکه فیبر نوری با هزینههای بسیاری اجرا میشود، از تمامی شرکتهای حفار درخواست کرد بدون اطلاع ما اقدام به حفاری نکنند و از تعرض به حریم فیبر نوری خوداری شود.
به گفته وی بروز قطعیهای ناخواسته شبكه فيبرنوری با توجه به اين كه در هر فيبر ظرفيت بالا ارتباطی وجود دارد، تاكنون خسارت زيادی به كشور وارد كرده و اختلالاتی در ارتباطات داخلی و بين المللی به وجود آورده است و عوامل متعددی در تخريب خطوط فيبر نوری از جمله پيمانكاران وزارت راه و ترابری، وزارت نيرو، شركت آب و گاز، شركت نفت، شهرداری و كشاورزان دخیل هستند.
بکارگیری 5 گیگابیت از ظرفیت حدود 45 گیگابیتی پهنای باند خراسان جنوبی / 90 درصد ظرفیت پهنای باند استان خالی است
مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در گذشته ظرفیت شبکه دیتا استان 2.5 گیگابیت بر ثانیه بود، گفت: هم اکنون با افزایش ظرفیت پهنای باند به 45 گیگابیت بر ثانیه رسیده که این میزان 18 برابر شده است.
ناصری با بیان اینکه در حال حاضر90 درصد ظرفیت پهنای باند دیتای استان خالی است، ادامه داد: از 45 گیگابیت بر ثانیه ظرفیت فعلی پهنای باند استان، هم اکنون از 5 گیگابیت آن توسط تمام اپراتورها استفاده میشود.
وی بیان داشت: خراسان جنوبی جزو پنج استان کشور در مصرف اینترنت است اما جزو سه استان برتر کشور به لحاظ کمی تعداد قطعی ناخواسته فیبر نوری است.
مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت خراسان جنوبی یادآور شد: ظرفیت شبکه انتقال نیز از 20 هزار E1 به 36 هزار E1 رسیده است.
ناصری از راه اندازی سامانه اندازهگیری و پایش کیفی شبکه ارتباطات زیرساخت خبر داد و افزود: هدف این سامانه شفافیت سرویسدهی در شبکه اینترنت، پایش اختلالات و رفع اشکالات سرویسدهی اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت است.
وی در پایان با اشاره به گلایه مندی مشترکان از کیفیت و سرعت اینترنت در استان، گفت: در این راستا وزارت ارتباطات سامانه تلفنی 195 را برای دریافت شکایت از خدمات اینترتی راه اندازی کرده که با ارائه کد رهگیری، شکایت های دریافتی با جدیت پیگیری می شود
.
نظر شما