به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مجمع خیّرین کشور،حبیبالله بوربور، عضو هیأت مؤسس مجمع خیّرین کشور با بیان مطلب فوق گفت: چندین سال پیش که به همراه آقای دکتر مظفر، وزیر وقت آموزش و پرورش، برای راهنمایی در خصوص رفع مشکل کمبود مدارس خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم، ایشان توصیه کردند که از مردم کمک بگیریم. ما نیز به این توصیه عمل کردیم و بحمدالله این مشکل تا حدودی و با ورود مردم و خیّرین رفع شد.
بوربور تأکید کرد: مجمع خیّرین کشور نیز به منظور عمل به این توصیه مهم رهبر معظم انقلاب و کمک گرفتن از مردم برای رفع مشکلات جامعه تشکیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در تشکیل این مجمع، 8 بنیاد و 8 مجامع خیّری و سه دانشگاه که دارای مجامع خیّری هستند، عضویت دارند.
وی افزود: بعد از انجام مذاکرات متعدد با وزارت کشور، مجمع خیّرین کشور در حال حاضر به عنوان مجموعهای حقیقی در این وزارت ثبت شده است.
عضو هیأت مؤسس مجمع خیّرین کشور در ادامه سخنان خود اظهار کرد: برای تشکیل هیأت مؤسس مجمع خیّرین کشور از مجامع خیّری یاد شده، برخی از خیّرین کشور دعوت به عمل آوردیم که نظر خود را درباره عضویت در این مجمع بیان کنند که عضویت در آن را پذیرفتند.
وی افزود: از میان 37 میهمان دعوتشده، 23 تن در این جلسه حضور دارند که با توجه به اساسنامه مجمع، انتخاب شورای مرکزی رسمیت دارد و این افراد در این جلسه 7 عضو هیأت مدیره و 2 بازرس اصلی و یک بازرس علیالبدل را انتخاب خواهند کرد و هیأت مدیره نیز مدیرعامل را انتخاب خواهد نمود.
بوربور همچنین با تأکید بر اینکه هزینههای این مجمع تا سال آینده پیشبینی و تأمین شده و به هیچ عنوان از کمکهای دولتی استفاده نمیکند، ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی از جمله مشارکت در مسابقات قرآنی و نشر داستانهای قرآنی، از جمله برنامههای فرهنگی این مجمع است که با شبکه قرآن سیما تفاهمنامههایی تهیه شده و در حال اجراست.
نخستین گردهمایی مجمع خیّرین کشور، پنجشنبه 21 مرداد در بنیاد نیکوکاری حاج اکبر ابراهیمی در دماوند، به منظور تعیین شورای مرکزی توسط هیأت مؤسس، انتخاب هیأت مدیره توسط اعضای شورای مرکزی و انتخاب مدیرعامل توسط هیأت مدیره، با حضور حجتالاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری و جمعی از مسئولان و خیّرین برگزار شد.
نظر شما