مطبوعات به عنوان رکن چهارم دموکراسی/ افشای فیش‌های حقوقی نامتعارف، عملی مثبت

خبرگزاری شبستان:رییس شورای مرکزی خانه مطبوعات کشور از مطبوعات به عنوان رکن چهارم دموکراسی یاد کرد و گفت: مطبوعات به عنوان یک قدرت در کشورهای پیشرفته محسوب شده و باید شاهد توسعه هر چه بیشتر مطبوعات باشیم.

مصطفی کواکبیان  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار،به نقش بسیار مهم مطبوعات در توسعه و پیشرفت جامعه اشاره کرد و گفت: باید فضا برای فعالیت مطبوعات و نشریات مختلف در کشور باز باشد و شاهد تقویت بیش از پیش مطبوعات باشیم.

 

وی خبرنگار را به آئینه تشبیه کردوافزود: خبرنگاران باید عیب ها و نقص ها را منعکس ونشان دهند.

 

کواکبیان، با بیان اینکه خبرنگاران تلاش بسیار زیادی برای انعکاس اخبار و رویدادها دارند و در این مسیر سختی‌های بسیار زیادی را متحمل می‌شوند افزود: رسانه ها چشم بیدار ملت باید باشند و مطالبات ومشکلات مردم را بازتاب دهند.

 

مدیرمسئول روزنامه‌های مردم سالاری و پیام سمنان خواستار توجه بیشتر مسئولان به خبرنگاران شد و افزود: مسئولان باید همواره با احترام به خبرنگاران رفتار کنند و نباید به خبرنگاران بی اعتناعی و کم توجهی کنند.

 

منزلت وجایگاه خبرنگاران حفظ شود

رئیس خانه مطبوعات استان سمنان، با تاکید براینکه مسئولان باید بیش از پیش به خبرنگاران احترام گذاشته و خبرنگاران نباید همواره پشت درب اتاق مسئولان باشنداذعان داشت: خبرگان باید مشکلات مردم را به مسئولان انتقال دهند و مسئولان نیز مشکلات مطرح شده را با دید باز بپذیرند و خبرنگاران باید نقدهای منصفانه مسئولان را هوشیارتر کنند.

 

وی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته منزلت خبرنگار به عنوان کسی که می تواند بر افکار عمومی تاثیر بگذارد بسیار بالاست ادامه داد: انتظار ما از مسئولان این است که برای این جایگاه مهم، ارزش و منزلت قائل شوند.

 

دبیرکل حزب مردم‌سالاری نحوه تعامل  وارتباط مسئولان با خبرنگاران را در طول سال را نشانه بهادادن به خبرنگاران عنوان کردوگفت: این ارتباط وتجلیل از خبرنگاران نباید منوط به یک روز آن هم 17 مرداد باشد بلکه باید این روش در طول سال استمرار داشته باشد.

 

کواکبیان با اشاره به نیاز فعالان عرصه رسانه ای به امنیت شغلی، تاکید کرد: اگر ساز و کاری پیش بینی شود که هیچ نشریه ای توقیف نشود و مسئول نشریه پاسخگوی مشکل باشد، بهترین راهکار حمایت از فعالان این عرصه است.

 

رییس شورای مرکزی خانه مطبوعات کشوربا بیان اینکه یک خبرنگار باید حداقل ها را داشته باشد ادامه داد: باید دغدغه های فکری خبرنگاران که شامل مشکلات زیادی از جمله معیشت است برطرف شود تا بتوانند با فراغ بال به انجام وظیفه و رسالت خود بپردازند.

 

وی به حقوق اندک خبرنگاران اشاره داشت وافزود: در هیچ روزنامه ای نمی بینم دبیر سرویس بالای سه میلیون تومان در آمد داشته باشد وعموم آنها زیر یک میلیون درآمد داشته وخبرنگاران معمولی هم خیلی کمتر از اینها درآمد دارند.

 

وضعیت رسانه در فضای کنونی با دهه گذشته ودهه های گذشته خیلی تفاوت کرده است

کواکبیان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فعالیت فضای مجازی وشبکه های اجتماعی اظهارداشت: وضعیت رسانه در فضای کنونی با دهه گذشته ودهه های گذشته خیلی تفاوت کرده است.

 

وی با بیان اینکه امروزه فضای مجازی وشبکه های اجتماعی نقش بدیلی در مسائل رسانه ایفاء کرده است، افزود: یکی از دلایل رشد نکردن وکاهش  تیراژ مطبوعات همین فضاهای اجتماعی هستند.

 

دبیرکل حزب مردم‌سالاری تصریح کرد: رسانه های و مطبوعات و خبرگزاری ها که محصولات و تولیدات آنها زمانی تنها خوراک مخاطبان بود اما اکنون رقیب سرسختی مثل شبکه های اجتماعی پیدا کردند که در سریع ترین زمان اطلاعات مورد نیاز مخاطبان را ارایه می کنند.

 

کواکبیان خواستار تفکیک رسانه ها با فضای مجازی وشبکه های اجتماعی شدواضافه کرد: خبرنگاران ومطبوعات باید ورود جدی تر،اگاهانه تر،منسجم تر،هدف دار تر و مجاهدانه تری را در عرصه فعالیت خود داشته باشند.

 

افشای فیش‌های حقوقی نامتعارف، عملی مثبت است

رییس شورای مرکزی خانه مطبوعات کشوربا تشکر از افرادی که فیش‌های حقوقی نجومی را افشا کردند اظهارداشت: پرداخت فیش ها و پاداش های نجومی در شرایطی که سطح درآمد کارگران در حد 800 تا 900 هزار تومان بوده و رنج می برند ستم بزرگ  است و انصاف نیست.

 

وی افشای فیش‌های حقوقی نامتعارف، را عملی مثبت دانست وادامه داد:همه کسانیکه غیر قانونی یا غیر متعارف حقوق دریافت کرده اند باید آن را باز گردانند.

 

 

 

کد خبر 563418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha