به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور شامگاه (27 مرداد) در کارگروه استانی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سالن شهید رجایی استانداری اردبیل گفت: برجام به هیچ وجه این تفکر را در جامعه القا نمی کند که به تقویت اقتصاد نپرداخته و همه کارها و مشکلات را مرتفع شده فرض کنیم.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید اعتقاد راسخی به خروجی مثبت اقتصاد مقاومتی در توسعه اقتصادی دارد، افزود: اقتصاد مقاومتی پنج ویژگی اصلی دارد که از جمله آنها مردمی بودن اقتصاد، عدالت محوری در توزیع اعتبارها و دورن زایی است.
وزیر کشور ضعف اقتصاد کشور را در دولتی بودن آن توصیف کرد و بیان داشت: باید بر روی حضور مردم در صحنه اقتصاد و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه کار شده و به افراد مبتکر و خلاق میدان داده شود و این روند را تا زمانی که به یک فرهنگ تبدیل شود باید ادامه داد.
رحمانی فضلی با اشاره به ضرورت آموزش مدیران به منظور استفاده از روش های خلاقانه و چگونگی تجهیز منابع، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی متولی معیشت شایسته مردم هستند و به همین جهت باید از آب، هوا و خاک برای زندگی و تولید ثروت استفاده کرد.
وزیر معین در استان ها تعیین می شود
این مقام مسئول از تعیین وزیر معین برای هر استان خبر داد و اضافه کرد: اختیارات ویژه ای در 2 مرحله به استان ها تفویض شده که در مرحله اول 50 اختیار و در مرحله دوم 70 اختیار بوده و این تفویض اختیارات راه را برای تعیین وزیر معین هموارتر کرده است.
وزیر کشور اولویت کشور را مسئله اقتصاد دانست و گفت: کشور را دیگر با روش های کنونی نمی توان اداره کرد و از آنجایی که به آینده نفت نیز خوشبین نیستیم؛ استان ها باید در خیز واقعی برای توسعه استان خود در حوزه های مختلف تلاش کنند.
وی توجه و واکنش به تغییرهای مستمر و قابل توجه تکنولوژی و حرکت دانش بنیان در مسئله اقتصاد را ضروری برشمرد و خاطر نشان کرد: باید در لبه دانش حرکت کرد و قدرت رقابت نیز در همین نکته نهفته است و این مهم هم در سطح ملی و هم در سطح استانی باید مورد توجه قرار گیرد.
رحمانی فضلی در پایان سخنان خود ضرورت اعتماد و میدان دادن به جوانان و تحصیلکردگان را یادآور شد و گفت: با تغییر مدل و الگوی اقتصادی خود می توانیم اسلام را به عنوان یک دین کارآمد و برتر در همه حوزه ها به جهانیان معرفی کنیم.
نظر شما