به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، انتصاب اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی، نتایج سفر دو روزه دولت به یاسوج، اصلاحیه لایجه بودجه 95 در دستور کار مجلس، امنیت پایدار در مرزها، خط قرمز جمهوری اسلامی برخی از سرتیترهای اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
روحانی سه عضو شورای عالی فضایی را منصوب کرد
حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهوری در احکامی جداگانه و به پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سه عضو شورای عالی فضایی را برای یک دوره چهارساله منصوب کرد.
با حکم رییس جمهوری، خانم دکتر الهام امین زاده و آقایان دکتر سید مصطفی صفوی همامی و مهندس سید حسن شفتی به عنوان اعضای شورای عالی فضایی منصوب شدند.
این احکام در اجرای تبصره 2 ماده 3 اساسنامه شورای عالی فضایی مصوب بیست و پنجم بهمن ماه 83 هیات وزیران صادر شده است.
دکتر روحانی در این احکام ، توفیق این اعضا و سایر اعضای شورا را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانونمنداری ، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسالت کرده است.
رشد اقتصادی به ۴/۴ درصد رسید
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل با استقبال آیت الله ملک حسینی، نماینده ولی فقیه و نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری، استاندار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، معاون فرهنگی وزیر علوم، معاونین استاندار و دیگر مسئولان وارد یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
رئیس جمهور، بعد استقبال مردمی با حضور در جمع مردم شهر یاسوج ضمن تبریک میلاد امام رضا (علیه السلام) به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در روز مبارکی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده ایم.
وی عنوان کرد: در برابر مردمی که برای دین، اسلام و وطن این همه ایستادگی کرده و می کنند، بار مسئولیت مسئولان و کارگزاران سخت خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی، در ادامه امام رضا (علیه السلام) را مایه فخر و افتخار ایرانیان دانست و افزود: برای ما افتخار بزرگی است که در کنار مزجع شریف این امام رئوف و مهربان زندگی می کنیم.
رئیس جمهور، برکت، عزت و استقلال کشور را در سایه ائمه هدی، پیامبر عظیم الشان و به ویژه امام رضا (علیه السلام) دانست و خاطرنشان کرد: امام هشتم با حضور در ایران، فرهنگ این دیار را به اوج رساند.
وی با اشاره به اینکه امام رضا (علیه السلام) قلب همه شیعیان و مسلمانان را به سمت ایران و مشهد جلب نموده، ادامه داد: امام هشتم به ما درس مهربانی، برادری، عطوفت، محبت و وحدت داد، چون امام رئوف و مهربان لقب گرفته و ایشان را رضا (علیه السلام) می نامند که مورد رضایت خداوند و عامه مردم بودند.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به اینکه همه مردم آن دیار از ادیان و مذاهب مختلف مجذوب عصمت و طهارت این امام بزرگوار بودند، تصریح کرد: امروز هم انتظار مردم دنیا از مردم علوی، رضوی و محمدی (صل الله علیه وآله وسلم) این است که درس اخلاق، صفا و صمیمیت را از ائمه و امام هشتم بیاموزیم و به آنها عمل کرده و مایه افتخار مکتب اهل بیت (علیهم السلام) و درسی برای همه مسلمانان باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی، خاطرنشان کرد: امروز خوشحالم در این روز مبارک در میان مردم خونگرم، دلاور و همیشه در صحنه تاریخ که همواره از استقلال ایران در برابر استعمارگران غرب و سلطه رضاخانی ایستادگی کرده اند، حضور داشته باشم.
وی یادآور شد: ایلات و عشایر غیور این استان با راهنمایی های مرحوم آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی، که از مقلدین و یاران باوفای امام راحل بودند، در کنار امام و انقلاب ایستاده و انقلاب را به پیروزی رساندند.
رئیس جمهور، اذعان داشت: فرزندان غیور و سرداران شجاع عشایر این استان در دوران جنگ تحمیلی و کنار جزایر مجنون حماسه ها آفریدند.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی، اظهار داشت: امروز نیز مردم غیور و دلاور این استان در خط مقدم برای عزت و استقلال کشور ایستاده است.
