مساجد، ظرفیت ارایه بسیاری از خدمات اجتماعی و فرهنگی را دارند

خبرگزاری شبستان: مسئول بسیج جامعه زنان با اشاره به اینکه مساجد محور کلی فعالیت‌ها و نیازهای محله هستند، گفت: مساجد، ظرفیت ارایه خدمات اجتماعی و فرهنگی برای همه اقشار جامعه را دارند.

مینو اصلانی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: مساجد در تاريخ اسلام يک جايگاه بسيار ويژه و رفيع داشته اند و مأمني براي همگرايي و ايجاد وحدت بين مسلمانان و رد و بدل کردن اطلاعات و موضوعات در حوزه مسایل سياسي اسلام بوده اند.

 

وی بیان کرد: قبل از انقلاب اسلامي که حضرت امام خمینی (ره) عميق‌ترين و مردمي‌ترين حرکت را بر مبناي اسلام ناب شکل دادند، مسجد را به عنوان پايگاه اين پيام‌رساني و هماهنگي‌های پس از آن انتخاب کردند و بسيار به جا، دقيق و بنيادي اين کار انجام گرفت، زیرا مساجد در دل محله‌ها هستند و در تمام مسائل و آنچه که در اطراف آن ها مي‌گذرد، به نوعي محوريت دارند.

 

توجه به مسائل دنيوي و اخروي در مساجد

مسئول بسیج جامعه زنان ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی، کارکرد مسجد به لحاظ ضرورتي که وجود داشت، تلفيقي از تربيت انسان و حل مشکلات اجتماعي شد، يعني توجه به مسائل دنيوي و اخروي در مساجد مورد توجه قرار گرفت.

 

اصلانی با اشاره به اینکه هدایت و راهبری مردم به سمت زندگی متعالی و پاسخگویی به نیازهای روز جوانان باید در مساجد مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: امروز مساجد به چند دسته تقسیم می شوند، برخی نقش خود را در کادر سازی ایفا می کنند و برخی نیز با تسلط به شبهات روز، پاسخگوی نیازهای جوانان هستند.

 

وی افزود: امروز تشکل های مردمی بسیج با فعالیت در مساجد در راستای گفتمان سازی مبانی انقلاب تلاش می کنند و سعی بر افزایش جاذبه مساجد برای نسل جوان دارند.

 

مسئول بسیج جامعه زنان با اشاره به فراهم کردن شرایط حضور بیشتر بانوان در مساجد، گفت: برگزاری دوره های مهارت های زندگی و همسرداری در قالب سخنرانی و دوره های آموزشی باید در مساجد برگزار شوند تا شاهد حضور بیشتر آنان در این مراکز باشیم.

 

وی با بیان اینکه مساجد محور کلی فعالیت‌ها و نیازهای محله هستند، ابراز کرد:مساجد، قابلیت و ظرفیت ارایه خدمات در بخش های آموزشی، مهدکودک،حوزه علمیه و امکانات تفریحی را دارا هستند.

 

اصلانی گفت: باید مجموعه‌های تصمیم‌گیر باور داشته باشند که مساجد ما توانایی بر عهده گرفتن بسیاری از امور جامعه و  الگو شدن برای کشورهای اسلامی را دارند.

 

وی با اشاره به اینکه نگاه به مسجد باید نگاه عمیق اعتقادی، اجتماعی و علمی باشد، اظهار کرد: اگر نگاه به مسجد نگاهی خالصانه باشد، مساجدی پویا و با نشاط خواهیم داشت.

کد خبر 566120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha