مدیران مدارس، معلمان امر کتابخوانی را جدی تر بگیرند

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با بیان اینکه اگر موضوع کتابخوانی را از آموزش و پرورش و خانواده ها شروع کنیم موفق تر خواهیم بود، اظهار داشت: مدیران مدارس، معلمان امر کتابخوانی را جدی تر بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز(13 شهریور) در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان، با بیان اینکه برای شهرداری ها باید مهم باشد که شهروندان در مسیر جذب دانش، علم و آگاهی حرکت می کنند، گفت: طبق آماری که ارائه شده شهرداری رامشیر با وجود تمام کمبودهایی که داشته به تعهدات خود در خصوص نیم درصد کتابخانه ها عمل کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه در گزینش شهرداران باید توجه به موضوعات فرهنگی و به خصوص کتابخانه ها مدنظر باشد، افزود: آمارهایی در بخش مطالعه کتاب و تعداد عضو اعلام می شود تنها مربوط به کتابخانه های عمومی است در حالی که کتابخانه های مساجد، اوقاف و سازمان تبلیغات هم فعالیت می کنند که باید مورد توجه قرار گیرند.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، تصریح کرد: علاوه بر این ها در طول سال چندین نمایشگاه های کتاب در استان برپا می شود که جزء پرفروش ترین نمایشگاه ها در کشور محسوب می شود از این رو باید به این موضوع هم توجه داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر موضوع کتابخوانی را از آموزش و پرورش و خانواده ها شروع کنیم موفق تر خواهیم بود، اضافه کرد: مدیران مدارس، معلمان امر کتابخوانی را جدی تر بگیرند و دبیران انشاء در این راستا می توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

 

ضرورت برنامه ریزی علمی و مؤثری برای افزایش سطح مطالعه در بین کودکان و نوجوانان

مهرداد شریف مخمل زاده، معاون امور اجتماعی استانداری خوزستان، هم با بیان اینکه در بحث کتابخانه ها به لایه های پنهان بیش از لایه های آشکار باید توجه شود، عنوان کرد: باید آمار کتابخوانی را در آموزش و پرورش گسترش دهیم برنامه ریزی علمی و مؤثری برای افزایش سطح مطالعه در بین کودکان و نوجوانان داشته باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه کتابخوانی یک فرهنگ است و عوامل مؤثری می توانند در تحقق آن نقش داشته باشد، اذعان داشت: خانواده، آموزش و پرورش، کتابخانه، ناشران، کتابفروشان و... حلقه هایی هستند که باید به هم وصل شوند و موضوع ترویج کتاب را ارتقا دهند و با انسجام بخشی و تقسیم وظایف بین دستگاه ها می توان به اهداف خود دست یابیم.

 

استفاده از ظرفیت خانه های عالم حهت ترویج فرهنگ کتابخوانی

همچنین حجت الاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، بیان کرد: در ارتباط با توسعه فعالیت کتابخانه ای در روستاها، برخی امکانات در اختیار دستگاه هایی است که با یک هم افزایی می توانند اقدامات خوبی در این حوزه انجام دهند.

 

وی خاطر نشان کرد: 200 خانه عالم در مناطق روستایی استان وجود دارد و این ظرفیت را داریم که مبلغ علاوه بر امر تبلیغ مسائل دینی، کتاب هایی را در همان محل آورده و در اختیار مردم و جوانان قرار دهد.

 

راه اندازی خانه کتاب معلم در آموزش و پرورش خوزستان

همچنین محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با اشاره به اینکه نویسندگان در استان مورد غفلت واقع شدند، اظهار کرد: طی فراخوانی که در آموزش و پرورش داده شد، 500 نویسنده معلم ثبت نام کردند که بناست در مرکزی به نام خانه کتاب معلم فعالیت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه تا زمانی که به نویسنده توجه نشود نمی توان بحث کتاب و کتابخوانی را رونق بخشید، ابراز کرد: در مدارس باید به مطالعه کتاب های غیردرسی و کتابخانه های کلاسی هم توجه شود و همچنین از مهر ماه هم شاهد جمعه بازار کتاب خواهیم بود.

 

کد خبر 571152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha