حجت الاسلام و المسلمين محمدرضا نصوری، معاون تبلیغ و اطلاعرسانی مرکز تخصصی مهدویت در گفتگو با خبرنگار گروه مهدویت خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه دولت چگونه می تواند زمینه ساز ظهور و ترویج فرهنگ انتظار در کشور باشد، اظهار کرد: روح حاکمیت و جریان مهدویت بر پایه ارتقای معنویت و عدالت در کشور است و اگر جامعه ما بنا دارد به سمت جامعه امام زمانی حرکت کند، باید معنویت و عدالت در تمام برنامه های کشور ساری و جاری باشد.
وی با بیان اینکه کارگزاران کشور باید ارزیابی کنند، عمل و برنامه های آنان چه میزان معنویت را ارتقاء می دهد، تصریح کرد: نگاه توحیدمحوری، توجه به بندگی و ... انتظاراتی است که اگر انجام نگیرد، در مسیر آرمان های امام زمان (عج) گامی برداشته نشده است.
حجت الاسلام نصوری ادامه داد: اقتصاد بدون ربا، عبادات بدون ریا، برخورداری از نگاه امنیتی و ... از ویژگی های حکومت مهدوی است و کارگزاران باید بدانند، معنویت گرایی تنها در ذکر و مناجات خلاصه نمی شود.
معاون تبلیغ و اطلاعرسانی مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه قانونگذاران نیز باید در تدوین و تصویب قوانین توجه کنند که قوانین چه میزان با زندگی توحیدی منافات دارد و یا زمینه ساز ظهور است، گفت: مولفه دوم حکومت مهدوی عدالت است که در رفتار، مصوبات، میزان حقوق و حتی کارت زدن کارمندان برای حضور در محل کار باید بروز و ظهور داشته باشد.
وی اضافه کرد: کارگزاران دولت باید ارزیابی کنند، رفتارشان با خانواده، جامعه و ارباب رجوع چه میزان با عدالت سنخیت دارد و در این زمینه ها باید نگاه استراتژیک داشت و برنامه ریزی ها و راهبردهای کشور را براساس معنویت و عدالت قرار داد که در این صورت به زمینه سازی برای ظهور نزدیک می شویم.
حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه خصوصیت و صفت کارگزاران حکومت مهدوی شایستگی و کفایت است، تاکید کرد: اگر دولتمرد یا کارگزار کشور به این باور رسید که صلاحیت و شایستگی حضور در این منصب را دارد، باید ادامه دهد اما اگر فاقد آن بود باید کنار رود.
معاون تبلیغ و اطلاعرسانی مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: بلندهمتی، قاطعیت، پشتکار، شجاعت، پرهیز از خشم و غضب، برخورداری از حسن خُلق، ایجاد فضای امن و شناخت حلال و حرام از دیگر ویژگی های کارگزاران مهدوی است و این موارد با استفاده از تربیت، آداب زندگی و ... در افراد پدید می آید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر دولتمردان باید به این خصوصیات توجه کنند زیرا این موارد همان دغدغه های پیامبر (ص)، امیرالمومنین (ع) و امام زمان (عج) است.
نظر شما