به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز(13شهریور) در جلسه شورای زکات استان ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و گرامیداشت جانباختگان حادثه منا حج سال گذشته، اظهار داشت: آل سعود مصیبت عظیمی را برای جهان اسلام رقم زد که ضایعه برجای مانده از این حادثه با هیچ چیزی جبران پذیر نخواهد بود.
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (رحمت الله علیه) نهاد یادگار بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی با هدف فقرزدایی در جامعه اسلامی است، گفت: هیچ نهادی برایش بهتر و خوشاندتر و خوشحال کننده تر از کمیته امداد که منشاء خدمات ارزنده به محرومان است، نیست.
آیت الله طبرسی با اشاره به اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمات کمیته امداد محرومین دارای مال و مکنت شدند، برلزوم انعکاس این خدمات ارزنده نظام به مردم تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه صدا و سیما در ترویج پرداخت زکات، خاطرنشان کرد: در زمینه کمک به فقرا باید شانیت، منزلت و کرامت نیازمندان حفظ شود.
امام جمعه ساری با بیان اینکه در اسلام به برپایی نماز و پرداخت زکات بسیار سفارش شد که این درآمد اسلامی می تواند به رفع حاجات نیازمندان کمک کند، گفت: مکتب اسلام با اشرافی گری سازگار نیست.
آیت الله طبرسی با اشاره به اینکه زکات بر 9چیز واجب و بر برخی امور مستحب است، افزود: حاکم شرع برحسب نیاز جامعه می تواند دستور دریافت زکات از برخی محصولات علاوه بر آن 9چیز واجب، اعلام نماید.
وی برلزوم تداوم و استمرار برگزاری جلسات شورای زکات استان تاکید کرد و گفت: زکات و خمس «مالیات های اسلامی» در جامعه مظلوم واقع شدند که باید به موقع و بههنگام جامعه به این امر مقدس توجیه شود.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه مبلغان زکات خود باید عامل به عمل باشند نه اینکه فقط مروج صرف باشند، افزود: اگر مسئولین حوزه زکات خود به این مهم اهتمام داشته باشند آنگاه مردم راحت تر پرداخت زکات را قبول می کنند.
وی با بیان اینکه زکات می تواند مصروف ایجاد اشتغال و ازدواج جوانان نیز شود، اذعان داشت: اینکه یکهزار و 500 جوان ایرانی قصد جذب در داعش داشتند به خاطر نداشتن شغل بوده است.
امام جمعه ساری برضرورت احیای زکات با استفاده از مسایل مذهبی و دینی تاکید کرد و گفت: متاسفانه با گذشت 37سال از انقلاب هنوز نتوانستیم جامعه دینی و مورد پسند امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشته باشیم که می طلبد علما در بطن جامعه ورود پیداکنند تا مردم حرف آنها را قبول نمایند.
وی با بیان اینکه در گذشته روستائیان به جهت وجود مراتع دامداری می کردند و زکات را به موقع می دادند، افزود: امروز به جهت ایجاد حریم در روستاها مردم نمی توانند دامداری کنند و دام ها خوراک ندارند از این رو می طلبد این قانون اصلاح شود.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه روستائیان که زکات را پرداخت می کنند باید مورد تشویق قرار گیرند، خواستار تخصیص اعتبار ویژه به روستاهایی که در پرداخت زکات پیش قدم هستند، شد.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی در راستای پرداخت زکات در جامعه، اظهار داشت: مردم ما دلسوز و عاطفی هستند واینکه در فعالیت های عام المنفعه پیشگام هستند ارزشمند است.
نظر شما