وی در ادامه به سالروز تشکیل دولت یازدهم در 24 مرداد ماه سال 1391 اشاره و افزود: در 12 مرداد تا 24 مرداد سال 1391 که روز تنفیذ خادم مردم بود، به همت مردم و نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی دولت یازدهم تشکیل و آغاز به کار کرد.
امربه معروف ونهی از منکر پیشگیری است و نه برخورد
حجت الاسلام سید احمد زرگر، دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر در اولین گردهمایی روسای شورای امربه معروف و نهی از منکر وزارت خانه ها و دستگاههای اجرایی کشور که پیش از ظهرامروز شنبه 23 مرداد برگزار شد، گفت: کسانی که مسئولیت دارند وظیفه شان نسبت به امربه معروف و نهی ازمنکر سنگین تراز عامه مردم است.
وی اظهارداشت: در واقع مسئولان دستگاههای مختلف باید تلاشش کنند که با تشکیل شورهای امر به معروف و نهی از منکر سازوکارهای لازم رابرای احیای امر به معروف و نهی از منکر در کشور بوجود بیاورد.
زرگر با اشاره به قانون امربه معرو ف و نهی از منکر گفت:تبصره ماده 4 این قانون همه دستگاهها را مکلف می کند که پیگیر بودجه امربه معروف و نهی از منکر باشند مجموعه تشکیلات و سازمان ها باید برای احیاء معروف و جلوگیری از منکر تلاش کنندو اولین قدم در این راه این است که معضلات را شناسایی کنند و با پررنگ کردم معروف ها اولویت ها را مشخص کنند و در مرحله بعد دستورالمعل ها را تهیه کنند.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر پیشگیری است و نه برخورد گفت:98 درصد احکام اسلام بر پیشگیری تاکید دارد و فقط 2درصد احکام اسلام عنایت دارد که برخورد طوری باشد که زمینه گناه بوجود نیاید .
زرگر همچنین با تاکید بر نقش قانون امربه معروف و نهی از منکر که اصول اسلامی را پیاده میکندگفت:یاران معروف بازوی همیار ما در اجرای قانون امر به معروف هستند و ما باید از این همیاران حمایت کنند.
اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی منصوب شدند/ دوست حسینی، رییس هیات عامل
در جلسه هیات امنای صندوق توسعه ملی که صبح شنبه به ریاست حجت االاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی برگزار شد، بر مبنای ماده 84 قانون برنامه پنجم، ۵ عضو جدید هیات عامل صندوق توسعه ملی مطرح و با رای اعضای هیات امناء انتخاب شدند.
در این جلسه آقایان احمد دوست حسینی، علیرضا صالح، حمید تهرانفر، حمید رضا تیموری و علیرضا ساعدی به عنوان اعضای جدید هیات عامل صندوق توسعه ملی منصوب شدند.
همچنین با تصویب هیات امناء احمد دوست حسینی نیز به عنوان رییس جدید هیات عامل صندوق توسعه ملی انتخاب شد.
تعهد گرفتن و برخورد قهری با جوانان باعث ناامیدی آنها می شود
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در اولین گردهمایی روسای شورای امربه معروف و نهی از منکر وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی کشور که پیش از ظهر امروز(شنبه 23مرداد ) در وزارت کشور برگزار شد، گفت: اگر مبتنی بر فطرت انسانها حرکت و تلاش کنیم و دلها را به دست آوریم، همه استقبال خواهند کرد و اسلام با سرعت بیشتری در قلوب انسانها رشد پیدا میکند برای انجام این کار لازم است ما مسئولان کار خود را خوب انجام دهیم و انتظار داریم موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دستگاههای اجرایی و اداری کشور اجرا شود اما این اتفاق نیفتاده است و نباید به دنبال دلایل آن باشیم.
وی از جمله دلایل اجرا نشدن امر به معروف و نهی از منکر در دستگاههای اجرایی را مربوط به اعتقاد و ایمان عنوان کرد و گفت: آیا ما به اجرایی کردن امر به معروف و نهی از منکر اعتقاد و ایمان داریم و این موضوع در دستور کار روزمره ماست؟ اگر براستی به این موضوع اعتقاد و ایمان داشته باشیم، بقیه مسائل درست میشود. از سوی دیگر باید به روشها و شیوههای اقدام نیز توجه کرد. آیا روشهای در پیش گرفته شده و اقدامات انجام شده مطابق با عقل و فطرت است؟
وی اضافه کرد: پیگیری بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر موثر است تجربه نشان داده روشهای در پیش گرفته شده موفق نبوده است. ما حرفهای قشنگی میزنیم و هدفهای والایی داریم که به عنوان مثال در برنامه پنجم توسعه آمده است، اما این برنامهها به طور کامل اجرا نشده است.
وزیر کشور تاکید کرد: آسیبشناسی باید مورد توجه قرار گیرد و روی ضعف و کاستیهای خود کار کنیم. اتفاقاتی که در 37 سال اخیر در جامعه افتاده، یک شبه رخ نداده است و با گذشت این مدت مسائلی به ارزش تبدیل شدهاند که کاملا ضد ارزش هستند.
رحمانیفضلی اضافه کرد: در برخورد با مسائل باید اهم فیالاهم کنیم و روشهای ما قابل بازنگری و آسیبشناسی و لازم است همه ابعاد امر به معروف و نهی از منکر را مورد توجه قرار دهیم. اگر در 37 سال اخیر به سه، چهار منکر اصلی، دروغ و غیبت دقیقتر پرداخته بودیم، در حال حاضر وضعیت بهتر بود، چون کسی که منکراتی مانند دروغ و غیبت را مرتکب نشود، برخی دیگر از گناهان را نیز انجام نمیدهد.
وی با بیان اینکه در تصمیمسازی، تصمیمگیری و اجرا نیازمند مشارکت مردم هستیم، اظهار کرد: مردم باید بتوانند نارضایتیهای خود را مطرح و به مسئولان منتقل کنند.
وزیر کشور در ادامه گفت: دایره امر به معروف و نهی از منکر خیلی وسیع است و همه کارهای ما باید براساس قانون باشد. در حکومت ولی فقیه فصلالخطاب است، البته مراجع عظام دیگری در کشور وجود دارند اما نظر ولی فقیه به عنوان فصل الخطاب مطرح میشود. در اجرا هم قانون فصلالخطاب است و اگر هرکسی سلیقهای امربه معروف و نهی از منکر را اجرا کند ما به جایی نمیرسیم.
رحمانیفضلی با اشاره به ضرورت پیگیری اقدامات اظهار کرد: ضعف اساسی سیستمهای ما پیگیری است. حرفهای خوب میزنیم، برنامهریزی میکنیم ولی پیگیری نمیکنیم. پس از پیگیری نیز ارزیابی لازم است.
وی با اشاره به وظایف وزارت کشور گفت: این وزارتخانه متولی هماهنگی میان بخشهای مختلف است و ما دو بخشنامه در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر صادر کردیم و پیگیریهای ما در این زمینه مطلوب بوده است.
وزیر کشور با اشاره به تاثیرات رسانههای نوین گفت: ما در معرض تهدیدات فراوانی از سوی رسانههایی مانند ماهوارهها و شبکههای اجتماعی هستیم. آنها منفعتطلبی، سودجویی را به عنوان اصالت مطرح میکنند. در چنین شرایطی باید این فضا را مدیریت و کنترل کنیم.
وی با اشاره به به اینکه استفاده از قوه قهریه باید اخرین خط برخورد ما باشد اظهار داشت:گرفتن تعهد و برخورد کردن با جوانان باعث ایجاد یاس و ناامیدی در جوانان می شود ،این فرد فردا می خواهد دانشگاه برود و یا فعالیت های اجتماعی انجام دهد و همین موضوع باعث ایجاد ناامیدی در وی میشود ،پس همه باید کمک کنیم که این اخرین گام یعنی برخورد و تعهد گرفتن اتفاق نیفتاد چون اگر اتفاق بیفتد هزینه های اجتماعی زیادی دارد.
بسترها، شرایط و زمینه های امربه معروف و نهی از منکر باید آماده باشد
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در حاشیه اولین گردهمایی روسای شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت خانه ها و دستگاههای اجرایی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که باتوجه به اظهارات دادستان تهران مبنی بر این که درموضوع عفاف و حجاب باید در برخی موارد به جای برخوردهای فرهنگی برخوردهای سرهنگی صورت بگیرد و ارزیابی شما چیست؟، گفت؟ این موضوع را از خود دادستان بپرسید، چرا از من سوال می کنید، شاید منظور ایشان این بوده است که اگر موضوع فساد سازمان یافته باشد و به صورت تشکیلاتی و برنامه ریزی شده قصد چنین کاری داشته باشند یقینا قانون برخورد می کند.
وی با اشاره به جلسه امروز گفت: خطاب اصلی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی همه مردم هستند اما از آنجا که حکومت در اداره جامعه نقش دارد به نمایندگی از طرف مردم این رسالت را به دوش می کشد و باید زمینه ها، بسترها و شرایط را برای تحقق این فریضه مهیا کند.
رحمانی فضلی با تاکید بر این که امر به معروف و نهی از منکر را نباید به دو یا سه موضوع خاص خلاصه کنیم، اظهارداشت: باید به صورت عمومی نیکی ها، خوبی ها و زیبایی ها را تقویت و با بدی ها، زشتی ها و پلیدی ها مبارزه کنیم.
وی ادامه داد: اگر نگاه منطبق بر فطرت و عقل انسان ها جرکت کنیم به طور یقین اقدامات موثر می شود، اگرجایی نیز لازم به اعمال قانون باشد قانون شرایط را مشخص کرده و اعمال می شود.
در راس نظام برای مبارزه با مفاسد اقتصادی اراده جدی وجود دارد
اسحاق جهانگیری درجلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان این مطلب که بازگرداندن پول بیت المال در پرونده های فساد اقتصادی یک وظیفه ملی، دینی و انسانی است و افزود: مقابله با فساد سیستمی و فراگیر به یک مطالبه و دغدغه عمومی در کشور تبدیل شده است.
وی بازگرداندن پول بیت المال درپرونده بابک زنجانی را موضوعی پراهمیت دانست و گفت: علاوه بر اهمیت بازگشت این پول، موضوع مهم دیگر این است که باید ابعاد پنهان و دست های پشت پرده این پرونده روشن شود.
جهانگیری همچنین با قدردانی از زحمات و تلاش های فراوان قوه قضاییه، دادستانی تهران و وزارت نفت برای رسیدگی و پیگیری این پرونده خاطرنشان کرد: زحمات انجام شده در این مدت طولانی قابل تقدیراست و باید این پرونده را با جدیت به نتیجه رساند تا کارنامه موفقی در این دوره از همکاری قوای سه گانه در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی ثبت شود.
معاون اول رییس جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به وقفه اندکی که دربرگزاری جلسات ستاد ایجاد شد، خاطرنشان کرد: این وقفه به دلیل شروع به کار دوره جدید مجلس شورای اسلامی و معرفی نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو این ستاد بود.
وی همچنین از مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان چهره ای موفق و شناخته شده یاد کرد و ضمن خیرمقدم به ایشان، شهباز حسن پور، عبدالرضا مصری و عزت الله یوسفیان ملا نمایندگان دوره جدید مجلس شورای اسلامی درستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، از نمایندگان قبلی عضو این ستاد و همچنین آقای رحیمی رییس قبلی دیوان محاسبات کشور قدردانی کرد و حضور آقای عادل آذر رییس جدید دیوان محاسبات کشور را خیر مقدم گفت و ابراز امیدواری کرد که عضویت ایشان در ستاد ثمربخش باشد.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تا کنون سعی کرده در جریان مبارزه با مفاسد اقتصادی هماهنگی های لازم را میان قوای سه گانه ایجاد کند و یکی از دغدغه های اصلی ستاد در چند سال اخیر مقابله جدی با فساد سیستمی و فراگیر بوده است که البته امر مبارزه با فساد به یک مطالبه و دغدغه عمومی در کشور تبدیل شده است.
جهانگیری با بیان اینکه بار اصلی مبارزه با مفاسد اقتصادی بر دوش قوه قضاییه است، افزود: خوشبختانه دستگاه قضایی کشور از اراده جدی برای مبارزه با فساد اقتصادی برخوردار است و در زمینه پیشگیری از وقوع فساد نیز قوای سه گانه و به خصوص قوه مجریه مسئولیت سنگینی دارد و در همین راستا در دولت ستادی متشکل از تعدادی از وزرا تشکیل شده تا بر موضوع پیشگیری از وقوع فساد متمرکز شود.
وی ادامه داد: تلاش دولت این بوده است که به جای ایجاد تشکیلات جدید، مجموعه های حقوقی، بازرسی و نظارتی دستگاه های اجرایی را مامور کند تا گلوگاه های اصلی ایجاد فساد را شناسایی کنند و امیدوارم در این دوره با انرژی و جدیت هرچه بیشتر بتوانیم به دستاوردهای خوبی در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی دست پیدا کنیم.
جهانگیری همچنین با اشاره به همدلی و هماهنگی موجود میان قوای سه گانه در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: انتظار داریم از این همدلی و هماهنگی استفاده حداکثری در جهت پیشگیری و مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه نیز دراین نشست با قدردانی از ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، دادستانی تهران و وزارت نفت به خاطر تلاش های گسترده در جهت رسیدگی به پرونده بابک زنجانی گفت: وزارت نفت، دادستانی تهران و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در این زمینه اقدامات و تلاش های خوبی داشته اند و بیش از وظایف اداری خود قبول مسئولیت کرده اند.
اختصاص مبلغ ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی
بر اساس این ابلاغیه مبلغ 13 هزار و 500 میلیارد ریال به صورت هزینه ای به منظور پرداخت سهم دولت و تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می گیرد.
بر اساس این مصوبه، وزارت جهاد کشاورزی موظف است گزارش عملکرد اعتبارات یاد شده را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کند.
این مقرره در جلسه مورخ 17/05/ 1395 هیات وزیران تصویب و با شماره 60261 مورخ 21/05/1395 از سوی اسحاق جهانگیری به وزارتخانه های کشور، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد.
نتایج سفر دو روزه دولت به یاسوج
حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان سی امین سفر استانی خود را به استان کهگیلویه و بویر احمد انجام داد.
اعضای هیات دولت تدبیر و امید به ریاست حسن روحانی صبح روز گذشته وارد فرودگاه یاسوج شدند.
رییس جمهوری در سفر به استان کهگیلویه و بویر احمد در دیدار با مردم و مسئولان این استان نکات مهمی را درمورد برجام، رفع تحریم ها، اقتصاد مقاومتی، اشتغال جوانان و افزایش رشد اقتصادی کشور بیان کرد.
رییس قوه مجریه در این سفر دو روزه ضمن دیدار با مردم، عشایر، روستاییان، علما، ایثارگران و برگزیدگان و حضور در جلسات مختلف از جمله شورای اداری، سرمایه گذاری و توسعه این استان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداخت که مهم ترین محورهای سخنان وی به شرح زیر است:
هدف نهایی طراحان تحریم هسته ای برچیده شدن غنی سازی در ایران بود؛ ناکام شدند. برجام کار بزرگ مردم ما بود نه طرف های مذاکره کننده. فروش نفت به میزان و طرف دلخواه، حق ملت و از نتایج برجام است.
در قطعنامه های قبل ایران را تهدید می دانستند؛ در 2231 گفتند باید با ایران همکاری کرد. مردم نگذاشتند تحریم های غلط و تحمیلی ادامه یابد. افرایش محسوس صادرات بر واردات غیر نفتی افتخار حزب و دولت نیست، افتخار ملت است.برجام خدمات بزرگی به سلامت مردم کرد. به برجام خوشبین و به آمریکا بدبین هستیم.دستاوردهای دولت نتیجه حضور مردم و رهنمودهای رهبری بوده است. ماموریت اصلی مذاکره کنندگان رفع مبانی تحریم، مانند پی.ام.دی بود.فرو ریختن یکباره 6 قطعنامه فصل هفتمی علیه کشور در شورای امنیت اقدامی بی سابقه بود. عشایر غیور و مردمان سرزمین دنا همواره مدافع استقلال ایران بوده اند. به رغم سختی ها و فشارها با همراهی مردم قدم به قدم پیش رفته ایم. رشد اقتصادی سه ماهه اول سال به 4.4 رسید. هدف دولت، تحقق رشد 5 درصدی در سال 95 است. برای رونق نیازمند حرکت، فرصت و تعامل اقتصادی هستیم. بدون رشد اقتصادی اشتغال ایجاد نمی شود. همکاری های چند جانبه منطقه ای، بهبود جایگاه کشور و برای اقتصاد فرصت آفرین است. مردم پیام رهبر انقلاب برای همدلی و همراهی ملت و دولت را محقق کرده اند. با اتحاد، اطاعت از رهبری و حمایت از دولت به دنیا ثابت کردید کسی قادر به تحمیل و تحریم ایران نیست. برخلاف اراده دشمنان، امروز هر چه بخواهیم نفت صادر می کنیم. شاید رفع تحریم بر خلاف منافع عده ای باشد اما ملت مسرور است. حل مشکل اشتغال جوانان شدنی است؛ 7500 بنگاه اقتصادی تا پایان سال فعال خواهد شد. پس از برجام تا کنون 5 میلیارد دلار سرمایه گذاری قطعی داشته ایم. 82 قرارداد صنعتی با خارج امضا و اجرای 29 قرارداد آغاز شده است. دولت تمام توان خود را برای تکمیل سد تنگه سرخ به کار می گیرد. کشاورزی باید احیا و گردشگران راهی استان شوند. کهگیلویه و بویر احمد می تواند قطب گیاهان دارویی ایران باشد. تحولات بزرگی در بهره وری آب و گازرسانی در راه است. اصل این که نقد دولت و رییس جمهوری آزادانه و حتی گاهی فراتر از مرز اخلاق انجام می شود، موجب افتخار است.
بیان اشکال ها نباید باعث نادیده گرفتن تلاش خدمتگزاران شود. اتهام زنی و حرمت شکنی؛ خروج از اخلاق و اعتدال در شان پیروان ائمه (ع) نیست. وزرا مسئول نظارت بر اجرای اقتصاد مقاومتی در استان ها می شوند. اعتماد متقابل دولت و مردم بزرگترین سرمایه کشور است. اینکه در المپیک هم رستم و سهراب طلا گرفتند، افتخار ایران و مردم ایران است. هدف سفرهای استانی کاهش و برطرف کردن مشکلات است. سود تسهیلات بانک ها باید متناسب شود. دولت مصمم به تسویه بدهی خود به پیمانکاران است؛ مجلس با تصویب سریعتر لایحه یاری کند. ملت و رهبر قوی داریم؛ کسی حق ندارد بذر یاس بپاشد. اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مقتدر است. جهان به نقش موثر ایران در ثبات منطقه اذعان دارد. وظیفه دولت تلاش برای تحقق خواسته های عشایر و روستاییان است. اولویت طرح تحول سلامت و بیمه سلامت با روستاییان بود. طرح تحول سلامت را با قوت و تا نقطه مطلوب مردم ادامه می دهیم. توسعه جاده های روستایی ادامه می یابد. آبرسانی، تحصیل فرزندان و وام کم بهره برای روستاییان و عشایر در اولویت دولت است. قدم بزرگ دولت زیر پوشش بردن 95 درصد مردم کشور از خدمات گاز است. دستاوردهای دولت نتیجه حضور مردم و رهنمودهای رهبری بوده است.
اصلاحیه لایجه بودجه 95 در دستور کار مجلس
حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار امیدواری کرد با تصویب بودجه 95 در سال جاری و با پشتیبانی همه جانبه دولت گام های مهمی در زمینه اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کشور برداشته شود.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید تاکنون با ارائه لوایح و قوانین متعدد به مجلس برای رفع موانع و لغو برخی از قوانین دست و پاگیر گام های بلندی برداشته است.
امیری با بیان اینکه دولت و مجلس با هم تعامل مثبت دارند گفت: مجلس شورای اسلامی همکاری مناسبی با دولت در بررسی لایحه بودجه سال 95 کشور داشته است.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری در خصوص روابط مجلس و دولت در دوره جدید گفت: خدمت به مردم و کشور از اهداف مشترک مجلس و دولت است و در چنین شرایطی قطعا 2 قوه همکاری و تعامل خوبی با هم دارند.
امیری ابراز کرد: دولت یازدهم برنامه های خود را بر مبنای اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی کرده و با اجرای این سیاست به دنبال رفع مشکلات و معضلات کشور است.
