کمبود ۸۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

خبرگزاری شبستان: معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کمبود ۸۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد حاجی آقاجانی ظهر امروز (10 شهریور) در حاشیه سفر به قزوین در جمع خبرنگاران بیان کرد: بیمارستانی که 75 درصد ضریب اشغال داشته باشد آن را بیماستان بهره ور می دانیم و این موضوع همه بیمارستان های کشور یعنی بیمارستان های 32 و 64 تختخوابی را هم شامل می شود.

 

وی ادامه داد: در مورد بیمارستان های بزرگ و متوسط کشور این عدد نزدیک به 90 درصد است، یعنی بیمارستان های اصلی ما که مرکز ارجاع بیماران تخصصی و فوق تخصصی هستند نزدیک 90 درصد ضریب اشغال دارند و این نشان می دهد در روزها و ساعات مختلفی بیماران پشت درب های این بخش ها خواهند ماند و در اورژانس ها برای بستری منتظر خواهند شد.

 

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: وقتی ضریب اشغال تخت بیمارستانی از 80 درصد بالا می رود وضعیت بیمارستان بحرانی می شود وبا لحاظ کردن ایام تعطیلات عید و ماه هایی که بیمار دهی مناطق مختلف کشور کاهش می یابد روزها و شب هایی داریم که بیماران دسترسی به تخت در زمان مناسب پیدا نخواهند کرد.

 

وی افزود: این امر حکایت از کمبود تخت بیمارستانی در کشور دارد که حدود 80 هزار تخت بیمارستانی برای رسیدن به 2.7 به ازای یک هزار نفر کمبود داریم.

 

آقاجانی تصریح کرد:  در دولت های گذشته به طور متوسط در 2 دهه گذشته به طور متوسط یک هزار و 700 تخت بیمارستانی در سال اضافه شد که در این دوره و در مجموع 21 هزار تخت بیمارستانی تا پایان دولت یازدهم به بهره برداری می رسد که این یک رکورد و حرکت استثنایی است.

 

وی تأکید کرد: البته این اقدام به معنای آن نیست که همه نیازها برآورده می شود و نیازهای بسیاری بر زمین خواهد ماند و باید سرمایه گذاری بخش غیردولتی را در این حوزه داشته باشیم.

 

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: 67 درصد تخت های بیمارستان های وزارت بهداشت فرسوده هستند یک نهضت بزرگی برای بازسازی بیمارستان ها از 2 سال و اندی پیش آغاز شده که تاکنون حدود 40 هزار تخت بیمارستان نوسازی شده است.

 

وی یادآور شد: هم تجهیزات پزشکی و هم هتلینگ مورد نوسازی قرار گرفتند ولی عمق فرسودگی مشکلات ساختار فیزیکی و تاسیساتی بسیار زیاد است به طوری که سالیان متوالی باید کار شود و هزاران میلیارد هزینه می خواهد بیمارستان های فرسوده را به روز کنیم و برخی از اینها هم به لحاظ سازه مقاومت کافی را ندارند و باید تخریب شده و بیمارستان جدید احداث شود.

کد خبر 570578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha