سپری شدن سن ازدواج ۴۰۰ هزار جوان در آذربایجان شرقی/ طولانی بودن زمان تجرد، زمینه ساز آسیب های اجتماعی است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی گفت: طولانی بودن زمان تجرد موجب ایجاد مفسده در فرد و زمینه ساز بسیاری از آسیب های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، ظهر امروز(۱۳شهریور) در جمع فعالان ستاد ساماندهی ازدواج جوانان استان با تاکید بر ضرورت رعایت اصول ازدواج بهنگام اظهار داشت: طولانی بودن زمان تجرد موجب ایجاد مفسده در فرد و زمینه ساز بسیاری از آسیب های اجتماعی است.

 

وی افزود: عمل به سیره‌ معصومین در امر ازدواج همانند سایر مراحل زندگی زمینه مانع از بروز موانع مادی در زندگی مشترک خواهد بود، خیران تیز با ورد خود به امر ازدواج موانع مادی ازدواج را رفع کنند.

 

امام جمعه تبریز اسراف و تجملات را از آفت های ازدواج سالم دانست و عنوان کرد: بسیاری از مشکلات قبل و بعد از ازدواج ریشه در چشم و هم چشمی ها دارد.

 

وی گفت: زوجین روحیه گذشت و ایثار را در روابط خود نهادینه کرده و مانع از گسترش اختلافات به خارج از حدود شخصی و خانوادگی شوند.

 

آیت الله شبستری با انتقاد از ازدیاد آمار طلاق در جامعه ابراز داشت: برپایی جشن های طلاق از سوی برخی از خانواده‌ها نشان از شکسته شدن قبح طلاق در جامعه است.

 

وی توجه به سنخیت های اجتماعی ،اقتصادی،فکری و فرهنگی را از ملزوات اساسی ازدواج سالم دانست و افزود: تجربه نشان داده است هرگونه عدم سنخیت در مسایل ریشه‌ای سرانجام خوشایندی نداشته و عواقب جبران ناپذیری را بر زوجین تحمیل کرده است.

 

سن مطلوب برای ازدواج ۴۰۰ هزار جوان آذربایجان شرقی سپری شده است

جمشید نظمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی نیز در ابتدای این دیدار با اشاره به برگزاری ۵۰ جلسه برای واکاوی مشکلات نسل جوان از سوی اداره کل ورزش و جوانان اظهار داشت: حدود یک سوم این جلسات به بررسی موانع پیش روی ازدواج جوانان و مقابله با پدیده‌ طلاق اختصاص یافته است.

 

وی با بیان اینکه قریب به ۸۷ درصد تصمیمات اتخاذی این ستاد عملیاتی شده است، خاطر نشان کرد: رفع کامل موانع ازدواج نیاز به همکاری سازنده تمامی دستگاه های خصوصی و دولتی دارد.

 

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با اشاره به حساسیت‌های امر آموزش در خصوص ازدواج تاکید کرد: مطابق توافقی که با اداره کل آموزش و پرورش استان منعقد شده، مهارت های لازم در خصوص ازدواج سالم از دوران دبیرستان به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد.

 

وی نقش مراکز مشاوره پیش ازدواج  را در پیشگیری از ازدیاد طلاق های توافقی موثر ارزیابی کرد و افزود: به مدد این مراکز و سازمان های مردم نهاد می توان زوجین را بیش از پیش با عواقب طلاق آشنا و از ازدیاد این پدیده‌ی شوم ممانعت کرد.

 

نظمی با اشاره به سپری شدن سن ازدواج بیش از ۴۰۰ هزار نفر از جوانان استان عنوان کرد: تغییر رویکرد زوجین از دیدگاه های سنتی مرسوم به اشرافیت های مدرن را از جمله علل تاخیر در ازدواج است.

 

وی تعداد شاغلین مجرد در استان را که دارای درآمد ثابت می باشند را 20 هزار نفر اعلام کرد و ابراز داشت: ترغیب و تسهیل ازدواج این افراد از جمله اهداف اولیه ستاد تسهیل ازدواج جوانان استان است.

 

رئیس ستاد تسهیل ازدواج جوانان استان در پایان تاکید کرد: بیکاری به عنوان اصلی ترین علت تاخیر و نیز عدم رقبت جوانان به امر ازدواج است که باید نسبت به رفع آن تلاش کنیم.

کد خبر 571124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha