انجام مصاحبه با متقاضیان دریافت مجوز 518 موسسه قرآنی در سال گذشته

مسئول دبیرخانه صدور مجوز موسسات قرآنی با اشاره به تسریع روند فعالیت این دبیرخانه درپی اعمال برخی تغییرات از انجام مصاحبه با متقاضیان فعالیت 518 موسسه تنها در سال گذشته با اتخاذ رویکرد جدید خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد انصاری‌راد، مسئول دبیرخانه صدور مجوز مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) با اعلام رشد 4 برابری مصاحبه‌های تخصصی با مؤسسان، مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در سال 1389 نسبت به سال های 1384 تا 1388 گفت: تنها 177 مصاحبه در طول این 4 سال انجام شده بود که این میزان در سال 1389 به 695 مصاحبه افزایش یافته است.

وی با بیان این مطلب که اغلب این مصاحبه‌ها منجر به دریافت مجوز فعالیت می‌شود، اظهار کرد: 116 مصاحبه چهار ماهه آغازین سال 1390 نیز به انجام رسیده است و در مجموع سال های 1384 تا 1390، 988 مصاحبه تخصصی با متقاضیان تأسیس، مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) صورت گرفته است.

مدیر حوزه ریاست مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور با بیان این که در سال های قبل از 1389 مصاحبه فقط توسط رئیس مرکز انجام می‌شد و این امر سبب طولانی شدن انجام این مصاحبه‌ها شده بود، افزود: پس از تصدی ریاست مرکز توسط حجت‌الاسلام حمید محمدی این روند تغییر پیدا کرد.

وی ادامه داد: شیوه جدید مصاحبه‌های تخصصی برای تأسیس مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) که منجر به رشد چشمگیری در میزان مصاحبه‌ها و به تبع آن صدور مجوز فعالیت برای این مؤسسات شده است، تیم مصاحبه‌کننده در استان های کشور حضور یافته و در طی چند روز مصاحبه‌های مربوط به مؤسسات آن استان را به اتمام می‌رساند.

انصاری راد تعداد تیم مصاحبه‌‌کننده را هشت نفر، شامل چهار عضو اصلی و چهار عضو متغیر اعلام کرد و گفت: رضا سلامت‌پناه و خانم‌ها بهرامی و عرفانی‌زاده به همراه من اعضاء ثابت این تیم و عباسی مقدم، قربانیان، زمانی و سعیدی اعضای متغیر آن را تشکیل می دهند.

وی درباره معیارهای تعیین صلاحیت های لازم توسط این تیم بیان کرد: تأیید و تعیین حیطه فعالیت‌ها و موضوعات درخواستی در اساسنامه، تأیید صلاحیت های مدیریتی و نام مؤسسه، بررسی صلاحیت های عمومی و تخصصی، بررسی سوابق فعالیت‌های مؤسسات و مصاحبه اعتقادی موارد کاری تیم مصاحبه‌کننده از جمله این معیارها به شمار می رود.

انصاری راد افزود: مصاحبه با متقاضیان تأسیس مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) در فضایی دوستانه و کارگاهی صورت می‌گیرد به گونه‌ای که در این جلسات علاوه بر اطلاع از افکار، برنامه‌ها و مواضع متقاضیان، در جهت ارائه طریق، مهارت و دانش‌افزایی افراد مرتبط با نحوه فعالیت مؤسسات تلاش می‌شود.

وی توان ارتباط‌گیری با مؤسسات دیگر را از دیگر موارد ارزیابی تیم مصاحبه‌کننده عنوان کرد و اعلام کرد: مؤسسه موفق از نظر کارشناسان این تیم مؤسسه‌ای است که توان ارتباط‌گیری و استفاده از مزیت‌های سایر مؤسسات را نیز داشته باشد.

مسئول دبیرخانه صدور مجوز مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) مراحل اخذ پروانه فعالیت برای این مؤسسات را هشت مرحله برشمرد و ابراز کرد: تمامی متقاضیان جهت اطلاع از این مراحل که ابتدا و انتهای آن ختم به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها می‌شود می توانند به درگاه جامع قرآنی کشور به نشانی www.qia.ir مراجعه کنند.
بنابر گزارش روابط عمومی مرکز، هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور، انصاری راد با بیان این مطلب که تیم مصاحبه‌کننده با متقاضیان تأسیس مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت (ع) به نمایندگی از هیئت رسیدگی به امور این مؤسسات به انجام مأموریت می‌پردازد، عنوان کرد: این هیئت که اعضای آن طبق قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین می‌شوند؛ شامل حجت‌الاسلام حمید محمدی به عنوان رئیس هیئت، شخص خودم در سمت دبیر هیئت و محمدمهدی فداکار، حمید شاه‌آبادی و رضا سلامت‌پناه به عنوان اعضاء هیئت است.

وی این هیئت را عالی‌ترین مجموعه تصمیم‌گیر درباره مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت معرفی کرد و یادآور شد:‌ این هیئت حق اعمال نظر در تمامی مسائل مربوط به این مؤسسات از جمله عزل و نصب و نظارت بر هرگونه تغییر در مؤسسات را دارد.

پایان پیام/
 

کد خبر 57519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha