به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سرهنگ رضا محمدزاده، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان امروز(1 شهریور) در نشست با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه نیروی انتظامی مجموعهایی بزرگ و حافظ آرامش و امنیت همه اقشار جامعه است گفت: واحدهای تخصصی پلیس به جهت پیشبرد کار مردم و امنیت بهتر برای شهروندان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه جامعه صنفی از جوامع تاثیرگذار در دوران انقلاب و پس از آن و بزرگترین لایه جمعیتی کشور است تصریح کرد: بیش از سه میلیون واحد صنفی در کل کشور فعال است که 25 میلیون نفر از جمعیت ایران را شامل می شود.
محمدزاده با بیان اینکه قانونگذار خواستار کنترل بازار بوده و وظایفی را بر عهده پلیس گذارده است اظهار کرد: از زمان تشکیل پرونده در اتحادیه و بعد از صدور مجوز، پلیس موثر بوده و همه مراجع صدور پروانه موظف به استعلام سه گانه از ناجا هستند.
وی صلاحیت فردی، انتظامی و مکانی را از مولفههای استعلامی برای صدور پروانه دانست و افزود: پلیس موظف است ظرف 15 روز استعلام مراجع صدور پروانه را پاسخ دهد.
یکصد هزار واحد صنفی در گیلان فعال است
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان با بیان اینکه در پنج ماهه سال جاری 16 هزار و 762 پرونده در پلیس نظارت بر اماکن عمومی جهت استعلام تشکیل شده است گفت: از این تعداد 14هزار و 410 مورد نیازمند صلاحیت فردی، 13 هزار و 502 نیازمند صلاحیت انتظامی و 2 هزار و چهار مورد نیازمند صلاحیت مکانی بودند.
وی به تعداد واحدهای صنفی فعال در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون یکصد هزار واحد صنفی در گیلان فعال است که 360 هزار نفر مستقیم و غیر مستقیم در این صنوف مشغول فعالیت بوده و از این طریق امرار و معاش می کنند.
محمدزاده ادامه داد: 365 اتحادیه در ارتباط با واحدهای صنفی در استان تشکیل شده است.
وی تاکید کرد: 10 هزار رسته شغلی در کلانشهر رشت موجود است که کنترل و نظارت برآنها کار راحتی نبوده و نیازمند همکاری همگان است.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان با تاکید بر تشدید بعد نظارتی بر واحدهای صنفی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک هزار و 100 فقره پرونده تخلفات واحدهای صنفی در پلیس نظارت بر اماکن عمومی تشکیل شد.
حذف پلکانی قلیان در گیلان
وی با اشاره به وظایف پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی در خصوص جمع آوری قلیان گفت: پلیس در این خصوص نقش پشتیبانی دارد و باید اداره بهداشت در این خصوص اقدام کرده تا نیروی انتظامی حمایت کند که متاسفانه تا کنون اقدام قابل توجهی از سوی بهداشت استان انجام نشده است.
محمدزاده اضافه کرد: جمع آوری قلیان از اماکن عمومی یک قانون است که متاسفانه بنا به دلایلی به تاخیر افتاده است.
وی جلوگیری از استعمال قلیان در اماکن عمومی را دغدغه خانواده ها و نیروی انتظامی دانست و اذعان کرد: بسیاری از چایخانه ها و سفره خانه های سنتی تحت این عنوان مجوز فعالیت می گیرند سپس تغییر رسته داده وبه دلیل منافع مادی اقدام به عرضه قلیان می کنند.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از حذف پلکانی قلیان خبر داد و گفت: حذف پلکانی به این شکل است که ابتدا با قهوهخانههایی که هیچ مجوزی ندارند، برخورد میشود و در مرحله دوم با قهوهخانههایی که مجوز عرضه قلیان ندارند، برخورد میشود و در مرحله آخر با تغییر مجوز قهوهخانههای سنتی که مجوز عرضه قلیان دارند، با آنها برخورد خواهد شد.
با آغاز محرم؛ قلیان در اماکن عمومی جمع آوری می شود
وی تاکید کرد: با همکاری اداره بهداشت استان تا ماه محرم قلیان از اماکن عمومی سطح استان جمع آوری می شود.
جمع آوری 875 دست مانتوهای مبتذل در رشت
محمدزاده در ادامه از جمع آوری مانتوهای مبتذل خبر داد و گفت: مانتوهای آرم دار و دارای حروف لاتین در بازار توطئه دشمن در مقابله با عفاف و حجاب است و دختران ما نیز بدون آگاهی از این قبیل مانتوها که دارای معانی زشت هستند، استفاده کرده و همین موجب آزاو اذیت آنان از سوی سوء استفاده کنندگان را فراهم می آورد.
وی افزود: در این راستا 875 دست مانتوی مبتذل و ضد فرهنگی دارای نوشته های انگلیس و عکس دار در مرکز استان جمع آوری شد.
محمدزاده با انتقاد از صنف پوشاک در عدم برخورد با این قبیل پوشاک در سطح استان گفت: اتحادیه پوشاک باید وارد میدان شده و نظارت بر پوشاک عرضه شده در بازار داشته باشد.
رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان در پایان از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را از طریق شماره گویای2183484 به پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان اطلاع دهند تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی شود.
نظر شما