به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمدرضا سوقندی امروز(14 شهریور) در نشست ستاد هماهنگی دهه امامت و ولایت، با بیان اینکه غدیر برای وحدت مسلمانان آمده است و دارای پیام های مهمی همچون اتحاد و همبستگی بین مسلمانان است افزود: همچنین این روز دارای پیام های جهانی است.
وی دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر را در حقیقت پیدا کردن شناخت و معرفت نسبت به بنیاد غدیر عنوان کردوگفت: غدیر یک جریان ماندگار و تکمیل کننده دین است.
اصل واقعه غدیر مورد تردید هیچ کس نیست
سوقندی بر لزوم جریان سازی فکری و فرهنگی در استان سمنان تاکید داشت و گفت: برکات فراوان در جمهوری اسلامی از جمله امنیت حاکم بر ایران اسلامی ناشی از اصل غدیراست.
دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر استان سمنان همچنین به خوب برگزار شدن برنامه های دهه امامت وولایت وتبیین پیام غدیر بین مردم تاکید داشت و اظهار داشت : همه دستگاههای فرهنگی، هیات های مذهبی، تشکل ها و انجمن های مردمی ، رسانه ها ، مطبوعات و باید در این عرصه فعال شوند و پیام غدیر را در جامعه نهادینه کنند.
وی با بیان اینکه عید غدیر خم از اعیاد بزرگ مسلمانان است اظهار داشت: این ایام را باید باید برنامه های متنوع از جمله معرفی خطبه غدیر، خاطره سازی، اطعام دادن، برگزاری مسابقات از خطبه غدیر، آموزش معارف غدیر و فعالیت رسانه ای در جامعه معرفی و فرهنگ سازی کنیم تا به مرور به یک جریان بزرگ فرهنگی در جامعه تبدیل شود.
سوقندی با بیان اینکه اصل واقعه غدیر مورد تردید هیچ کس نیست افزود: یکی از راههای معرفی غدیر معرفی خطبه غدیر است، خطبه غدیر تنها یک خطبه نیست بلکه خطبه ای برای جامعه شناسی است و مردم باید عصر واقعه غدیر را از روی خطبه غدیر بشناسند.
اهمیت ولایت در جامعه باید به خوبی بازگو شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: مردم عصر این واقعه، جریان های سیاسی آن عصر، معارف اخلاقی و اعتقادی و نیز امامت و ولایت را می توان از طریق خطبه غدیر شناخت.
سوقندی ترویج فرهنگ اطعام دادن در روز عید غدیر را نیز مهم خواند و گفت: یکی از راههای فرهنگ سازی عمومی در این خصوص تولید خاطره به ویژه برای جوانان و نوجوانان است و یکی از سنت های نیکویی که می تواند این خاطره سازی را محقق کند اطعام دادن است.
وی بر ضرورت کار رسانه ای نیز در خصوص بزرگداشت دهه امامت و ولایت تاکید کرد و اظهار داشت: صدا و سیما، مطبوعات، فضای مجازی و خبرگزاری ها باید برای جریان سازی و جهت دهی مباحث مربوط به دهه امامت و ولایت و عید غدیر فعالیت و تلاش بیشتری کنند.
سوقندی با اشاره به اینکه رفتار، منش و خصوصیات شخصیتی حضرت علی (علیه السلام) بهترین الگو برای تربیت جوانان و نوجوانان است تصریح کرد:دستگاه های فرهنگی و مذهبی باید برای انتقال ابعاد شخصیتی آن امام به آحاد جامعه مبادرت کنند.
به گفته دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد بین المللی غدیر استان سمنان، تبیین و ترویج و اشاعه فرهنگ غدیر و تبیین مقام و فضائل امام علی(علیه السلام) باید در این دهه به صورت جدی تری دنبال شود.
سوقندی با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیتها استان سمنان در دهه امامت و ولایت ادامه داد: اهمیت ولایت در جامعه باید به خوبی بازگو شود.
در این نشست که مسئولان و کارشناسان دستگاههای اجرایی و فرهنگی استان سمنان حضور داشتند برنامه های بزرگداشت دهه امامت و ولایت مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما