به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان،از سنندج ، امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان امروزدر اختتامیه این جشنواره سراسری گفت: دف و دف نوازی در کردستان تنها یک ساز نیست بلکه از دیرباز روح مردم این منطقه با این ساز عرفانی پیوند خورده است و مردم علاقه خاصی به صدای این دف دارند.
وی افزود: برگزاری این جشنواره ظرفیت های استان را بیشتر از لحاظ هنر دف نوازی عرفانی بیشتر از گذشته به مردم سراسر کشور نشان می دهد.
این مقام مسئول اظهار داشت: استان کردستان از سوی مقام معظم رهبری استان فرهنگی نامگذاری شده زیرا این استان از ظرفیت های فرهنگی بالای برخوردار است .
مرادی افزود: باید از تمام ظرفیت های استان به نحو احسن در راستای توسعه فرهنگی استفاده کردزیرا که استان از دیر باز مهد فرهنگ هنر موسیقی عرفانی به ویژه دف بوده است .
وی اذعان کرد : برگزاری ششمین جشنواره دف نوای رحمت باعث شد که کردستان به شهرت بین الملیدست پیدا کند وجوانان این استان راه سخت را درپیش دارند چرا که امروز دیگر سنندج را پایتخت دف جهان می نامیم .
دبیر ششمین جشنواره دف نوای رحمت با اشاره به گروهای پذیرفته شده در این جشنواره افزود: از خرداد ماه فراخوان جشنواره اعلام کردیم که 287 اثر به دبیرخانه جشنواردر دوبخش گروه نوازی وتک نوازی ارسال شد.
وی تصریح کرد: از این تعداد287 آثار ارسالی به دبیر خانه جشنواره 43 گروه نواز ی و 230 تک نوازی پذیرفته شدند که در نهایت 16 گروه نوازی و72تک نواز به مدت دوروز با هم به رقابت پرداختند.
وی در پایان با قدر دانی از زحمات همه کسانی که در راستای برگزاری این جشنوار ه زحمت کشیدند ، کردستان این قابلیت دارد که هفتمین جشنواره بین الملی دف نواری رحمت را در سنندج پایتخت دف جهان برگزار کند وانشالله با حمایت های ستاندار بتوانیم این جشنواره را برگزار کنیم.
نظر شما