هنوز الگوی مشخص در تبلیغ دین نداریم/ تعلیم و تزکیه توأمان هم باشند

خبرگزاری شبستان:نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اهمیت تبلیغ به صورت چهره به چهره، گفت: اینکه هنوز نتوانستیم یک الگوی مشخص و ثابت در امر تبلیغ دین داشته باشیم، موجبات سردرگمی مخاطب را همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیت الله نورالله طبرس، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز(16مرداد) درنشست همکاری های دستگاه تعلیم و تربیت با حوزه های علمیه ضمن تبریک دهه کرامت، اصلاح جامعه را در گرو اصلاح آموزش و پرورش دانست.

 

وی ضمن قدردانی از وحدت بین حوزه علیمه و آموزش و پرورش برای تقویت مبانی دینی در مدارس، افزود: اینکه در سطوح عالی دستگاه تعلیم و تربیت به تبیین ارزش های دینی دربین دانش آموزان توجه می شود ارزشمند است.

 

آیت الله طبرسی با بیان اینکه تربیت و آشنایی دانش آموزان با ایمان اسلامی باید به گونه ای باشد که آنها تا پایان زندگی در همه مراحل حیات خویش بر این عهد و پیمان الهی باقی بمانند، تاکید کرد: به هر میزان در کشور نفت و سرمایه داشته باشیم اما نیروی مؤمن و عاقل نداشته باشیم کاری از پیش نخواهیم برد.

 

وی با اشاره به اینکه در گذشته مغزها و فکرها بر مبنای وابستگی بوده، افزود: قطع وابستگی فکرها به بیگانگان مهمترین راه برای اصلاح امور جامعه است.

 

 آیت الله طبرسی با اشاره به این که امروز فرزندان ما در خطر هجمه های گسترده دشمنان قرار دارند، تصریح کرد: امروز هزاران راه شیطانی در برابر دانش آموزان کشورمان وجود دارد که از لحاظ فکری و عقیدتی جوانان ما را تهدید می کنند.

 

وی با بیان اینکه تربیت جوانان دین دار و انقلابی باید خروجی آموزش و پرورش باشد، خاطرنشان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم از میراث انقلاب، امام خمینی(رحمت الله علیه) و مقام معظم رهبری (حفظه الله) به خوبی حراست نمائیم.

 

امام جمعه ساری با بیان این که تعلیم و تزکیه در آموزش و پرورش باید توأمان باشد، عنوان داشت: کار تبلیغ دین بسیار سخت و کمرشکن است که بایستی با عامل به دین بودن زمینه ساز پذیرش دین در جامعه بود.

 

 وی با اشاره به اینکه امام راحل وصیت نامه سیاسی الهی خویش را با حدیث ثقلین آغاز نموده، گفت: این رویکرد بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی برای این که تربیت باید براساس قرآن و عترت صورت گیرد.

 

آیت الله طبرسی با اشاره به اهمیت تبلیغ چهره به چهره دین، تاکید کرد: تبلیغ دین باید با حضور در بین افراد جامعه و با ارتباط مستقیم انجام شود.

 

امام جمعه ساری با ابراز نگرانی از اینکه هنوز نتوانستیم یک الگوی مشخص و ثابت  در امر تبلیغ دین داشته باشیم، گفت: ناهماهنگی در حوزه تبلیغ سردرگمی مخاطب را همراه دارد.

کد خبر 563666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha