به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه،اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه، در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت گردشگری پایدار که چهارشنبه(۱۷ شهریور) در مجموعه تاریخی-فرهنگی بیستون برگزار شد، گفت: استان کرمانشاه در گذشته پل ارتباطی شرق به غرب بوده است.
رازانی با تاکید بر عظمت کتیبه بیستون به عنوان بزرگ ترین کتیبه جهان، عنوان کرد: آثار تاریخی،فرهنگی خطه کرمانشاه بیانگر تاریخ و تمدن کهن این دیار است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران که موقعیتی با بزرگ ترین کشمکش ها و کشورگشایی ها در تاریخ بوده است، بیان کرد: هرگز پیوستگی سرزمینی، فرهنگی، زبانی و اصالت کرمانشاه دچار از هم گسیختگی نشده است.
استاندار کرمانشاه، با بیان اینکه بیستون گزارشی از تاریخ است، ابراز کرد: بیستون ارزشمند ترین اثری است که تاریخ را بدون هیچ گزندی به آیندگان نشان می دهد.
رازانی، از برنامه های مختلف استانداری کرمانشاه برای توسعه صنعت گردشگری خبر داد و تصریح کرد: بعد از برجام انتظار می رود گردشگران بیش از پیش وارد کشور شوند.
وی با اشاره به محدودیت های مختلف، اظهار کرد: امسال اعتبارات ویژه ایی برای توسعه گردشگری استان و اجرای کریدور گردشگری بیستون کرمانشاه اختصاص دادیم.
مقام عالی دولت در استان، ادامه داد: استان کرمانشاه با آثار تاریخی، فرهنگی و گردشگری مختلف برای توسعه در زمینه گردشگری نیازمند یاری و کمک یونسکو است.
وی با اشاره به رایزنی ها و توافقات اولیه با سازمان میراث فرهنگی کشور، ابراز کرد: ظرف دو یا سه سال آینده برنامه های همکاری مشترک میان استانداری کرمانشاه و سازمان گردشگری کشور در راستای توسعه گردشگری برگزار می شود.
رازانی، بابیان اینکه کریدور گردشگری بیستون-طاقبستان معرف فرهنگی کرمانشاهی به گردشگران است، یادآور شد: طول کریدور گردشگری بیستون-طافبستان ۲۵ کیلومتر است.
به گفته استاندار کرمانشاه، مطالبات اجرایی کریدور بیستون-طاقبستام انجام شده است و اقدامات عملیاتی و اجرایی آن شروع شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: می توانیم این کریدور را تا کنگاور و یا کردستان ادامه دهیم.
نظر شما