وی اظهار داشت: رشد و توسعه اقتصادی کشور با هدف رفع معضلات و مشکلات ناشی از آن، از مهمترین برنامه های کاری دولت یازدهم است.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت تدبیر و امید یک دولت قانونمدار است گفت: گزارش رئیس جمهوری در جمع مردم کهگیلویه و بویراحمد شفاف و صادقانه بوده است.
کاروان تدبیر و امید از 24 دی سال 92 تاکنون به استانهای خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، ایلام ، لرستان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، خراسان رضوی، زنجان، گلستان، خراسان جنوبی ، بوشهر، اصفهان، قم، گیلان ، فارس، آذربایجان شرقی، شهرستانهای استان تهران (شهریار ، ملارد و قدس، اسلامشهر، ری، رباط کریم و بهارستان)، خراسان شمالی، کردستان، همدان، مازندران، یزد، سمنان، کرمان، آذربایجان غربی و کرمانشاه سفر کرده است.
رئیس جمهوری و هیات دولت در سی امین سفر استانی روز یکشنبه 24مرداد 95 به کهگیلویه وبویراحمد سفر کردند.
امنیت کشور نشانه همدلی و همکاری همه دستگاه های امنیتی است
حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی روز یکشنبه در جمع مردم شهرستان کهگیلویه در گلزار شهدای شهر دهدشت، اظهار داشت: امروز ناامنی در دیگر کشورها زیاد شده است.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ناامن کردن کشور گفت: اما به لطف الهی، امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) همه دسیسه ها برای ناامنی کشور از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) کشف و خنثی می شود.
وی با تاکید براینکه جامعه ای که امنیت نداشته باشد اقتصاد آن نیز شکوفا نخواهد شد ،گفت: بر اساس حدیث نبوی خیر و برکت در یک سرزمین جز در پرتو امنیت و شادابی ممکن نخواهد شد.
وزیر اطلاعات ادامه داد: 2 مقوله امنیت و برخورداری از اقتصاد شکوفا زمینه رشد فرهنگی جامعه و بندگی خداوند را بین مردم فراهم می کند.
وی گفت: با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، باید همه مسئولان و مردم نسبت به اقتصاد مقاومتی اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و تحمیل تحریم های ظالمانه علیه مردم، گفت: دولت با تدبیر ویژه مشکلات کشور را تحت کنترل و بررسی می کند و در این سه سال نیز با برنامه ریزی لازم تورم کنترل شد.
حجت الاسلام علوی گفت: قیمت ها در دولت گذشته روز به روز در حال افزایش بود اما در دولت یازدهم قیمت ها ثبات یافت و تورم نیز کنترل شد.
وی به وضعیت اشتغال در شهرستان کهگیلویه و دیگر نقاط کشور اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم اشتغال ایجاد و اقتصاد مقاومتی را عملی کنیم باید با تامین زیرساخت ها زمینه سرمایه گذاری را فراهم کرد.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: دولت یازدهم بدنبال تامین امنیت برای سرمایه گذاران است و همه باید زیر بیرق رهبری برای شکوفایی اقتصاد و ایجاد اشتغال حرکت کنیم.
حجت الاسلام علوی گفت: با کهگیلویه و رشادت مردم آن از گذشته آشنایی دارم و این شهرستان جایگاه مردمانی بزرگ بوده است و دارای جوانان پرشور و قهرمانان مطرحی است.
وی ادامه داد: سه طرح بزرگ شهرستان کهگیلویه شامل جاده پاتاوه به دهدشت با یک هزار و 500 میلیارد ریال، تامین آب شهرهای دهدشت، چرام، سوق و لنده از سد کوثر با 600 میلیارد ریال و انتقال آب از رودخانه مارون به حومه غربی دهدشت با 470 میلیارد ریال امروز تامین اعتبار شد.
وزیر اطلاعات گفت: بخش عمده ای از مشکلات شهرستان کهگیلویه با اجرای این سه طرح مهم حل می شود.
هفت نفر از مسئولان دولت تدبیر و امید در سفر رئیس جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد عازم شهرستان های این استان شدند.
کاروان تدبیر و امید از 24 دی سال 92 تاکنون به استانهای خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، ایلام ، لرستان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، خراسان رضوی، زنجان، گلستان، خراسان جنوبی ، بوشهر، اصفهان، قم، گیلان ، فارس، آذربایجان شرقی، شهرستانهای استان تهران (شهریار ، ملارد و قدس ، اسلامشهر ، رباط کریم و بهارستان)، خراسان شمالی، کردستان، همدان، مازندران، شهرستان ری (جنوب تهران)، یزد، سمنان، کرمان، آذربایجان غربی و کرمانشاه سفر کرده است.
امنیت پایدار در مرزها، خط قرمز جمهوری اسلامی
دبیرشورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه تحرکات ضدانقلاب سنتی در مرزهای مشترک ایران و اقلیم کردستان با حمایت سرویس های جاسوسی منطقه ای و فرامنطقه ای انجام می شود، افزود: امنیت پایدار در مرزها، خط قرمز جمهوری اسلامی است.
علی شمخانی دبیرشورای عالی امنیت ملی در دیدار کریم سنجاری وزیر کشور و عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات اقلیم کردستان بیان کرد.
وی با اشاره به به تاریخچه روابط برادرانه و سازنده جمهوری اسلامی ایران و گروه های کردی در عراق اظهار داشت: روند پشتیبانی و حمایت ایران از اقلیم کردستان در چارچوب راهبردهای دولت مرکزی عراق مسیری غیرقابل تغییر بوده که همواره، بویژه در شرایط سخت و بحرانی متوقف نشده است.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای عالی امنیت ملی با قدردانی از نقش سازنده مسعود بارزانی رییس اقلیم کردستان در ایجاد و توسعه روابط میان ایران و اقلیم کردستان از وی به عنوان سیاستمداری هوشمند و مبارزی خستگی ناپذیر یاد کرد.
شمخانی اتخاذ مواضع مشترک و مبتنی بر اتحاد و انسجام میان گروه های مختلف کردی در چارچوب عراق متحد را ضامن تقویت ساختار سیاسی و اقتصادی اقلیم کردستان عنوان کرد و افزود: تجربیات سال های اخیر و ظهور و ایفای نقش تروریسم تکفیری به عنوان تهدید مشترک همه اقوام و ادیان در عراق نشان داد که امنیت پایدار در این کشور صرفا با تقویت عراق یکپارچه و متحد قابل تامین است.
وی با اظهار نگرانی در خصوص افزایش برخی تحرکات ضدانقلاب سنتی در مرزهای مشترک ایران و اقلیم کردستان که با حمایت و پشتیبانی سرویس های جاسوسی منطقه ای و فرامنطقه ای انجام می شود، افزود: امنیت پایدار در مرزها، خط قرمز جمهوری اسلامی بوده و نیروهای نظامی و امنیتی کشور با هر گونه تحرکی که تهدید کننده مرزهای کشور باشد بشدت برخورد خواهند کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی بحران امنیتی جاری در عراق را مانع اصلی رشد و توسعه اقتصادی به عنوان مهمترین نیاز مردم مظلوم این کشور عنوان کرد و اظهار داشت: ارتقاء شرایط امنیتی در اقلیم کردستان و همکاری مشترک برای حراست از آرامش در مناطق مرزی امکان توسعه همکاری های اقتصادی مشترک را فراهم خواهد کرد.
شمخانی گفت: بدخواهان و دشمنان عراق با پشتیبانی آشکار و پنهان از جریان تروریسم تلاش می کنند ضمن درگیر کردن منابع مالی و انسانی عراق درمبارزه با تروریسم، امکان بازیابی نقش سیاسی، امنیتی و اقتصادی این کشور به عنوان قدرتی منطقه ای را محدود کنند.
وی موفقیت های چشمگیر دولت و مردم عراق در سرکوب جریان تروریسم را نشان روشنی از ظرفیت های کم نظیر این کشور در مقابله با تهدیدهای عظیم امنیتی دانست و افزود: بهره گیری هوشمندانه از ساختارهای سیاسی و قانونی به منظور غلبه بر چالش های سیاسی، اقتصادی و امنیتی تنها مسیر حفظ و تقویت عراق متحد و یکپارچه است.
نظر شما