به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، سیدرضا نیری، در اولین همایش خیرین سلامت استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در این مجمع و کمک های خیرین به بخش سلامت گفت: 67 درصد کارهای درمانی کشور توسط مردم انجام می شود.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه دولت به اندازه خود برای ارتقای بخش درمان و بهداشت تلاش می کند، خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی نخواهد توانست در این بخش فعالیت کند و مردم نیز باید در حوزه درمان ورود پیدا کنند.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت خاطرنشان کرد: 4 هزار مرکز درمانی، خانه بهداشت و مرکز بهداشت با کمک خیرین احداث کرده ایم و برای خدمات رسانی به دولت و مراکز ذیربط تحویل داده ایم.
وی تصریح کرد: خیران حوزه سلامت در حرکت الهی و انسانی بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان برای بهبود وضعیت درمان و بهداشت کمک کرده اند.
نیری با بیان اینکه از دهه 40 اقدامات و فعالیت هایی در بخش کمک به مناطق محروم را آغاز کرده ایم، تصریح کرد: حضور در مناطق محروم از سال 57 به بعد با جدیت بیشتری دنبال شد.
وی افزود: از 60 هزار روستای کشور به بیش از حدود 50 هزار روستا مراجعه کرده ایم و از نزدیک با مسایل و مشکلات مردم ساکن در آنجا مواجه بوده ایم.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت با اشاره به اینکه باید در تهران مراکز بهداشتی و درمانی بیشتری ساخته شود، تاکید کرد: گسترش امکانات بهداشتی و درمانی و ساخت مراکز درمانی محقق نمی شود مگر با کمک خیران حوزه سلامت.
نیری با اشاره به ضرورت افزایش تعداد مراکز درمانی و بهداشتی در استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه از استان های دیگر نیز برای درمان به تهران مراجعه می کنند باید امکانات درمانی بیشتری در پایتخت فراهم باشد.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت تاکید کرد: امکانات موجود درمانی و بهداشتی در تهران جوابگوی سرریز بیماران استان های دیگر به تهران نمی باشد.
نیری با بیان اینکه باید مجموعه ای ایجاد کنیم تا بتوانیم بسیاری از مشکلات و معضلات مردم را در بخش درمان حل کنیم، تصریح کرد: استان تهران باید نمودار روشنی برای کل کشور باشد به گونه ای که سایر استان ها اقدامات پایتخت در حوزه بهداشت و درمان را الگوی خود قرار دهند.
نظر شما