حجتالاسلام والمسلمین قربانعلی رحمانی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: اثرگذاری حضور دختران و بانوان در مساجد، مهمتر از پسران و مردان است؛ زیرا آنها تربیت کننده مادران و پدران آینده جامعه و مجاهدان هستند.
دین هیچ منعی برای حضور بانوان در مسجد ندارد
وی ادامه داد: دین هیچ منعی برای حضور دختران و بانوان در مسجد ندارد بلکه اسلام، مردم را به اجتماع و وحدت همه گروهها و طبقات و قشرها دعوت میکند.
امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) خاطرنشان کرد: هرجا مراجع عظام تقلید «منزل» را بهترین محل عبادت خانم ها معرفی کرده اند، مربوط به شهرها و روستاهای فاقد مسجد یا مساجد دور از منزل است. یا اینکه حضور بانوان در اجتماع همراه با بهره برداری معنوی آنان و سازنده نباشد. بنابراین در جامعه اسلامی باید همه قشرها و گروهها با حضور در مساجد، در اداره جامعه به یکدیگر کمک کنند.
بهترین پایگاه برای بانوان «مسجد» است
وی اضافه کرد: «مسجد» بهترین پایگاه دینی و اجتماعی برای بانوان است زیرا معارف الهی، قرآنی و بصریت دینی را می آموزند.
استاد سطوح عالی حوزه، گفت: باید نقش بانوان و دختران در مساجد هر روز برجسته تر شود و نباید موانع غیر اصولی و واهی مانع این نقشآفرینی شوند.
رحمانی اضافه کرد: مساجد باید با اجرای برنامههای متنوع، جذاب و به روز، میزبان قشرها، طبقات و گروههای مختلف سنی در طول سال به ویژه در ایا اوقات فراغت باشند و به این ترتیب، زمینه شکل گیری تربیت دینی مردم را فراهم کنند.
مسجد حضرت ابوالفضل (ع) میزبان پسران و دختران است
وی افزود: مسجد حضرت ابوالفضل (ع) (خیابان صفاری تهران) در طول سال با اجرای برنامههای قرآنی، فرهنگی، هنری و ورزشی پذیرای کودکان، نوجوانان و جوانان دختر و پسر است.
نظر شما