مسجدی ها قهرمانان گمنام محله خود را معرفی می کنند

خبرگزاری شبستان: مدیر فرهنگ سرای انتظار گفت: «قهرمانان گمنام» به دنبال شناسایی و تقدیر از بانوان فعال در دهه ۵۰ و ۶۰ است و قصد دارد ظرفیت های مسجدی را در حوزه تولید محتوای مردمی در حوزه تاریخ شفاهی فعال کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری مشهد، سید سجاد جلینی مدیر فرهنگ سرای انتظار از برگزاری طرح «قهرمانان گمنام» خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی و تقدیر از بانوان فعال در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و بانوان پشتیبان جنگ برنامه ریزی شده است.

 

وی با بیان اینکه بانوان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی فعال بودند، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نیز بانوان در بحث پشتیبانی از جبهه های جنگ فعالیت گسترده و تأثیرگذار داشته اند.

 

جلینی برخی فعالیت های بانوان در پشت جبهه را برشمرد و گفت: فعالیت بانوان در پشتیبانی از جبهه ها به دو بخش تقسیم می شود بانوانی که در شهرهای دور از جنگ به تهیه و بسته بندی مواد خوراکی و غلات، دوخت و تهیه لباس و مانند آن برای رزمندگان مشغول بودند و بانوانی که در پشت خط مقدم حضور یافته و با تهیه غذا و پرستاری از مجروحان به جنگ خدمت می کردند.

 

وی به طرح «قهرمانان گمنام» اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای اهداف جشنواره مسجدی ها و با هدف فعال کردن ظرفیت مردمی در مساجد در ثبت خاطرات دهه ۵۰ و ۶۰ تدوین شده است.

 

مدیر فرهنگ سرای انتظار ادامه داد: با توجه به ارزش تاریخی صوت مصاحبه شوندگان و خاطره گویان، فعالان مسجدی باید صوت این بزرگواران را ضبط کرده و به دبیرخانه جشنواره مسجدی ها تحویل دهند.

 

وی تأکید کرد: هدف نهایی این طرح فعال کردن مساجد مشهد در عرصه ثبت خاطرات و بهره گیری از ظرفیت مساجد در ثبت تاریخ شفاهی است.

 

جلینی افزود: این طرح تا پایان شهریور ادامه داد و فعالان مسجدی و علاقه مندان به فعالیت در عرصه ثبت خاطرات شهدا در این بازه زمانی می توانند خاطرات را به دبیرخانه جشنواره ارائه دهند.

کد خبر 573029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha