به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن اختری شامگاه (ا شهریور) درمراسم نکوداشت علامه هراتی و هفته جهانی مساجد با اشاره به نقش مهم عالمان دینی و روحانیت در همه دوران اظهار داشت:روحانیون وبزرگان دین در تبلیغ وترویج نشر اسلام نقش مهمی را داشته اند.
وی شیخ عزالدین قسام را از جمله روحانیونی نام برد که پرچم دار مقاومت علیه رژیم صهیونیستی از همان آغازین روزها بوده است.
اختری با تاکید بر قدر شناسی علما و شخصیت های بزرگ و وارسته ای از لبنان تا داخل کشورکه برای ترویج و گسترش دین اسلام تلاش کرده اند ادامه داد: در حال حاضر روحانیون و عالمان دینی و امامان جماعت باید رسالت بین المللی خود را حفظ و ندای اسلام و اندیشه ناب حضرت امام خمینی (ره) را گسترش و اندیشه رهبری را تبیین کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) ادامه داد: امروز روحانیون ما باید عامل، سازنده، مفید و موثر باشد و اسلام را با رفتار و گفتار خودشان معرفی کند.
نقطه اوج موهبت خداوند به ملت ایران، نعمت بزرگ رهبری امام خامنهای است
اختری اضافه کرد: وظیفه سنگین عالمان دین در تبلیغ و نشر اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) و دفاع از حریم مقدس شریعت محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) در هر دوره و زمانی بهگونهای متجلی میشود.
وی امام خمینی (ره) موهبت الهی خداوند برای ملت ایران دانست وافزود: مقام معظم رهبری بهعنوان ذخیره الهی هستند.
اختری با بیان اینکه ارسال پیام و نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی، جریان نو و جدیدی را در جهان به راه انداخت تأکید کرد: این نامه خواهد توانست دگرگونی عظیمی را در آمریکا و اروپا به وجود آورد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری همه مردم را همانند امام علی (علیه السلام) به ساده زیستی و دوری از تجملگرایی دعوت میکنند تصریح کرد: مقام معظم رهبری همیشه درباره دوری از تجملگرایی هشدار داده و همگان را از آن بر حذر میدارند.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی همواره در مسائل مختلف مراقب بوده و هشدارهای لازم را میدهند اضافه کرد: نقطه اوج موهبت اهلی به ملت ایران، نعمت بزرگ رهبری امام خامنهای است.
اختری با بیان اینکه فیشهای نجومی دل بسیاری از مردم ما را به درد آورد افزود:این گلایهها است.
علامه هراتی امروز میتواند برای علما و دانشمندان و مردم ما درس باشد
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) در بخش دیگر سخنان خودبه زندگی علامه هراتی اشاره داشت وادامه داد: امروز میتواند برای علما و دانشمندان و مردم ما درس باشد و زندگی فروتنانه ایشان در جامعه ترویج شود.
وی با بیان اینکه مرحوم هراتی به تحصیل وافزودن بر معلومات خود،عشق می ورزیدندوتا واپسین ایام حیات برحضور در جلسه درس مرحوم علامه سمنانی ومرحوم آیت الله فیض اهتمام بسیار داشتند.
اختری اضافه کرد: از دیگر ویژگی هایی که در زندگی مرحوم ملا غلامحسین هراتی بروز وظهور داشت آن بود که ایشان به شیوه ائمه هدی وپیامبران (علیه السلام)از سود بردن از دسترنج دیگران برای گذران زندگی احتراز می کردند؛بلکه همچون دیگران کار می کردند واز دسترنج خود بهره می بردند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) ادامه داد: همچنین از دیگر خلق های بسیار نیکو وویژگی های ایشان که در یادها مانده آن است که ایشان حتی در انجام وظایف شرعی از تعارض با دیگر علما احتراز می کردچنان که ائمه جماعات دیگر ابتدا نماز ظهروعصر را اقامه می کردنداما ایشان با تاخیر وپس از اتمام نماز جماعت نخست،نسبت به اقامهنماز جماعت اقدام می کرد تا هم آن ها که توفیق حضور در نماز نخست را نیافته اند به نماز جماعت برسند وهم برپایی نماز جماعت توسط ایشان ،تعارضی با نماز جماعت دیگری که در مسجد جامع برگزار می شد نداشته باشد.
وی ساده زیستی را مؤلفه دیگر زندگی مرحوم هراتی دانست و گفت: اخلاق بسیار متواضعانه علامه هراتی و زندگی ساده ایشان درسی برای همه مدیران و مردم است؛ ارزش انسان به زندگی تجملاتی و اشرافی نیست و رهبری، مسؤولان و همه مردم را به ساده زیستی دعوت میفرمایند و از تجملگرایی بر حذر میدارند و هشدار میدهند تا از این رفتارها دور شویم.
اختری اضافه کرد: در مجموع زندگی این شخصیت بزرگوار هم به لحاظ اهتمام به تحصیل وفرا گیری علوم اسلامی ومعارف اهل بیت (علیه السلام) وهم به لحاظ تبلیغ وترویج احکام ودستورات اسلام واجد مولفه های ارزشمندی است.
وی با بیان اینکه برخورداری عالم هراتی از اخلاق حسنه وتعامل شایسته ایشان با افراد نیز کار وتلاش برای زندگانی از نکات برجسته حیات ایشان است اظهار امیدواری کرد: همه ما از زندگانی آن بزرگوار درس بگیریم.
نظر شما