به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، حجت الاسلام ابوالفضل کاملی فر، دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر، امروز(۲۰شهریور) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه پیامبر به مسئولیت مسلمانان در ابلاغ پیام غدیر اشاره کردند، ابراز داشت: گرامیداشت و تبلیغ غدیر و توسعه آن در سراسر دنیا رسالتی است که علما و اندیشمندان شیعه با ایثار جان و مال و هستی خود در طول تاریخ، دنبال کردند و در عصر ما نیز با پیروزی انقلاب اسلامی و ارائه الگوی برگرفته از غدیر به پیمودن این راه تشویق شدند.
وی با اشاره به عناوین دهه امامت و ولایت افزود: روز اول به نام ولایت، معرفت ومحبت، روز دوم به نام بندگی، اطاعت، ولایت، روز سوم به نام ولایت، بصیرت، دشمن ستیزی، روز چهارم به عنوان ولایت،وحدت اسلامی و اقتدار ملی، روز پنجم به نام ایثار و دفاع از حریم ولایت، روز ۶ ام به نام ولایت، مهدویت و عدالت، روز هفتم به نام ولایت، هدایت و عزت اسلامی، روز هشتم به نام ولایت، دین و سیاست، روز ۹ ام به نام قرآن و عترت ۲ میراث نبوت و روز پایانی دهه امامت و ولایت نیز به نام غدیر، امامت و ولایت نامگذاری شده است.
حجت الاسلام کاملی فر با تشریح برنامه های دهه امامت و ولایت در استان خاطرنشان کرد: برگزار مراسم جشن و سخنرانی در مساجد و بقاع متبرکه و هیئات مذهبی، جشن ازدواج و اهدای 45 جهیزیه به نوعروسان توسط بسیج جامعه زنان، رسیدگی به ایتام و نیازمندان، نورافشانی در ۲۰ نقطه شهر، تجلیل از سادات، برگزاری کارگاه های غدیرشناسی در تبریز، اهر و مراغه از جمله برنامه های این دهه است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا ادامه داد: بازسازی واقعه غدیر نیز در سه شهر تبریز، مرند و مراغه برگزار می شود که ساعت ۱۶ روز ۲۹ شهریور در کمربندی میانی تبریز و روز ۳۰ شهریور نیز در شهرهای مرند و مراغه اجرا خواهد شد.
وی تاکید کرد: ۳۶ عنوان برنامه در دهه امامت و ولایت در استان آذربایجان شرقی اجرا می شود.
حجت الاسلام کاملی فر در ادامه عنوان کرد: بنیاد بین المللی غدیر درصدد فرصت سازی و شناسایی فرصت های شناساندن غدیر است و دهه امامت و ولایت نیز فرصت مغتنمی است که باید یک حرکت بزرگ و نهضت و جبهه ارزشمندی را در تحقق آرمان های غدیر راه اندازی کرد.
وی همچنین در ادامه توجه دادن افکار مسلمانان به فرهنگ غدیر، ایجاد همدلی و وحدت بین مسلمانان، ایجاد عزم ملی و بین المللی در تحقق اهداف غدیر، تشویق به همگرایی و فعالیت های علمی و تبلیغی و امدادی، تسهیل ارتباطات پیرامون هدف غدیر و حمایت از استعدادهای خلاق و ظرفیت ها را از اهداف بنیاد بین المللی غدیر برشمرد.
دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر در پایان با اشاره به اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تبلیغ خطبه ارزشمند غدیر هستیم، گفت: غدیر بحث سرنوشت جهان اسلام است، اما پیام غدیر مورد غفلت قرار گرفت که امروز وظیفه داریم به صورت جدی به این بحث بپردازیم.
نظر شما